Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tarafsız kalmakta zorlanıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bir sanatçı olmak gerçekten hoşunuza gidiyor. Sanat ve müzik gibi evrensel dilleri kullanarak başkalarıyla iletişim kurmayı seviyorsunuz. Peki sizi tam olarak ne durduruyor? Bugün bunu düşünmek için bir fırsatınız olacak. Belki de hazır olmadığınızı veya gerçekten ihtiyacınız olan bir yeteneğiniz olmadığını düşünüyorsunuz. Bundan kaçınmaya çalışmayın, içinizdeki sanatçıyı serbest bırakın!

Tutkular son derece yüksekte seyretmeye meyillidir ve büyük ihtimalle kendinizi tam da böyle bir şeyin ortasında bulacaksınız. Başka neresi olabilir ki? Eğer bir Başak iseniz her gün bir Başak günüdür, ancak bu, bugün normalden biraz daha yoğun olabilir. Çatışan enerjiler, kafanızın tam ortasında, birbirine çarpacak ve şimdi ya da asla türünden önemli bir karar vermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Yapmanız gereken tüm hazırlık çalışmalarını yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

Bugün kendinizi muhtemel para konusunda bir sürü tavsiye alırken bulabilirsiniz. Bir grup toplantısına katılarak maaşlar, yatırımlar vb. konularda sohbetlere dahil olabilirsiniz. Bazı çelişkili fikirler de duymanız mümkün. Bu bilgiler doğrultusunda şu anda bir şey yapmasanız iyi olur. Her şeye anlam vermek zorunda değilsiniz. Konuyu değiştirin ve bunları aklınızdan çıkarın.

Hislerin bugün çok güçlü fakat asıl mesele bu gücü nasıl kullandığın. Biraz uyuşuk hissediyor olabilirsin; hatta uyanmak ve hareket etmek bile zor gelebilir. Eğer harekete geçersen, günün olaylarının oldukça dönüştürücü olduğunu fark edeceksin. Zaten güçlü duyguların içinde bir şekilde bir hareketlenme yaratacaktır.Geçtiğimiz aydan sonra kendinize yetmenin niçin öncelikli hedefiniz olduğu daha net anlaşıldı. Özellikle evde yaşadığınız duygusal karmaşaya rağmen sapasağlam ayakta kaldınız. Önümüzdeki günlerde geriye bakıp hedefinize giden yolda ne kadar ilerlediğinizi görme fırsatı bulacaksınız, ancak kendinizi çok fazla kaptırmayın. Kendine yetmek de bir yere kadar iyi...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

?Düşüncelere dalma? bugünün anahtar kelimesi. Sizden tavsiye almak için, ciddi bir konu hakkında karar alması gereken bir arkadaşınızdan bir telefon alabilirsiniz. Eğer tavsiye vermekten çok vaktinizi onu dinlemeye harcar hale gelirseniz çok şaşırmayın. Çevrenizdeki değişimler yeni ve heyecan verici bir takım olanaklar sunacağından, amaçlarınız üzerinde düşünülmeye ve olası yenilenmelere ihtiyaç duyabilir. Bunun hakkında düşünün.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta kalan Ay, saat 07:25'te sizlerin burcuna giriş yapıyor. Yüksek enerjili, pozitif bir güne başlıyorsunuz. Ay ve Venüs pozitif etkileşimiyle beraber aşk hayatınızda yüzünüzü güldüren gelişmeler yapabilirsiniz. Saatler akşama gelirken oluşan Ay-Uranüs olumlu etkileşimiyle de sürpriz olaylara hazırlıklı olun. Olmaz dediğiniz şeyler gerçek olabilir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tarafsız kalmakta zorlanıyorsun!Dikkat dikkat! Merkür geri hareket etmeye hazırlanıyor. Bugün kişisel görünüşün ile ilgili değişiklik yapabilir, saçını kestirmek isteyebilirsin. Ancak yarın Merkür'ün geri hareketine başlayacağını hatırlatmalıyım. Sonucu çok da istediğin gibi olmayabilir. Anne ailesinde çözümlenemeyen küslükler ya da miras konuları tekrar gündeme gelebilir. Tarafsız olmak istesen de fikirlerini söylemekten kendini alıkoyamayacaksın.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstlerinizle olan ilişkilerde bazı sert söylemlere hazırlıklı olmalısınız. Bu duruma çok kırılabilirsiniz ama kendinizi doğru bir şekilde ifade etmelisiniz. Kendinize tamda bu noktada güven duymalısınız.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Kayıplar yaşayabilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sizi hapseden kontrol dışı olaylar meydana gelebilir. Akşam saatlerinde iletişimde olduğunuz kişilerle çatışmaya girmeyin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara doğrunuzu dengeli bir biçimde dile getirmek için Boğaz çakranıza çalışabilirsiniz ayrıca bugünlerde daha bol su içmeyi ihmal etmeyin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Artık iç çatışmalarınız son noktaya ulaşabilir. Önemli kararları sonraya bırakın. Temel işlere odaklanın. Düşünceleriniz bulanık ve belirsizdir. Imkansız idealler için çaba harcamaktan kaçının. Ciddi bir iç gözlem için iyi bir zamandır. Fakat bu gözleme kendinizi kaptırmayın.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük yaşamda biraz temkinli olmanız gerektiğini hissediyorsunuz. İşyerinize yeni bir yönetici gelmiş olabilir. Kendinize iyi davranın, çok yüklenmeyin ama işlerinizi yarına bırakmadan şimdi halledin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay, isteklerinizi karşınızdakilere daha kolay aktarmanıza yardım edecek. Analitik zekanızla ve pratik çözümlerle,hayatınızı kolaylaştıracak kişilerle fikirlerinizi paylaşıp, mutlu olursunuz. Faydalı olmak ve çabalarınızın karşılığını görmek bugün sizi mutlu eder. Diğer yandan arka plandan güçlü bir otorite figürünün desteğini arkanıza alabilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burcu sahip olduklarınız konusunda fazla karamsar davranabiliyorsunuz. Yeniden bir çevre edinebilir, yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Dostlarınızı dikkate alıp, özellikle bu dönemde onların tavsiyelerine kulak asmalısınız. Kendinizi kısıtlanıyormuş gibi hissetmek yerine, korunuyor gibi hissetmelisiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başak; gün içinde kişisel isteklerin ve sosyal sorumluluğun arasında kalman mümkün.  Burcuna geçen Ay, ani bir fikir değişikliği ile seyahate çıkmanı sağlayabilir. Şimdiye kadar yapmak istediğin ama cesaret edemediğin seçimler, konuşmalar ya da eylemler için bir anda fırsat bulabilirsin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 44" R
Ay
Oğlak
05° 30' 59"
Merkür
Koç
16° 25' 15"
Venüs
Koç
29° 11' 10"
Mars
Balık
28° 35' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 51"
Satürn
Balık
16° 26' 41"
Uranüs
Boğa
22° 15' 48"
Neptün
Balık
28° 51' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 32"
Lilith
Başak
23° 10' 28"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>