Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Maddi Dengesizlik Yaşıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün şüpheleriniz yüzünden belirsiz bir ruh halinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda aldığınız son kararlardan kaynaklanan hayal kırıklıklarını hissetmeye başlıyorsunuz. Diğer bir deyişle, yaptığınız şeyden son dakika pişman oldunuz! Bugün, bir yandan endişelerinizi yenerken diğer yandan problemlerinizle gerçekçi bir şekilde yüzleşmek için kendi iradenizi ve kontrolünüzü kullanmanız gerek. İyi şanslar! Başarabilirsiniz!

Bugün, bir çok farklı insanla iletişim kuracağınız bir gün olabilir. Çalışmanız gerekiyorsa, telefon görüşmeleri yapacak, müşterilerle ilgilenecek ve ortalığı yakan meşhur yangınları söndüreceksiniz. Tüm bu faaliyetler sizi yorabilir, bu yüzden ekstra enerji için bir miktar proteinli beslenmeye çalışın. Yakıtınız düşükken etrafta koşmaya devam edemezsiniz! Kendinize iyi bakarsanız, network kurmaktan ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan zevk alacaksınız.

İş hayatında başarı önünüze çıkabilir, fakat bugün kendinizi biraz üzgün bulabilir ve bunun nedenini merak edebilirsiniz. Ancak bunun belli bir nedeni yok. Size olan durum ilk olarak bir hayalkırıklığı. Çünkü beyniniz artık endorfin üretmiyor. İkinci olarak ise, muhtemelen bundan sonra nereye gideceğinizi bilemiyorsunuz. Buna sadece siz karar verebilirsiniz. Kendiniz için yeni bir hedef belirleyin ve bu doğrultuda ilerleyin.

Benlik bilincini geliştirmenin zamanı geldi. Sen de herkes kadar iyisin; buna neden inanmıyorsun? Sorun şu ki sen egon konusunda fazla hassassın. Hepimizin egosu olduğunun farkında olsan da, sen kendi egon yüzünden kendini cezalandırmaya çalışıyorsun! Bu yaptığın asilce bir gayret ama böyle hararetli davranışların sana (ya da bir başkasına) bir iyiliği dokunmaz. Hiçbir zaman mükemmel olmayacaksın; başkaları da öyle. Öyleyse neden bu kaygı?Altıncı hissiniz on ikiden vuracak, bu yüzden içgüdülerinize her daim güvenin. Muhtemelen kuracağınız muhteşem bir ortaklık sayesinde bu aralar tam da geliştirmeyi düşündüğünüz o planı geliştirme fırsatı bulacaksınız. Sizin ve ahlaki değerleriniz için büyük önem teşkil eden şeylerden uzaklaşmayın. Cevap tam önünüzde duruyor, bu yüzden onu uzaklarda aramanıza hiç gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlk bakışta başaramamışsın gibi durabilir ama tekrar ve tekrar dene. Elbette ilk denemede her şeyi doğru yapmak istemiş olabilirsin fakat bu her zaman böyle olmaz. Sakın işler istediğin gibi yürümezse cesaretini yitirme. Kaldığın yerden devam edersen başarıya adım adım yaklaştığını sen de göreceksin. Roma'yı bir günde fethetmeyi bekleyemezsin.

6 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.43'e kadar Ay boşlukta. Bu saate kadar yarım kalan işlerinizi toparlamaya, evinize ve yaşam alanınıza düzen getirmeye odaklanabilirsiniz. Kendi istekleriniz ve planlarınızla hareket edeceksiniz. Saat 11.43'ten itibaren ise eğitim konuları, yabancılar, spritüel konular ve geleceğe dair hayaller ve planlar gündeminizde olacak.

6 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ortağı olan bir Başak burcuysan, taraflar arası çıkacak şirket borçları gerginlik çıkmasına yol açabilir. Maddi kayıp veriyorsun. Alışverişe farkında olmadan çok zaman ayırıp bütçenin dışına çıktıysan, harcamalarına dikkat etmen gerek. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, aylar önce tanıştığın kişinin yakın ilgisinden etkilenebilirsin.

6 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz de bugün her şeyi açıkça konuşmak isteyebileceğiniz bir gün olabilir. İçinizde biriktirdiğiniz ve sizi inciten her şeyi partnerinizle konuşmak isteyebilirsiniz. Disiplinli ve stratejik yaklaşımınız arkadaşlarınız tarafından eleştirilebilir. Bu durumda organizasyonlardan kopmanıza ve sosyal çevrenizden kişilerin ayrılmasına sebep olabilir. Bazen suyun akışına kendinizi bırakmanız siz için daha rahatlatıcı olabilir.

6 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konulara yönelebilir, kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz. Uzaklarla ilgili gelişmeler de sizi etkileyebilir.

6 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda stres yapmadığınıza emin olmalısınız. Ani tepkime göstermediğinizden, özellikle üstlerinizle çatışma içerisinde olmadığınızdan emin olmalısınız...

6 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni ilişkinizde olayların biraz “garip” ilerlediğinin farkındasınız. Partnerinizin alışkanlıkları tuhaf mı yoksa seksi mi? Bunu değerlendirmek size kalmış. Bu gibi konularda herkesin bakış açısı farklıdır.

6 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlen saatleri itibariyle Boğa burcunda seyahat etmeye başlayacak olan Ay, hayatın derin yönlerine ilgi duymanıza sebep oluyor.Din ve felsefe konularında araştırmalar yapabilir, akademik çalışmalarınızla ilgilenebilirsiniz. Venüs'ün Aslan burcuna girişi ile kendinizi tanıma isteğiniz artıyor. Çevrenizdeki kadınların gizli düşmanlıklarını fark etmek tadınızı kaçırabilir.

6 Eylül 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

6 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ilişkilerin ruhsal boyutundan daha fazla keyif alabilirsiniz. İlişkinizi kendinize saklamak gibi bir yaklaşımınız olabilir. Platonik aşklar gündeme gelebilir. Bu dönem ruh eşinize rastlayabilirsiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eğer hayatınızda hiç kimse yoksa veya yanlış bir seçim yaptıysanız, yıldızlar bugün sizden yana. Önünüze çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Seçiminizin yanlış olduğunu düşünüyorsanız, bunu düzeltmek kendi elinizde. Başkalarından yardım beklemeniz umutsuzluğa düşmenize yol açabilir. Borç almayı düşünüyorsanız, ekonomik geleceğinizi bir daha düşünmenizde fayda var. Bahar yorgunluğu salgını sizi de etkisi altına alabilir. Spor yaparak ve yürüyerek bundan kurtulabilirsiniz

6 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 13' 04" R
Ay
Aslan
07° 46' 57"
Merkür
Koç
19° 04' 07"
Venüs
Koç
14° 17' 15"
Mars
Balık
19° 14' 32"
Jüpiter
Boğa
20° 50' 02"
Satürn
Balık
15° 17' 19"
Uranüs
Boğa
21° 35' 30"
Neptün
Balık
28° 28' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
19° 52' 34"
Lilith
Başak
21° 50' 03"
True Node
Koç
15° 33' 53"
Son Güncelleme : 16/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>