Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günübirlik ilişkilere önce sıcak bakıyor, sonra pişman oluyorsunuz. Dün yine böyle yaşadığınız ayaküstü bir hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yarattı. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan korkuyorsunuz

Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek birteklifi bekliyor. Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız. İş hayatınızda küçük gönül oyunlarından vazgeçmelisiniz.

Paranızı bağladığınız yerlerden umduğunuzu bulamıyorsunuz. Büyük harcamalarınız var. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz.

Geçmiş zamanlarda sizde çok emeği olan birinin hastalık haberi şu günlerde kulağınıza gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay Yengeç burcunda, sosyal yönden zengin ve renkli bir gündeminiz olabilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, fikirlerinizi paylaşmaktan keyif alabilirsiniz. Öğle sonrasındaki sert Merkür açısında maddi konuların baskısını daha fazla taşıyabilirsiniz zihinsel olarak.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 03:03 Merkür-Pluto görünümü aşk hayatımız, çocuklarımız ve maddi konular üzerinde çok dikkatli bir şekilde durulması ve uzlaşı için işbirliğine açık olunması halinde problemlerin çözülebileceğini işaret ediyor. Yasal haklarımız çerçevesinde duruma baktığımızda, gereksiz tartışmaların önüne geçmiş oluruz. Saat 05:10 Ay-Pluto karşıtlığı, gücünüzü tecrübeli olduğunuz alanlarda göstermenizi sağlıyor. Kendinizi net olarak ortaya koyabilir, kararlı olduğunuzda geri adım atmazsınız. Saat 05:27 Ay-Merkür görünümü, parasal konular üzerinde düşünmemizi sağlıyor. Dostluğa hedefimizi gerçekleştirmeye ve can olmaya ihtiyacımız var. İnsanların nazik davranışları, sözleri bizi bir hayli rahatlatabilir. Tam tersi tavırlarla, sözlerle karşılaştığımızda kolayca kırılabiliriz. Saat 11:33 - 4 Ekim saat 00:12 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Sevdiklerinize karşı hassas düşünürsünüz. Anlaşılmak ve bizim önem verdiklerimize başkalarının da saygı göstermesini bekleyebiliriz. Arkadaşlarımız eğer canımızın yoldaşı ise, başımızın tacı sayarak yanlarında olabiliriz. Tabii ki onların da bir sıkıntımız olduğunda en azından bir telefon açıp halimizi hatırımızı sormalarını bekliyoruz. Değer verdiklerimiz ve değer gördüklerimizle çevrili bir dünyada yaşamamız dileğimle,,

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak. Duygusal zekâ ve alıngan tavırlar ön planda! Kalbinin seni götürdüğü yer geçmiş olabilir. Gün içerisinde olayları değerlendirirken yaşadığın belirsizliklerden kurtulup, genel anlamda daha gerçekçi bir yaklaşım benimseyebilirsin. Organize olmak, detaylarla uğraşmayı gerektiren sorumlulukları üstlenmek adına ideal bir gün... İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle yapacağın konuşmalar doğrultusunda önemli kararlar alabilirsin. Bugün aynı zamanda telefonuna gelecek bir mesaj ya da sosyal medyada gördüklerine çok şaşırabilirsin. Beklentilerinin yükseldiği günlerden geçerken, basit davranışlar keskin çıkışlar yapmana neden olabilir.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanınızı dostlarınızla geçirerek geleceğe yönelik planlarınız hakkında fikir alışverişi yapmak isteyebilir ve kariyerinizle ilgili konularda daha hırslı ve mücadeleci olabilirsiniz. Ancak bazı detayları kaçırmamanız gerekiyor.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün statünüzü korumak için yeni hedefler edinebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla uyumlu hareket edeceğiniz bir gündesiniz ve bu yüzden sorumlu olduğunuz işlerinizde mücadeleye edebilirsiniz. Üstlerinizle görüşmelerinizde iyi sonuç alacaksınız. Ailevi konular da sizi bir ölçüde zorlayabilir. Evinizde bazı şeyleri değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Korkularınıza meydan okuyun ve risk alın. Çünkü gezegenler size şans dağıtmak için yarışıyor.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygusal heyecanlar duyabilirsiniz. Geleceğe yönelik bazı beklentiler içinde bulunuyorsunuz. Bu isteklerinizi arkadaşlarınızla ve yakınlarınızla paylaşabilirsiniz. Böylece kendinizi daha iyi ve güçlü hissedeceksiniz. Parasal konulara yönelik yeni projeler yapabilir, atılımda bulunabilirsiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevreden baskı görebilirsiniz. Mantığınız ve duygularınız çelişecek ve gün boyu karar vermekte zorlanacaksınız. Duygularınızı da en az düşünceleriniz kadar ifade etmelisiniz. Yazılı işlerde birden fazla kontrol yapmak önemli.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bakım vermek, hizmet etmek, herkese faydalı olmak için ufak bir işaret beklersiniz. Özünüzdeki mükemmeliyetçilik ve hizmet ruhu bugün çok öne çıkabilir. Zira Ay Yengeç burcunda sizin öz enerjinize oldukça uyum gösterecek. Sağlıkla ilgili konularda arkadaşlarınıza destek olabilir, onların ihtiyaçları için elinizden gelen tüm yardımı yaparsınız.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

3 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 01' 43" R
Ay
İkizler
17° 16' 23" R
Merkür
Koç
23° 50' 31"
Venüs
Boğa
13° 12' 19"
Mars
Koç
07° 20' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 57"
Satürn
Balık
17° 23' 36"
Uranüs
Boğa
22° 55' 07"
Neptün
Balık
29° 11' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 13"
Lilith
Başak
24° 26' 12"
True Node
Koç
15° 11' 24"
Son Güncelleme : 10/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>