Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Detaylar Ve Ayrıntılar Senin İçin Önemli Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

İşler bugün sizin için daha da fazla. İnsanlar sizin bakış açınızı öğrenmek istiyorlar. Herhangi bir sebepten dolayı kendinizden şüphe duymanıza gerek yok. Aynaya bakınca gördüğünüz kişinin bir şeyler başarabildiğini görün. Sizin müttefikleriniz güçlü duygular. Kalbinizin yüksek sesle konuşmasına ve istediği gibi engelleri ortadan kaldırmasına izin verin.

Psişik duyularınız bugün oldukça aktif olabilir. Bir su burcu olarak, siz zaten empatik birisisiniz. Bu, anında duygusal enerjiyi yakaladığınız anlamına geliyor. Birisini yüz yüze görmeden de onun kötü bir durumda olup olmadığını anlayabilirsiniz. Bunu odanın diğer ucundan bile hissedebiliyorsunuz! Ve her zaman birinin ses tonundan onun nasıl olduğunu anlayabilirsiniz. Bugünyerindeki gizli kalmış şeyleri yakalayabilirsiniz. Edindiğiniz izlenimlere güvenin.

Yeniprojeleriniz henüz hazır değil. Biraz daha zamana ihtiyacınız var. Eğer biri size "4 ay daha bekleyin" derse, sinirlenebilirsiniz. Projelerinizi doğru bir şekilde başlatmak istiyorsanız, bu zamana ihtiyacınız var. Bu hazırlık süresi canınızı sıksa da, inanın netice almanız için bu çok önemli.

Bugün günlük rutinindeki sıradanlıktan sıkılmış hissetmen olası. Yeni bir strateji veya felsefe edinebilirsin. Hayata daha pozitif ve iddialı bir tutumla yaklaşacaksın. Hayat, başına gelmiş, kendiliğinden akıp giden bir şey değil. Hayat senin yaptığın, elinde olan bir şey! O halde hedeflerini belirlemeye başla ve onlara ulaşmak için planlar yap. Sınır yok!Bugün tembellik yapma hakkını kullanabilirsin. Eğer gerçekten bir şey yapmak istemiyorsan yapma. Başka insanları da harekete geçirmek zor olabilir. İstediğin kadar onları kışkırtabilirsin fakat eğer gitmek istemiyorlarsa gitmeyeceklerdir. Esnek yapın sınanabilir. Muhtemelen, diğerlerinin durumuna uyum sağlamak zorunda olduğunu göreceksin; tersini değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça yaratıcı bir ruh haline bürünebilir, bambaşka dünyalara yolculuk edebilirsiniz. Mevcut gerçeklikten kaçıp sanatsal girişimler aracılığıyla fantazilerinizi keşfedin. Aklınızın erdiği en uç hayalleri kurun. Bugün gibi bir günde, gerçekleştirebileceklerinizin sınırı yok! Sınırlarınızı test edin ve zorlayın. Sandığınızdan çok daha ileri gidebilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşlerin seni rahatsız etmesine izin verme. Doğru yolda olduğunuzdan emin olun. Güçlü iraden, işlerin akın ettiği ve kararsızlığın bol olduğu bu günde oldukça etkili olacaktır. Diğer insanların ne yaptıklarıyla ilgilenmeyin.

29 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylarda titiz olmayı seviyor olman çalışma arkadaşlarını zorlayabilir. Fakat ilişkinde bu durum tam tersi bir etki yapıyor. İlişkide olduğun kişinin bu durum hoşuna gidiyor. Çünkü ona dair ayrıntıları hatırlamak ve özel günleri unutmaman ilişkinde hoş bir hava esmesine neden oluyor. Yeteneklerin konusunda eline çok önemli bir fırsat geçebilir. Bu fırsatı düşünmeden reddetmemelisin.

29 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elimizden bir şey gelmeyeceğine inanmak yerine 'Her işin sonunda bir hayır vardır' sözünde olduğu gibi hayır aramak her zaman daha doğru olacaktır. Elinizden geleni yaptıysanız kendinizi üzmemelisiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Kayıplar yaşayabilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sizi hapseden kontrol dışı olaylar meydana gelebilir. Akşam saatlerinde iletişimde olduğunuz kişilerle çatışmaya girmeyin.

29 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle arkadaşlık ilişkilerinizde ve mesleki konularda problem yaşadığınız insanlarla olan olaylara bir de onların çerçevesinden bakmaya çalışın.

29 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında maddi durumunuz, eskiye ait borçlar, beklenmedik ortaya çıkan yeni maddi problemlerle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu sebeple iyi bir mali planlama yapmanız gerekmekte. Aynı hafta baş bölgesi ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Migren, baş ağrıları, kesici delici aletlerle ilgili kazalar ve genel olarak yaşamınızı tehlikeye sokacak riskli hareketlerden (örneğin hızlı araba kullanmak, madde kullanımı vb.) kesinlikle uzak durmanız gerekmekte. Çünkü bu yeniay haftası ölüm, yaşamsal tehlikeler ve ölüm ötesi konular evinizde gerçekleşirken, sizin bedeninize ve ruhunuza daha iyi bakmanız ve kendinizi daha fazla korumanız gerekiyor. Aynı süreçte aşk hayatınız ve çocuklarınızla iletişim konusunda problemler yaşayabilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedeflerinizi yüksek tutup kendinizi motive etmeniz güzel. Ancak gerçekleştiremeyeceğiniz hedefler için de kendinizi yormanın bir anlamı yok.

29 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Aslan burcundaki seyahatine devam edecek. Gündüz saatlerinde kendinizi duygusal ve içe kapanık hissedebilirsiniz.Ay'ın burcunuza girişi ile daha dışa dönük bir ruh haline gireceksiniz. Kişisel bakımınızla ilgilenmek için öğleden sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi.

29 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başaklar vücudunuzun ihtiyaç duyduğu tüm besinleri ve vitaminleri aldığından emin olun. İletişim ve dürüstlük her ilişkinin anahtarıdır. Sorunu maskelemeyi bırakın ve eşinizle konuşun. Doğası gereği çok çalışkan ve stratejiksiniz. Tek kusurunuz mükemmeliyetçi olmanız.

29 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, maddesel kazançlarınızla ilgili özel durumlar söz konusu. Bütçenizi gözden geçirmenizde fayda var. Özellikle kendinizi mutlu hissettirecek, bazı kişisel şeyler satın almak isteyeceksiniz. Alışveriş yapmak için, uygun bir gün.

29 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 10' 03" R
Ay
Kova
05° 44' 06"
Merkür
Koç
17° 12' 10"
Venüs
Boğa
01° 56' 29"
Mars
Koç
00° 18' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 08' 08"
Satürn
Balık
16° 38' 33"
Uranüs
Boğa
22° 23' 27"
Neptün
Balık
28° 55' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 07"
Lilith
Başak
23° 25' 21"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 01/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>