Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Cömertsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 10%
Para 10%
Sağlık 10%

İnanılmaz tutkunuz ve yaratıcılığınız bugün ön planda olacak. Ayrıca, içinizde sizi bir sonraki aşamaya geçme konusunda teşvik eden büyük bir huzursuzluk olabilir. Kalbinizin isteği her ne ise, fedakarlık gücünüzü başarma isteğinizle birleştirin. İçinizde, özellikle böyle günlerde parlayan bir güç var.

Bugünün kısıtlayıcı ve ölçülü nüansları sizi yıpratabilir . Bununla birlikte, bu enerjiyi sizin avantajınıza çevirmenin püf noktası, oyun planınızı günün havasına uyacak şekilde ayarlamaktır. Sıradan ev işlerine ve küçük engellerle ilgilenin. Gerçekçi planlar yapın ve kısa vadeli hedeflerinizi yerine getirin. Bitkilerinizi sula. Disiplin ve konsantrasyon gerektiren şeyleri yapın.

İş ve sosyal yükümlülükleriniz arasında biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu gece eğlenceli bir şey yapacaksınız, ekstra yardıma ihtiyacınız olabilir. Yemek için mümkünse yardımcı olacak birini ayarlayın. Misafirleri eğlendirmek ve mutlu olmalarını sğalamak zordur. Superwomen gibi olmaya çalışmayın.

Kibar bir doğan var. Herhangi bir çatışmanın ortasında bile beladan kaçınıp barışçıl bir tavır benimsiyorsun. Şu anda çevrendekilerin de bir barış elçisine ihtiyacı olabilir. Belki çocukların geçinemiyordur. Aralarına girip onlarla bir konuşma yapman gerekiyor olabilir. Ya da iki arkadaşın bir uzlaşmazlık yaşıyordur. Ara buluculuk yapabilirsin. İki tarafa birbirlerini daha iyi anlayabilmeleri için yardım et.İlk bakışta başaramamışsın gibi durabilir ama tekrar ve tekrar dene. Elbette ilk denemede her şeyi doğru yapmak istemiş olabilirsin fakat bu her zaman böyle olmaz. Sakın işler istediğin gibi yürümezse cesaretini yitirme. Kaldığın yerden devam edersen başarıya adım adım yaklaştığını sen de göreceksin. Roma'yı bir günde fethetmeyi bekleyemezsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için duygusal açıdan bu ayın en güzel günlerinden biri, dolayısıyla "ah zavallı başım" ruh halinden sıyrılın ve biraz eğlenin. Daha sistemli bir biçimde harekete geçmek istediğinizi fark edeceksiniz. Bu isteğe kulak verin ve detaylara çok dikkat edin. Pek çok kişinin, auranızın yarattığı besleyici ve destekleyici havanın peşinde, size tutunduğunu fark edebilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kadersel durumlar yaşanabilir, yaşamınızdaki bazı durumlar kendiliğinden, şartlar gereği bir sona veya sonuca gidebilir. Bazı Başakların aşk ilişkileri stresli bir durum içinde olabilir. Anınızı, gününüzü geçmişi veya geleceği göz önüne alarak yönetmek isteyeceksiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cömertliğin ve sosyalliğin ön plana çıkıyor. Hesaplarına uymayan ani bir harcama söz konusu olabilir. Baba tarafından gelen bir telefonla huzurun kaçabilir. Evli bir Başak burcuysan, eşinle ilgili bazı detaylara fazla taktığını fark edeceksin. Hem eşine hem de evliliğine haksızlık etmemek adına yapıcı yaklaşımlar sergileyebilirsin.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşlerinizle olan diyaloglarınızda fazlaca ayrıntılara takılıyor olabilirsiniz. Sizin kadar hassasiyet göstermediklerini unutmamalısınız. Yeni bir eğitime başlamak için araştırmalar yapabilirsiniz. Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Geçmişteki çalışma arkadaşlarınızla bugün iletişim halinde olabilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içerisinde becerilerinizi daha iyi kullanabileceğiniz imkanlar var. Ancak bütçeniz üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal yönünüz ağır basıyor. Bu durumu sürekli tekrar ediyor olursanız ilerki günlerin planlarını yapamayacağınız aşikar.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun yıldızı Merkür'ün bugün burç değiştirmesi sizi ortaklıklara, birlikteliklere daha yatkın kılabilir. Bununla birlikte maddi konulara,ve para konularına daha çok kafa yorabilirsiniz, sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirebilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yanlış kararlarınızın karşılığını ne yazık ki maddi bir şekilde ödemek durumunda kalacaksınız. Zor günler için ayırdığınız birikiminizi kullanma zamanı gelmiş olabilir.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcunda devam eden seyahati finansal konulara dikkat çekiyor.Finansal destek arayışına girmek, kredi ve borç başvurusunda bulunmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür'ün Terazi burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor. Önümüzdeki günleri bütçenizi planlamak için değerlendirebilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızın mutsuz bir şekilde akıp gitmesine izin vermeyin. İş yerinizde, yolunuza çıkan tüm engellerin üstesinden başarıyla geliyorsunuz. Bu aralar kafanız çok karışık olduğu için, güvendiğiniz bir arkadaşınızdan destek alın.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu günü gerilimsiz ve rahat bir şekilde geçireceksiniz. Amaçlarınıza rahatça ulaşmanız mümkün. Fakat çevrenizdeki kişilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Partnerinizle aranızdaki sorunlar çözümleniyor. Ofisteki çalışmalarınızı serinkanlılıkla sürdürebilirseniz bir süre sonra işinizden keyif aldığınızı görebilirsiniz. Karamsarlığa kapılmayın ve olayları gidişine bırakın. Uzaklardan alacağınız bir haber sizi harekete geçirecek. Parasal sıkıntılarınız da giderek aza

5 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 54' 10" R
Ay
Yay
07° 35' 20"
Merkür
Koç
16° 02' 02"
Venüs
Koç
26° 31' 59"
Mars
Balık
26° 55' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 50"
Satürn
Balık
16° 14' 56"
Uranüs
Boğa
22° 08' 28"
Neptün
Balık
28° 47' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 10"
Lilith
Başak
22° 56' 08"
True Node
Koç
15° 31' 31"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>