Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Görüşmediğin kişilerle ilgili haberler kapıda! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bilgiye olan açlığınız bugün ön planda olabilir. Tam burcunuzun insanı olarak, hayatta hep bir öğrenci gibisiniz. Yeni konular hakkında bilgi edinmeyi ve kendinizi yeni zorluklara daldırmayı seviyorsunuz. Şu anda, kariyerinizle ilgili bir konuya ilgi duyabilirsiniz. Belki fazladan bir eğitim almak için tekrar okula dönmeyi düşünebilirsiniz. Belki de kendi başınıza bir konuyu araştırıyor ve bu konuyla ilgili kitap ya da kayıtları inceliyor olabilirsiniz. Bugün yeni fikirleri tıpkı bir sünger gibi içinize çekin.

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Sabah kahvenizin etkisi geçmeye başladığında kafanız fikirlerle dolup taşabilir! Düşüncelerinizi yakalamaya ve onları unutmamaya çalışın. Bunları dizüstü bilgisayarınıza not edin veya taşınabilir bir kayıt cihazına kaydedin. Kariyerinizin geliştiği yenilikçi bir dönemine giriyorsunuz ve aklınıza gelen bu stratejileri görmezden gelmek istemezsiniz.

Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.

İçinde hep bir okul öğretmeni oldu ve bugün bu öğretmen dışarı çıkmak için can atıyor. Bilgisayarla ilgili bir prosedür konusunda birisine yardım etmen olası. Belki öğrettiğin şey manuel işlemle ilgilidir. Belki de arkadaşlarına daha kişisel bir konuda yardım ediyorsundur. Dostuna araba tamiri veya kırık bir mobilyayı onarma konusunda destek olabilirsin.'Düşüncelere dalma' bugünün anahtar kelimesi. Sizden tavsiye almak için, ciddi bir konu hakkında karar alması gereken bir arkadaşınızdan bir telefon alabilirsiniz. Eğer tavsiye vermekten çok vaktinizi onu dinlemeye harcar hale gelirseniz çok şaşırmayın. Çevrenizdeki değişimler yeni ve heyecan verici bir takım olanaklar sunacağından, amaçlarınız üzerinde düşünülmeye ve olası yenilenmelere ihtiyaç duyabilir. Bunun hakkında düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların çoğu yeniden havaya girmeye çalışacaklar ama siz dikkatiniz dağılmış gibi hissedebilirsiniz. Kendinizi normalde kanıksadığını şeyleri sorgularken bulabilir ya da genellikle düşünmekle uğraşmadığınız şeyleri düşünebilirsiniz. Bazen bu sinir bozucu olabilir, çünkü hayatınızdaki büyük sorunları incelemek her zaman cevapları vermez. Belki bu şeyleri tartışmak için birini bulabilir ve birbirinizin bakış açılarını öğrenebilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Aslan burcunda hareket ediyor. Ay'ın Jüpiter ile oluşturduğu uyumlu açı sayesinde sağlık sorunlarınızda şifa bulabilirsiniz. Korkularınızın, endişelerinizin yersiz olduğunu görebilirsiniz. Yoga, meditasyon gibi sizi rahatlatacak aktivitelere vakit ayırabilirsiniz. Sabah 09:24'ten sonra Ay boşluğa giriyor. Yeni işlere başlamak yerini eskiden yarım kalan işlerinize odaklanmak daha iyi olacaktır.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Görüşmediğin kişilerle ilgili haberler kapıda!Bugün işler senin için biraz karışık olacak. Önemli kararlarını ertelemeyi tercih edebilir, yapacağın toplantılarda adaptasyon sorunu yaşayabilirsin. Sürekli telefon görüşmesi yaptığın arkadaşlarından artık görüşmediğin kişiler hakkında haberler kulağına gelebilir. Eğer ailesinden uzak yaşayan ya da mesafeli davranan bir Başak burcuysan onlarla ilgilenmeni gerektirecek haberler alabilirsin.

5 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili yürüttüğünüz süreçlerde otorite figürleri ile bazı problemli durumlardan geçebilirsiniz. Bu durumlar size çok şey öğretecektir.

5 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan dolayı işlerinizde kayıplar yaşayabilirsiniz. Gizli kalmış konular gündeminizi rahatsız edebilir. Kendi iç dünyanıza çekileceğiniz zaman dilimi içindesiniz. Gün içinde keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hafta sonu için yeni planlar devreye girebilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı.

5 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizde veyerinizde pozitif etki bırakacak semboller ile günün ağır enerjisini üzerinizden atabilirsiniz. Hareket, spor gibi durumlar size iyi gelebilir.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici psikolojik rahatsızlıklar yaşayabilir, ne olduğunu anlamadığınız sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak bunların kaynağı fiziksel bir rahatsızlık olmaktan daha çok, üzerini örttüğünüz üzüntülerden kaynaklanmakta. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, bu atmosfer yerini ilişkilerde olumlu haberleşmelere, iletişim gücünüzün yükselmesine, özel hayatınızda daha rahat iletişim kurmanıza vegörüşmeleri konusunda pozitif bir enerjiye bırakıyor.

5 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sıralar eğlenmek istiyorsunuz, ama sorumluluklarınız buna engel olabilir. Yine de, günün gidişatı düşündüğünüzden daha iyi olabilir. Bazı gecikmeler veya planlarınızdaki değişiklikler gününüzü beklediğinizden daha eğlenceli hale getirebilir.

5 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizli planda yürüttüğünüz ilişkilerle ilgili aniden kararınızı değiştirebilirsiniz. Hayatın akışı bu yönde ilerler. Hız trenine binmek buradaki adrenalini deneyimlemek size iyi gelecektir. Tertip, disiplin ve düzen bazen bizi boğar. Sizin de neşe ve heyecana açık olmaya hakkınız var.

5 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 20' 23" R
Ay
Oğlak
10° 13' 04"
Merkür
Koç
16° 31' 10"
Venüs
Koç
29° 37' 21"
Mars
Balık
28° 51' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 48"
Satürn
Balık
16° 28' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 44"
Lilith
Başak
23° 12' 49"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>