Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kişisel Gelişimin Gündeminde Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanın seninle yeterince ilgilenmediğini düşünmen daha olası bugün. Ama onu yargılamadan önce bir şeyleri iletişimle çözmeniz gerekebilir. Kendi üstüne alındığın bazı ilgisizlikler aslında başka bir temele dayanıyor olabilir.

Güneortamınıza oluşacak bazı tatsızlıklarla başlayabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz gelişmelerin olmaması vehayatınıza bağlı sorunlar sizi fazlasıyla sıkacaktır.

Mevcut durumları korumak, risklere girmekten daha iyi gelebilir bu aralar. Şu an para kazanma konularında alacağın yeni kararlar seni zorlamamalı. Eğer para ile alakalı yapılacak bir şey varsa o da tasarruf olmalı.

Depresyon ve kaygıdan uzak durmak adına bazı değişimler yapmayı tercih edebilirsin bugün. Başkaları yüzünden kendini üzmekten vazgeçmek bu konuda iyi bir başlangıç olabilir. Egzersiz ve doğru beslenme de insanın nasıl hissettiğini etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu aralar genel olarak hayatında karşına çıkan sıkıntıları geride bırakmak için karşına fırsatlar çıkabilir. Bu uğraşlardan ilerisi için dersler çıkarmalı ve yoluna devam etmelisin. Geçmişte takılı kalmak sana iyi gelmeyebilir.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Düşüncelerinizde her zaman mantıklı olduğunuzu düşünmeyi seviyorsunuz ancak yaklaşan dolunay, düşüncelerinizi bir arada tutmanızı zorlaştırıyor. Kendinize, dünyada ters gidiyormuş gibi görünen her şeyin aslında o kadar da önemli olmadığını söylemeye devam edin.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin karşıt burcunda konumlanmaya başlıyor. Bugün kendini ifade etme konusunda zorluk yaşamayacaksın. İdeallerin için daha farklı yollar denemen gerektiğini düşünebilirsin. Bu durum mesleki gelişimin ile ilgili kurslara yönlenmeni sağlayacak. Eğer sanata karşı ilgili olan bir Başak burcuysan, bugün katılacağın sergi senin için ilham kaynağı olabilir.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizin dününü bugüne taşımamalısınız. Yaşanan bir sorunu kesin bir şekilde çözüp orada bırakmalısınız. Her yeni günün, yeni bir gündem ve mutluluk kaynağı olabileceğini unutmayın. Olumsuzu çağırmak kırgınlıkları da beraberinde getirebilir.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğleden önce yarım kalan işlerinizi tamamlamaya çalışmalısınız. Zira gün ortasından sonra ortaklıkların getirdiği temalar ağırlık kazanacak. Başkalarının önerileri ya da eğer evliyseniz, evliliğinizle ilgili gelişmeler üzerinde düşünebilirsiniz. Daha yapıcı ve paylaşımcı ilişkiler kurmanız söz konusu olabilir. Aynı zamanda yeni ortaklıkların öne çıkacağı şanslar sizi harekete geçirebilir.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projeler gündemenizde olabilir. Çok yoğun bir sürece gireceğiniz için bunalma hissedebilirsiniz, başarılı olduğunuzda bunun keyfini sürebileceksiniz.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsin. Yorgun ve üzgün hissettiğin zamanları arkada bırakıp yeni ve heyecanlı yarınlara ilerlemek sana iyi gelecek. Zihin ve fiziksel gücünü iyileştirecek aktiviteler tercih etmek sana iyi gelecek.

7 Aralık 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünya olasılıklarla dolu ve bunlardan bazılarını aklınıza bile getirmediniz. Gün, size önünüzde görebildiklerinizden çok daha fazlasının mümkün olduğunu hatırlatıyor. Her zamanki rutininizin ötesinde bir şey deneyimleme şansı gelebilir ve üzerine atlamazsanız kendinize kızabilirsiniz! Bu anı kanatlarınızı germek için ayırın ve hayatın ihtişamını görün!

7 Aralık 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir. Yeni anlaşma ya da sözleşmeler söz konusu olabilir ama dikkatli olmalısınız. Mail, yazışmalarda sorunlar çıkabilir. Tartışmalara dikkat.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinizde verdiği ödünlerin, ilişkinizi ayakta tuttuğunu göremiyorsunuz. Bir gün verdiği tüm tavizleri geri isteyip ilişkiyi bitirebilir. Mesleğinizle ilgili cesur kararlar alabiliyor, aynı cesaretle de uyguluyorsunuz. Ama şu son kararlılığınızda, cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler olabilir. Bugünlerde birine kefil olmanız istenebilir ve bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Hazımsızlık probleminiz, sağlıksız beklenmenizden kaynaklanıyor.

7 Aralık 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 29' 19" R
Ay
Başak
17° 38' 03"
Merkür
Koç
17° 12' 37"
Venüs
Koç
18° 25' 01"
Mars
Balık
21° 50' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 49"
Satürn
Balık
15° 37' 22"
Uranüs
Boğa
21° 46' 27"
Neptün
Balık
28° 34' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 19"
Lilith
Başak
22° 12' 19"
True Node
Koç
15° 37' 33"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>