Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Oldukça Cesur Ve Kararlı Olacaksın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2023, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle birbirinize ne kadar değer verirseniz verin, bugün kendi kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz. Bazı şeyleri tek başınıza yapmak istemek normal olabilir. O yüzden bugünü kendine ayırman daha iyi gelecek.

İşinizi seviyorsunuz. Yeteneklerinizalanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz.

Parasal konularda daha dikkatlice bir strateji oluşturman gerekiyor olabilir. Sadece masrafları kısmak sana yetmeyebilir. Daha fazla para kazanmak veya farklı yatırım yollarını düşünmek bugün sana daha iyi gelecek.

Bugün kendini çok iyi hissedeceksin. Fiziksel enerjin çok yüksek olacak. Bol bol hareket edebilecek ve kaslarını kuvvetlendirebileceksin. Açık hava sporları sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda kafa karışıklığı yaşayabilirsin. Bazı konularda ikilikler çıkabilir. Sen bir şey söylerken başkası bir başka şey söyleyebilir. O yüzden dikkatli davranmalı ve kanıtlarla yürümelisin.

30 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugünün enerjisel olara havası harika. Özellikle bugünün gündem maddesini kariyer ve maddi konulara ilişkin detaylar oluşturacak. Kariyerinizde birtakım değişiklikler yapmayı düşünüyor olabilirsiniz. Ancak keskin adımlar atmadan önce mutlaka durumları değerlendirmelisiniz. Aksi halde kendinizi büyük bir çıkmazın ortasında bulabilirsiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bireysel hareket ettiğin alanlarda ikinci bir kişinin katılımı gerçekleşebilir ve buna ayak uydurma süreci biraz seni zorlayabilir. Fikirlerini çok sahiplenen biri olarak gerek çalışma ortamında gerek ilişkinde karşı tarafla fikir ayrılıkların artabilir. Anlayacağın “benden olmayanın benimle işi olmaz” düşüncesine göre hareket edebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Başak burcuysan, daha sağlıklı karar almak ve düşünebilmek adına yalnız kalmak isteyeceksin.

30 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hayatta size neyin iyi geldiğini, neyin gerekli olduğunu düşünebilirsiniz. Kurmak istediğiniz geleceğin iskeletini oluşturmak içini de nasıl dolduracağınızı belirleyecektir. Bugün yakaladığınız fırsatları her gün bir önceki günden daha iyi olması için çaba göstermeye çalışın.

30 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Yenilenmeye gitmek için fırsatlar yaratabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sözlerinize dikkat etmenizde fayda var. Gereksiz harcamalardan uzak durun. İlişkilerinizde duygularınızı daha güçlü ifade etmek isteyebilirsiniz. Beklenmedik çıkışlar olabilir. Gün içinde sakin kalmaya çalışın.

30 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi olanaklar ve insanların şartlarını sizlerle paylaşması ön planda olacak. Dikkat dağınıklığı odaklı kazalara karşı dikkat etmelisiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yakın çevrendeki insanlar için bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Yararlı bir şeyler yapıp onlara yardımcı olmak seni daha iyi hissettirecek. Sevdiklerinin hayatında fark yaratmak seni onlarla aranı daha iyi bir hale getirebilir.

30 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çevrenizdeki dünyayla duygusal bir bağ kurmaya çalışıyorsunuz. Andasınız. Son zamanlarda bastırılmış duygularınızı salıvermek ve kendinizi şımartmanın bir yolunu bulmak için güçlü bir arzuya sahip olabilirsiniz. Bugün ayrıca birilerinin sizden geri çekildiğini veya uzaklaştığını hissedebilirsiniz. Bir konuda kararsız kaldığınızda siz de kendinizden biraz uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Şu anda önemli birinden daha fazlasını veya daha azını isteyip istemediğinizden tam olarak emin olmayabilirsiniz. Zihninizi bu konuda dinlendirin. İşleri halletmek için ihtiyacınız olan tek şey biraz zaman ve alan olabilir

30 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizde biriken enerjiyi bir yerlere kanalize etmek zorundasınız. Bugün aşırı uçlarda davranışlar gösterebilirsiniz. Arkadaşlarınızı tenkit etmeden önce iyi düşünmeli ve kendi isteklerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

30 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün para, kazançlar, gelirlerinizle ilgili önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Güçlü destekler alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

30 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, maddesel kazançlarınızla ilgili özel durumlar söz konusu. Bütçenizi gözden geçirmenizde fayda var. Özellikle kendinizi mutlu hissettirecek, bazı kişisel şeyler satın almak isteyeceksiniz. Alışveriş yapmak için, uygun bir gün.

30 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 29' 40" R
Ay
Aslan
23° 28' 46"
Merkür
Koç
18° 15' 38"
Venüs
Koç
15° 53' 54"
Mars
Balık
20° 15' 16"
Jüpiter
Boğa
21° 07' 51"
Satürn
Balık
15° 25' 13"
Uranüs
Boğa
21° 39' 45"
Neptün
Balık
28° 30' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 10"
Chiron
Koç
19° 57' 10"
Lilith
Başak
21° 58' 44"
True Node
Koç
15° 34' 56"
Son Güncelleme : 18/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>