Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Soğukkanlısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile derin mevzular hakkında konuşmak isteyebilirsin bugün. Aranızdaki muhabbeti artırmayı istemen karşı tarafın da hoşuna gidecek. Birbirinize vakit ayırdıkça aranızda daha güzel bir etkileşim olabilir.

Düzensizlik siziyapamaz hale getirmiş gibi. Yakın bir zamandan beriilişkilerinizi yeniden düzene sokuyorsunuz. Çünkü buna gerçekten de çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz.

Bugün parasal konuları bir kenara bırakmak ve günün keyfini çıkarmak sana daha iyi gelebilir. Bir süredir önceliği maddiyata verdiysen eğer bugün geri çekilip olan bitenin keyfini çıkarma zamanı.

Derin nefes egzersizleri ve esneme hareketleri, vücudunda biriken negatif etkiyi üstünden atmak için faydalı olabilir. Bugün kendine zaman ayırmak ve zihnini boşaltmak için egzersizlere odaklanmak daha iyi bir seçenek olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafında olan biten bazı şeylerin gerçek yüzünü fark edebilirsin. Bazı şeylerin tahmin ettiğinden veya kafanda kurduğundan çok daha farklı bir noktada olduğunu fark edebilir ve buna göre adımlarını değiştirebilirsin.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Genelde insanlara düşüncelerinizi söylemekten hiç de korkmuyorsunuz ama belki de atık hislerinizle ilgili daha açık konuşmalısınız. Bugün zihinsel aktiviteleriniz biraz rayından çıkabilir ve biri ya da bir durum yüzünden sekteye uğrayabilir. Karşılaştığınız duruma tepki verirken içgüdüleriniz ve duygularınızın da bu tepkiye dahil olduğundan emin olun. Tüm cevapları almak için yalnızca beyninize güvenmeyin.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sevdiklerinin sana ihtiyacı olabilir. Ailenden ya da sevdiğin bir yakınından telefon alabilir, maddi anlamda onlar adına başkalarında destek isteyebilirsin. İlişkilerinde yeniliklerden kaçınmıyorsun ama geleneksek bakış açın zaman zaman seni zorlayabilir. Kıskançlıklarını ölçmen gerekiyor. En yakın arkadaşının seni işinden, aile ortamından, aldığın eğitimden kıskandığını fark edebilirsin. Bazı şeyleri sindirmek zorunda değilsin ama hayatına çeki düzen vermen için doğru bir zamandasın. Kronik rahatsızlığı olan bir Başak burcuysan, bu aralar kendine daha çok dikkat etmen gerekiyor.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş bulmak ve yeni çevreler edinmek isteyebilirsiniz. Yalnızlığınızla iyi anlaşsanız bile bunu kırmak istediğiniz noktaların olduğunu kabul ediyorsunuz. Güveninizin sınırlarını yeniden çizmenizde fayda var.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamak için plan yapabilirsiniz. Önemli değişiklikler gündeme gelebilir. İletişimde olduğunu kişilerden yardım alabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz işlerinize yönelebilirsiniz. Akşam saatlerinde maddi konular ön plana çıkabilir. Aşırı harcamalardan kaçınmanızda fayda var.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal olarak bakarak bu konuları kapatmak ya da aşırı eleştirel bakarak her şeyi bitirmek yerine dürüst ve yapıcı olmanız ilişkinizi mutlu kılar.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrendeki insanların bencil davranışlarından rahatsızlık duyman olası. Bu konuda kendi fikrini söylemekten de çekinmeyeceksin. Hareketlerinle onlara örnek olmak bu konuda daha yapıcı sonuçlar verebilir.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle sağlığınızla ilgili; zihinsel, duygusal veya fiziksel sürekli bir zorluk varsa, her şeyin özünde ne olduğunu anlamak için biraz daha derine dalın. Evrenden sizi uzun vadede işinize yarayacak bilgilere, kişilere ve kaynaklara yönlendirmesini isteyin. Mutlaka sizi güldürecek şeyler düşünün ve izleyin. Dışarı çıkın, biraz temiz hava alın ve hayvanlara sarılın. Neyi değiştirmek istediğinizi biliyorsunuz, bu yüzden kararlı olun, niyet edin ve o huzurlu alana yönlendirilmenize izin verin. Siz daima direksiyonu tutmasanız dahi bazı şeyler sizin için yoluna girecek, bunu ve çok daha fazlasını hak ediyorsunuz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizle iletişim konusunda yoğunluk yaşayacaksınız. Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Onlara kendinizi ispat etmek için, ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız. Sağlığınızla ilgili daha özverili davranın.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ay 17:50’ye kadar boşlukta olacak. Ay boşluktayken yarım kalan işlerinizi tamamlamanızı tavsiye ediyorum. Yeni başladığınız işler muallakta kalabilir. Sonuç alınamayabilir. Saat 17:50’den sonra; para, kazançlar ön plana çıkabilir. Güçlü kazançlar elde edebileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Canayakın tavırlarınızla çevrenizi bir anda etkiniz altına alabiliyorsunuz. Bugün toplumsal egonuzun yüksek olduğu bir gün olmasına rağmen, duygusal değişime açık olmanızdan dolayı, kişiselliğinizi yeterince ortaya çıkaramayabilirsiniz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 55' 47" R
Ay
Akrep
24° 58' 21"
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
25° 18' 02"
Mars
Balık
26° 09' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 56"
Satürn
Balık
16° 09' 24"
Uranüs
Boğa
22° 05' 05"
Neptün
Balık
28° 45' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 43"
Lilith
Başak
22° 49' 29"
True Node
Koç
15° 34' 38"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>