Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz harika görünüyor. Ama biraz güvensiz ve çekingen. Ona kendinizi tam anlatamadığınızı düşünüyorsunuz. Bugün ona şirinlikler yapmaya devam edeceksiniz.

Bütün kendinizden emin havanıza rağmen, yine de son kararınızı biraz daha düşünüp vermeliydiniz. Gününüz kararınıza gelecek tepkiyi beklemekle geçecek. Ve birtakım tepkiler alacaksınız.

Birçokları gibi kendinizi tam güvende göremiyorsunuz. Çok küçük de olsa bir birikiminiz var, ama sizi rahatlatamıyor. Harcamalarla ilgili aldığınız bazı kararlarınızı hayata geçirmekte zorlanıyorsunuz.

Çok titizlendiğiniz hassas bir konuda gevşekliğiniz söz konusu. Zaaflı davranıyorsunuz. Bunu biliyor, ama böyle durumlarda kendinize söz geçiremiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz daha alçakgönüllü görünmeye çalışabilirsiniz. Bazı insanlarda uyandırdığınız kasıntı imajını çok hak etmiyorsunuz. Sizi kendini beğenmiş bulan biri, size bu şartlanmışlıkla yaklaşıyor. Bu yüzden onunla yıldızınız barışmıyor. Onunla yakın bir zamanda kaçınılmaz bir işbirliği içine girmeniz gerekecek. Özel zevklerinize zaman ayırmak istiyorsunuz.

4 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 00:12 Ay-Aslan burcu seyir etkisinde, gizli egonuz devrededir. Olayları, insanları dışarıdan bir gözle incelersiniz. İşinize gelmediğinde mesafe koyarak tepkinizi belli edersiniz. Saat 02:29 Ay-Uranüs görünümü, bir arayış içinde olduğumuzu, mevcut bugünkü şartların bizi memnun etmediğini gösteriyor. Farklı bir yer, yaşam istiyoruz. Bizi kısıtlayan ne varsa, ondan kurtulmak için her şeyi yapabiliriz. Denetlenmek, bir şeylere mecbur olmak bizi yoruyor. Saat 04:02 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, zorlukların bizi yıldırmasına izin vermeden, güven duygumuzu ayakta tutmanın önemini vurguluyor. Saat 12:31 Ay-Mars karşıtlık etkisinde, içimizden geldiği gibi hareket etmemize engel olan ne varsa ondan kurtulmak arzumuzdur. Sanki her şey üstümüze geliyor gibidir. Tahammül edemediğimiz insanlar, olaylar bizi bir hayli yorar. Bu saatlerde kendimizi hiçbir yere ait hissetmeyiz. Mesafeli davranırız. Bu kendimizi korumak içindir. Kaçmak kurtulmak, özgür olmak isteriz. Saat 18:22 Ay-Venüs görünüm etkisinde, içimizden geldiği gibi hareket etmek isteriz Ancak bazı ailevi meseleler kafamızı kurcalar. Şüpheler taşırız. Bunları anlamaya, öğrenmeye çalışırız. Duygularımızı belli etmek yerine, ketum davranabiliriz. Saat 19:19 Ay-Güneş görünüm etkisinde maddi-manevi güçlü olmaktan yanayız. Doğal olarak her meseleyi yanılmamak için gözden geçiririz. Günün tüm güzelliklerinin sizden yana olması dileğimle,

4 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14 yıl boyunca olumlu atılımlarda bulunduysan, başarıyı yakalayabileceğin günlerdesin. Özellikle kendi işini kurmak isteyenleri destekleyen gökyüzü sana güzel fırsatlar sunacak. Rekabete dayalı bir çalışma ortamındaysan, işyerindeki yaşanılanlara tepkisiz kalabilir hatta adeta bir seyirci gibi kenarda durup olanları izleyebilirsin. Her ne kadar kendine olan güvenini tazeleyici yeni amaçlar ve hedefler arayışında olsan da bu ara radikal kararlar almaktan kaçınmanda ve hayatını akışına bırakmanda fayda var. Evli bir Başak burcuysan senin için sürprizlere dolu bir gün olabilir. Yaşam alanında belli düzenlemeler yaparak günü geçirmeyi seçebilirsin.

4 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle birlikte zaman geçirebilir, planlar yapabilir ve birbirinize bazı önemli tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Ekip çalışmalarından fazlaca keyif alabileceğiniz ve yaşamanızda ufak tefek değişimler yapabileceğiniz bir gün.

4 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda değişiklik olabilir ve üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Bazı elde olmayan durumlar yaşanabilir. Gün içinde sebebini göremediğiniz ani değişiklikler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için sizden daha bilgili insanlarla görüşebilirsiniz. Fikirlerinizde fazla iddiacı olmamalısınız. Akşam saatlerinde daha sosyal olabilirsiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGULARINIZI açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek için bir neden.

4 Ekim 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün koşullar sizi yanlız kalmaya itebilir. Kendinizle meşgul olmaktan haz alacaksınız, o nedenle direnmeyin. Günlük işlerde aceleci davranmayın. Sağlığınıza özen gösterin. Günün ikinci yarısı daha olumlu enerjilerle işlerinizi kolaylaştıracaktır.

4 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken içinizde gizli kalmış şövalye ruhunu açığa çıkarın. Liderlik misyonunu rahatlıkla taşıyacağınız bir gündesiniz. Size karşı coşkulu hislerini rahatlıkla ifade edemeyen birisinin varlığını göz ardı etmemelisiniz. Zira sevgi prensibi evrensel ve bulaşıcıdır.

4 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben kazanırım demeyin.

4 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 21' 16" R
Ay
Yay
26° 50' 29"
Merkür
Koç
16° 15' 47"
Venüs
Koç
28° 22' 23"
Mars
Balık
28° 04' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 38"
Satürn
Balık
16° 23' 07"
Uranüs
Boğa
22° 13' 33"
Neptün
Balık
28° 50' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 17"
Lilith
Başak
23° 06' 04"
True Node
Koç
15° 26' 31"
Son Güncelleme : 28/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>