Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sinirlerine Hakimsin! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile keyifli ve hareketli bir gün geçirebilirsin. İkinizin de içinde bulunduğu duygusal gerilimi yenebilmesi için aktif olmanız gerekebilir. Birlikte bazı planlar yapmak için iyi bir gündesin.

Koşullar, birçok insan gibi sizin da umutlarınızı sınırlıyor. Fakat bu zor günlerden geçici de olsa kurtulacaksınız. Tam bir ferahlama için çabalarınız yeterli olmasa da umutlarınızı diri tutabilirsiniz.

Maddi konularda yaşanan değişimler, kendini düşünmene sebep olabilir. Önceliği kendi isteklerine vermen normal ancak bencillik etmemek için etrafındaki insanların görüşlerine de saygı duymalısın.

Bugün kendi üstüne gidebilirsin bugün. Vücudunun etkileneceği stres kaynağını kendi başına yaratabilirsin. Kendine karşı daha nazik olmak ve anlayışlı davranmak sana daha iyi gelecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini tedirgin hissedebilirsin bugün. Bazı şeyler tam olarak içine sinmeyebilir. Bu durumu halletmek için kendine zaman tanımak ve farklı bakış açıları ile olaylara odaklanmak sana daha iyi gelecek. Bugün dikkatlice düşünmen gerekebilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün işleri halletme konusunda her zamankinden daha aceleci bir şekilde hareket edeceksiniz. Bu durum ne kadar denerseniz deneyin aslında işlerin sizin kontrolünüzün dışında geliştiğini gösteriyor. Bugün özellikle maddi ve finansal konularla alakalı olarak uzun zamandır ertelediğiniz bir durumu gözden geçirip karar vermek zorunda kalabilirsiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rekabetçi duygulardan sıyrılmak adına ortamlardan uzak durmak isteyebilirsin. Stresten uzak durmak için gününü dışarda sevdiğin insanlar ile geçirebilirsin. Çok sevdiğin ve sahiplendiğin insanlarla vakit geçirmek isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan kıskançlık duygusunu biraz daha kontrol altına alman gerekebilir. Çocukları olan bir Başak burcuysan, eğitimleriyle ilgili yeni düzenlemeler yapacaksın. Hobilerine, yeteneklerine, kültürel etkinliklere verdiğin önem, zihnini arındıracak alanlara yönlenmeni sağlayacak.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatta her şeyin mümkün olabileceğini ve bazılarını kontrol edemeyeceğinizi kabulleniyorsunuz. Bu da başınıza gelenlerle mücadele etme şeklinizi olumlu yönde değiştirecektir. Hem ilişkilerde hem de günlük yaşantınızda kalbinizi kıran detayları ortadan kaldırabilirsiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bütçenizle ilgili gelişmeler olabilir. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi ön plana çıkaracağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız yardımlarla işlerinizi toparlayabilirsiniz. Planlardaki değişikliklerin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hem siz kendinizi, başkalarını kıskanırken bulabilir ve bundan rahatsızlık duyabilirsiniz hem de başkaları sizi kıskanabilir ve bu negatif etki üzerinize geçebilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini üretken hissedebilirsin. Elinden gelen heriçin çeşitli çözümler sunabileceksin. Yanındakilere yardımcı olmaktan kaçınmamalı ve desteğini belli edebilmelisin. Enerjini idareli kullanman o yüzden bugün önemli olabilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başak, hayattaki tek amacınız bu noktada kendinizi biraz daha derinden sevmek olabilir mi? Veyahut belki de, kalbinizin içindeki o küçücük versiyonunuz, yıllar boyunca ördükleri duvarlarla boğulmuş hissediyor ve şimdi çıkış yolunu bulmaya çalışıyor ve belki de içinden geçebilecekleri bir güvenlik kapısı inşa etmeye ihtiyaç duyuyor. Dünyayı daha dolu bir şekilde deneyimlemek için biraz risk almaya ne dersiniz. İçinizdeki küçük çocuğun elini tutma ve zorlukların ilerisindeki güzellikleri yaşama cesaretini gösterin. Aşk, daha önce hissetmediğiniz bir şekilde sizin için burada. Kilitleri açın ve içeri akmasına izin verin.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmiş tecrübelerinizi yaşama başarı ile geçireceksiniz. Bugün sıra dışı düşüncelerinizi paylaşmak için, kendinize farklı alanlar bulabilirsiniz. Sevdiklerinizi korumak adına fazla sorumluluk alıyor, çok zorlanıyorsunuz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızda öne çıkan kişinin muhtemelen günümüzde de büyük bir etkisi olacaktır. Çatışmalar meydana gelebilir, bu yüzden dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüzü arkadaşlarınızın etrafında diken üzerinde geçirmeyin - sadece çatışma ihtimalinin olduğunun farkında olun. Bunun için hazırlıklıysanız, ondan kaçınabilirsiniz veya sorunu önceden çözebilirsiniz. Onlar için minnettarlığınızı da göz önünde bulundurun.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güçlü olmak adına başlattığınız her türlü çalışmaya yürekten inanıyorsunuz. İdeallerinizde ısrarcı davranmanız sizi istediğiniz noktalara getirecek. Bugün, yapacağınız görüşmelerde karşı tarafın düşünceleri size olumlu gelmeyebilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 42' 23" R
Ay
Akrep
09° 24' 18" R
Merkür
Koç
16° 02' 03"
Venüs
Koç
23° 45' 04"
Mars
Balık
25° 11' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 29"
Satürn
Balık
16° 02' 20"
Uranüs
Boğa
22° 00' 51"
Neptün
Balık
28° 43' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 23"
Lilith
Başak
22° 41' 07"
True Node
Koç
15° 37' 36"
Son Güncelleme : 24/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>