Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Detaycısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 50%

Şu an aşk hayatınızı daha iyi hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz. Bu sizin için hiçbir zaman kolay olmadı. Eski sevgilinize karşı olan duygularınızdan kurtulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bu süreçte, büyük potansiyele sahip bir ilişkide olabilirsiniz. Geçmişte kalan kötü enerjilerin şu anki aşkınızı etkilemesine izin vermeyin. Sevgilinizle geçirdiğiniz özel anlara odaklanın ve onları anlamlı kılın!

Gösterişli yaklaşımınız bugün istediğiniz kadar dikkat çekmeyebilir, bu nedenle işe yaramayan bir şeyi başarmak için kendinizi zorlamayın. Bir şeyin belirli bir şekilde yapılması gerektiği konusunda ısrar ederek - kendi yönteminizle - her ne üzerinde çalışıyorsanız onu yapın, böyle yalnızca düşmanlar ve engeller yaratacaksınız. Daha düşünceli, bilinçli, kontrollü bir yaklaşım, bugün pastanın büyük dilimini elde edecek olan şey olacak.

Para mevzuları bugün ilginizi çekebilir ancak muhtemelen bunları düşünecek doğru bir yerde değilsiniz. Aklınız başka şeylerde - büyük ihtimalle projelerinizde - ancak para konularını bir düşünmeye başlarsanız, tüm gün boyunca kaygılanıp duracaksınız. Elinizden geleni yapın, eğer ihtiyacınız olursa yardım isteyin. Eğer böyle yaparsanız, günün geri kalanında keyfinize bakabilirsiniz. Ha gayret!

Enerjinin aniden bambaşka bir yöne çekildiğini fark edeceksin. Bir yola girmişsin ve bazen bu yolla ilgili çokça inatçı davranabiliyorsun. Bugün ise kendini yeni bakış açılarına açman gerekiyor. Bir ilişkinin üzerinden ya da başka zorlu bir durumun değerlendirmek üzere üzerinden geçmek isteyebilirsin. Eğer eski alışkanlıklarını bırakırsan, taze çözümler sana daha hoş gelecektir.Bugün sizin için duygusal açıdan bu ayın en güzel günlerinden biri, dolayısıyla "ah zavallı başım" ruh halinden sıyrılın ve biraz eğlenin. Daha sistemli bir biçimde harekete geçmek istediğinizi fark edeceksiniz. Bu isteğe kulak verin ve detaylara çok dikkat edin. Pek çok kişinin, auranızın yarattığı besleyici ve destekleyici havanın peşinde, size tutunduğunu fark edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkaları ağzını açana kadar siz gözünüzü açın ki arkada kalmayın. Oturup birinin size davetiye getirmesini beklerseniz gideceğinizi yere hiçbir zaman varamayabilirsiniz. Siz el etmezseniz taksi asla durmayacaktır. Yola bir kez çıktınız mı sizi kimse durduramaz. Yapmanız gereken ilk adımı atmak. Bugün başlangıç yapmanın ve sonra da akıntı nereye götürürse oraya gitmenin tam zamanı.

4 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha detaycı düşünebilir, daha titiz hareket edebilirsiniz. Sorumluluklar ve görevler gündeminizde olabilir. Detaycı olmak soruna takılı kalmaya neden olmamalı. Şartlarınızı iyileştirmeye, çevrenize iyi gelmeye gayret edin. Motivasyonu sağlayabileceğiniz aktiviteler içinde olun.

4 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyi kontrol etme arzun, detaylarla fazla boğulduğun bir gün yaşamana neden oluyor. Farklı aktivitelerle uğraşmak üzere harekete geçiyorsun, yeni deneyimler seni rahatlatacak. Çocukları olan bir Başak burcuysan, biriken ihtiyaçlarının peşinde koştururken yorulduğunu fark edeceksin.

4 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı ifade ederken sert ve olumsuz sözcükler kullanıyor olabilirsiniz. Sakin ve olumlu konuşmalar sizin için daha yapıcı olabilir. Maddi beklentileriniz gerçekleşmiyor olabilir. Finansal yatırımlarınızı dengede tutmaya çalışarak süreci daha verimli geçirebilirsiniz. Partnerinizle aranız sizin alınganlığınızdan dolayı açılmış olabilir, yalnız kalarak olayları tekrar gözden geçirmeniz gerçekleri görmenize yardımcı olacaktır.

4 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi yoran koşullar daha fazla gündeme gelebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal konulardaki sıkışmalar sizi sıkıntıya sokabilir. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. Banka işlerinize daha fazla özenmelisiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konsantrasyon gerektiren hesap, araştırma konularıyla ilgilenmek ruhunuzdaki volkanı, ateşi söndürebilir. Duygularınızı bastırmadan stres ve gerilimden uzak durmaya çalışmalısınız.

4 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde geçiş aşamaları zor olabilir. Ancak asıl amaçtan ziyade sürece odaklanırsanız minimum telaşla zorlanmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Sonuçta, bir ilişkide süreç esas noktadır.

4 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Venüs arasındaki sert etkileşim sosyal ilişkilerinizde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor.Ay'ın Koç burcundaki seyahati kredileriniz, borçlarınız ve ortaklaşa gelirler konularına vurgu yapıyor. Bugünlerde bütçenizi aşmamaya özen gösterin. Yüklü bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgiyle davranacak, olaylara olumlu açıdan bakacaksınız. Parasal konularda sakin ve kararlı davranmayı başarabilirsiniz. İlginç durumlarla karşılaşmanız mümkün. Bu durum sizi heyecanlandıracak ve yeni planlar yapacaksınız.

4 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün arkadaşlarınızla birtakım ilginç sohbetler yapabilirsiniz. Kişisel deneyimlerinizi paylaşabilir ve diğer kişinin de sizinle paylaşacak benzer bir hikayesi olduğunu görebilirsiniz. Deneyimlerinizi karşılaştırarak birbirinizle çok fazla ortak noktanız olduğunu öğrenebilirsiniz. Kim bilir belki de birbirinize kişisel bir ikilemi aşmak için yardım eder ve biraz duygusal destek vermek istersiniz. Bugün onunla iletişime geçin ve aklınızda ne varsa samimiyetle paylaşın.

4 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aklınızdave aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor. Her şeye rağmen ilişkiyi hareketlendirme çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Zaman zaman kapris olarak gördüğünüz tavırları anlamaya çalışın. Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız, önemli bir konuda işinizi kolaylaştıracak. Ertelediğiniz işle ilgili bir görüşme bu gün yine gündeme gelebilir. Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz. Cesaretli olun.

4 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 03' 28" R
Ay
Akrep
13° 50' 46" R
Merkür
Koç
16° 00' 20"
Venüs
Koç
24° 11' 47"
Mars
Balık
25° 27' 48"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 30"
Satürn
Balık
16° 04' 22"
Uranüs
Boğa
22° 02' 04"
Neptün
Balık
28° 44' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 38"
Lilith
Başak
22° 43' 31"
True Node
Koç
15° 36' 53"
Son Güncelleme : 24/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>