Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Geçmişin Hüznü Sarıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 30%

Bugün cazibeniz yüksek. Kendinizi her türlü sosyal ortamda dikkat çekerken bulacaksınız. Şiirsel, yaratıcı ve çapkın tarzınız çok ilgi çekecek. Sizin için özel biriyle görüşmek istiyorsanız, bugün bunun için birçok fırsat bulabilirsiniz. Önemli telefonları not etmek için yanınızda kağıt kalem bulundurun! Daha sonra görüşmek isteyeceğiniz birçok insanla tanışabilirsiniz.

İç sesiniz diğer insanlar için çok net olmasa da, içinizden geçen şeylerin ana fikrini bulup hayatınızda denemek için bugünden faydalanın. Kendinizi ortaya koymaktan korkma. İş yerinizde,arkadaşlarınıza iyi bir kişi olduğunuzu ama bunun üstünüze gelmek için bir sebep olmadığını söylemek için bugün uygun bir gün olabilir.

Rolling Stones ne güzel söylemiş: "Tatmin olamıyorum." Son zamanlarda hissettiğiniz ruh hali tam da böyle. Aslında son aktivitelerinize bakarsanız, yalnızca aynı yerde kalabilmek adına olabildiğince hızlı koştuğunuz için Alice Harikalar Diyarı'nda gibi hissetmeniz normal. Sonraki gün size yeni, daha tatmin edici yollar açmanın yanı sıra biraz rahatlamanızı da sağlayacak.

Atılgan enerjinin farkına var ve bunu kendini ileri itmek için kullan. Büyük bir duygusal yoğunluk söz konusu ve bu seni yeterince dikkatli olmazsan boyun eğmeye zorlayabilir. İşin sırrı ise bu enerjiyi dizginleyip avantajına kullanmakta yatıyor. Çıkması muhtemel olan çatışmanın çapraz ateşine yakalanmamaya dikkat et. Düşünce ve duygularını sabitlemene ve temellendirmene yardım edecek olan o bonkör ve yavaş hareket eden güçten istifade et.Bugün başkaları ağzını açana kadar siz gözünüzü açın ki arkada kalmayın. Oturup birinin size davetiye getirmesini beklerseniz gideceğinizi yere hiçbir zaman varamayabilirsiniz. Siz el etmezseniz taksi asla durmayacaktır. Yola bir kez çıktınız mı sizi kimse durduramaz. Yapmanız gereken ilk adımı atmak. Bugün başlangıç yapmanın ve sonra da akıntı nereye götürürse oraya gitmenin tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin kadar yetenekli olmayan insanlara karşı daha sabırlı olmaya çalışın. Bazen çok fazla övünebiliyorsunuz. Dikkat etmezseniz kendini beğenmişin teki olup çıkabilirsiniz! Ve böylesi bir davranış son derece itici olabilir. Kendinizi ifade etme şeklinizle ilgili daha ketum olmak isteyeceksiniz. Daha mütevazi ve yardımsever olmaya çalışın. Bilin ki siz de bir zamanlar bu kadar deneyimli değildiniz!

3 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşınızdakiler daha hassas ve alıngan olabilir, gerçek duygu ve düşüncelerini yansıtmakta zorlanabilir. Partnerden daha hassas ve duygusal tavırlar görebilirsiniz. Yalnızlar için ilişki isteği, ihtiyacı artabilir. Aradığınız duygusal desteği diğer ilişkilerinizde var etmeye çalışın.

3 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutine binen alışkanlıklarından vazgeçiyorsun. Müzik listeni güncellerken eski resimlere takılabilirsin. Geçmişi kurcalarken, sosyal medya kullanımına dikkat etmelisin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan birlikte olduğun kişinin ailesiyle ilgili sorunlarına bugün sen de dâhil olabilirsin.

3 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkinizden aniden bir telefon alabilirsiniz. Özür telefonu da olsa, yeniden başlamaya karar vermek sizin elinizde olacaktır. İçinize kapanık olmak isteyeceğiniz bir gün olabilir. Sosyal medya hesaplarınızı kontrol ederseniz beklenmedik mesajlarla karşılaşabilirsiniz. Partnerinizden beklentileriniz yüksek olabilir. Gelecek planlarınızı birlikte kararlaştırarak harekete geçmelisiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabrınızı zorlayan konulardan uzak durmanızda fayda var. İletişim noksanlığından biranda tartışmalar çıkabilir. Bugün ne kadar çok dengede kalmak isteseniz de; ikili ilişkileriniz de huzursuzluklar yaşanabilir. İş hayatınızda ise mücadele etmeniz gereken konular ön plana çıkabilir.

3 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer planlaması yaparken daha gerçekçi yaklaşımlarda bulunmalı ve ne istediğiniz konusunda net olmalısınız. Başarı o zaman gelecektir.

3 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından ikili ilişkileriniz açısından hareketli bir gün olabilir. İlişkiniz, evliliğiniz veya ortaklığınızla ilgili tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Bire bir diyalog ve görüşmeler bugün gündeme gelebilir.

3 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların sizin hızınıza yetişmelerini umut ediyorsunuz ancak bu sadece zamanınızı boşa harcamanıza neden oluyor. Eğer sizin hızınıza yetişemiyorlarsa onlar için beklemenizin bir anlamı yok.

3 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Dolunay'ın ardından, Ay Balık burcundaki seyahatine devam ediyor.Ciddi ilişkileriniz veortaklıklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Mars ile Venüs arasındaki kare açı arkadaşlık ilişkilerinizde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Bugünlerde finansal konularda temkinli hareket etmelisiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

3 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinize uzun süredir vakit ayıramıyordunuz. İş hayatınızda başarılı ve güçlü adımlar atarak ilerlemeye devam ediyorsunuz. Bugün, çevrenizdeki insanlara karşı pozitif enerjiler ve neşe saçacaksınız.

3 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkinizde hareketsizliğin suçunu hemen eşinize yöneltmeyin. Aşırı istekli ve heyecanlı olabilirsiniz ancak o bu durumu kavramakta güçlük çekebilir. Anlayış ve özveri şart gibi gözüküyor. Sosyal ilişkileriniz sizin için zaman zaman kendinizle ilgili problemleri, zaman zaman da duygusal ilişkinizle ilgili problemlerin yoğunlaşacağını gösteriyor. Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz. Parasal sorunlarınızı çözümleyemeseniz bile sıkıntınız hafifleyecek.

3 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 21' 59" R
Ay
Başak
16° 09' 36"
Merkür
Koç
17° 15' 58"
Venüs
Koç
18° 15' 46"
Mars
Balık
21° 44' 22"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 06"
Satürn
Balık
15° 36' 37"
Uranüs
Boğa
21° 46' 02"
Neptün
Balık
28° 34' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 53"
Lilith
Başak
22° 11' 30"
True Node
Koç
15° 37' 23"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>