Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Böyle bir yaşamınızın olmadığını biliyorsunuz. Uzun beraberliğinize aşk ilişkisi diyemezsiniz. Oysa aşkı, bu duyguyu yepyeni tanıyormuşçasına yaşayacak enerjiyle dolusunuz. Ama cesaretiniz yok, bir yemek davetinden bile korkuyorsunuz.

İş alanınızda çok az insanın sahip olduğu bir doyum içindesiniz, ideallerinize hizmet veriyorsunuz. Kaçınılmaz olarak da birçok sübjektif değerlendirmeyi üzerinize çekiyorsunuz.

Parayla ilişkinize duyulan haksız kuşkular sizi yıprattı. Yıkıldınız. Çünkü kuşkuların sizin parayla ilişkinizden değil, sadece takıntılı bir kuşkulanma ihtiyacından kaynaklandığını kavrayamadınız.

Bugünlerde yıldızınız hoş bir akşam sofrasını aydınlatıyor. İki iskemleden biri sizin. Çekinmeyip oturmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçen günlerde, doğrudan size yönelik bir yakıştırmanın hazımsızlığını hala yaşıyorsunuz. Ama arkadaş çevrenizin, bu yakıştırmanın ne kadarı haksızlık, türünden yorumları işin esas can alıcı yanıydı. Şuna inanmanız gerekiyor ; kendinizden bile gizlediğiniz bir özgüven eksikliğiniz var. Yoksa arkadaşlarınızın zaaflı yorumlarıyla bu kadar yıkılmazdınız

5 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 5 Ekim saat:22:04-31 Ekim saat:22:42 tarihleri arasında Akrep burcunda geri hareketini sürdürecek olan Venüs, yakın çevrenizle başta olmak üzere, partnerinizle aranızdaki iletişimi gözden geçirmeniz, gündelik hayatın içinde hangi konularda anlaşmazlıklar yaşıyorsunuz, hangi mevzularda birbirinizi anlamakta zorluk çekiyorsunuz bunları ele almanız gayet faydalıdır. Hatasız, önyargısız bir şekilde birbirinize yaklaşmaya çalışmanız, hoşgörülü ve sağduyulu davranmanız şarttır. Geri hareket süresince fikirlerinizi zorla kabul ettirmeye çalışmak yanlış olacağı gibi, üçüncü şahıslar yüzünden tartışmak veya ilişkinizi yokuşa sürmek kesinlikle yanlıştır. Bu süreçte karşınıza çıkabilecek yeni bir kişi veya eskiyle alakalı mevzularda temkinli hareket etmeli, kıskançlık, nefret ve kin gibi duygulardan uzak durmaya çalışmalısınız. İletişimi bozabilecek, yanlış anlaşılmalara neden olabilecek tarzda konuşmamaya özen gösteriniz. Aranızdaki sorunları başkalarıyla konuşmak yerine önce kendi içinizde daha sonra birlikte ele almak çok daha faydalıdır. Geri hareket süresince eski konular gündeme gelebilir, eski bir ilişki yeniden canlanabilir, bazı beklenmedik sürprizler oluşabilir. Birbirinizin üzerinde güç ve kontrol kurmaya dönük bir iletişim meydana gelebilir. Dikkat etmeniz gereken noktaların başında yeni bir ilişkide temkinli olmak, problemleri büyütmemek, ani kararlar vermemektir. Not: Venüs geri hareketi, 5 Ekim-31 Ekim Akrep ve 31 Ekim-16 Kasım tarihleri arasında Terazi burcunda olmak üzere iki burç üzerinde gerçekleştirecektir. Gönülden sevgilerimle,

5 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay öğle saatlerinden sonra boşlukta olacak. Bin ölçüp, bir biçme günü? Özel hayatındaki soru işaretlerini çözebileceğin bir etki altındasın. Kararlılıkla ileriye yönelik adımlar atabilirsin. Detaylara takılman ve eline geçen sonuçlara itiraz etmen ufak çaplı söz düellolarını beraberinde getirebilir. Fakat bu tartışmalar bile tüm ciddiyetinle çalışmanı engellemeyecek. Sevdiğin kişiden gelecek umut kırıcı sözleri bir süreliğine ciddiye almayabilirsin. Eşinin ya da sevgilinin isteklerini yerine getirmekte zorlanabilir, bağımsız hareket etmek isteyebilirsin. Duygularını bir kenara bırakıp sadece kendine odaklanırken, sevdiğin insanları kaybetmemeye dikkat et?

5 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Benliğinizin altında yatan, çözülememiş sorunları bugün masaya yatırıp kendinizce çözüm bulmak isteyebilir ve bunun için herkesten uzak bir köşede inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. Ruhsal rahatlama adına olumlu bir gün.

5 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elde olmayan durumlardan etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün geleceğinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sosyal konulara daha fazla ilgi gösterebilir, işlerinizde öngörmekte zorlandığınız konular olabilir. Yeniden harekete geçmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Planlarınızda aksamalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde bazı olaylarda sıkıntılar olabilir. Sabırlı olmalısınız.

5 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Emek verdiğiniz aşkın karşılığını almaya başladığınız özel enerjilerle dolu bir gün yaşayacaksınız.

5 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başlayan ve ay boyunca devam eden Venüs retrosunda yakın çevrenizdeki ilişkiler, komşu, kardeş ilişkilerinin problem yaratmaması için iletişimde biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Hafızanız eski ilişkileri ve ilişkilerde eski kalıpları hatırlatabilir.

5 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinmeyeni anlama gayretiniz nedeniyle spiritüel konulara ilgi duyabilirsiniz. Başkalarının sebep olduğu verimsiz işleri düzenlemek durumunda kalabilirsiniz. Bugün hedefleri gözden geçirip işe yaramayanları ayıklamakta fayda var.

5 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Venüs Akrep burcundaki geri hareketine başlıyor ve 17 Kasım'a kadar bu süreç devam edecek. Kardeş, yakın akrabalar arasında çıkan anlaşmazlıkları çözmek size zor gelir. Küslükler gündeme gelebilir. Bilinmeyen gerçeklerle bu dönemde yüzleşebilirsiniz. Sizden gizlenen konuların ortaya çıkacağı bir dönemden geçeceksiniz.

5 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

5 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 17' 37" R
Ay
Yay
26° 01' 31"
Merkür
Koç
16° 14' 60"
Venüs
Koç
28° 17' 46"
Mars
Balık
28° 01' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 26' 46"
Satürn
Balık
16° 22' 46"
Uranüs
Boğa
22° 13' 20"
Neptün
Balık
28° 50' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 04"
Lilith
Başak
23° 05' 40"
True Node
Koç
15° 26' 43"
Son Güncelleme : 28/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>