Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Dikkatli Olmalısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün aşkta yenilik zamanı. Eğer bu zamana kadar seni memnun etmeyen etkiler gördüysen bunları tamamen geride bırakman gerekebilir. Kendini bu tür konularda korumaya alarak tamamen ileri odaklanman gerekebilir.

İş arkadaşınızla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz. Ortaya çıkan problemin bir art niyetten değil küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını düşünüyorsunuz.

Yenifikirleri hakkında daha girişken olman gerekebilir. Karşına çıkacak fırsatları değerlendirmeyi ihmal etmemeli ve bunlar karşısında neler yapabileceğini gözden geçirmelisin. Projeler konusunda daha iyi gelişmeler elde edebilirsin.

Bugün yoktan yere hareketsiz kalmamak senin için önemli olacak. Ufak da olsa hayatına hareket katmalısın o yüzden. Açık havada küçük yürüyüşler bile yararlı olacak. Eğer çevrende bir park varsa orada bir kitap okumak bile fark edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gergin ortamlardan uzaklaşmak ve kendince güzel ve keyifli konulara zaman ayırmak önemli olabilir. Olaylara karşı genel yaklaşımında değişiklik yapmak gereksiz yere sinirlenmeni engelleyebilir hatta. Bir şeylere mesafeli durmanın faydasını görebilirsin.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün Mars-Merkür bağlantısı, haritanızın en güçlü açılarından birini kesiyor, bu nedenle bugün bir tür bozulma yaşayabilirsiniz. Başka ne yaparsanız yapın, duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. Hiçbir şey hakkında fazla kafa yormaya değmez.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakarlığın üstünde olabilir. Rutinlerini yerine getirirken daha dikkatli davranmalısın. Duygusal konularda hatalı davranmaya müsait bir yapıda olabilirsin bugün. Konu mantık olduğu zaman, aklın oldukça işlek çalışıyor. Eğer evli bir Başak burcuysan, geçmiş konuların gündeme gelmesi eşinle tartışmalara yol açabilir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önceliklerinizi hayatınızın gerekliliklerine göre belirliyorsunuz. Kendinize bir zaman telafisi yapabilirsiniz. Geleceğe dönük işler ve görüşmelerle bugünü geçirmek, size zor gelen ya da bilmediğiniz yönlerinizi kolaylaştırabilir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında şahsi alanda yeni adımlar atabilirsiniz. Öğle sonrasında maddi durumunuz üzerinde daha çok düşüneceksiniz.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda küçük ama mutlu edici ve iyilik doğurucu sonuçları olacak niyetleriniz için uygun bir gün. İfadelerinizi dikkatli seçmekte fayda var.

2 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin bir insanın kötü durumu seni derinden etkileyebilir. Ona yardımcı olmak için elinden geleni yapmak isteyebilirsin. Onun kendisini iyi hissedeceği bir ortam sağlamak senin için de önemli olabilir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda yavaşlamak, söylemesi yapmaktan daha kolay bir şey olabilir! Gün, size yaşam alanınızı yuva haline getirme ve çeki düzen verme dürtüsü veriyor, ancak bugün aynı zamanda şu anda kariyer sektörünüzde önemli adımlar atılıyor. Profesyonel bir mesele, aniden dikkatinizi çekmenizi gerektirebilir ve sizi kanepeden fırlayıp ev içi ilhamlarınızdan uzaklaşmaya zorlayabilir. Tembelliğe geri dönmeden önce kariyeriniz veya itibarınızla ilgili önemli konularla ilgilenin.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden etkileniyorsunuz ve onlarlabirliği içinde olmak hoşunuza gidiyor. Yaptığınız çalışmaların ses getirmesini istiyorsanız, pazarlama konularında daha cesur davranmalısınız.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün biraz alçakgönüllülük yapmak zorunda kalabilirsiniz. Paylaşım yapmanız gereken bir durum meydana gelebilir. Her şeyi kendiniz ele almak yerine önemli bir projede sorumlulukları bölmek zorunda kalacaksınız. Ya da belki kişisel alanınızı birisiyle paylaşmanız istenebilir. Biraz endişe duymanıza rağmen, aslında fazladan bir arkadaşa sahip olmaktan keyif alacaksınız. Yani birisinin size daha yakın olması gerekiyorsa direnmeyin.Kaderim ne olacak? Beni neler bekliyor?

3 Aralık 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi derinden etkileyen yoğun bir sevginin sarhoşluğu içindesiniz. Duygularınızı gizlemeyin ve önünüze çıkacak aksiliklerin sizi yıldırmasına da izin vermeyin. Mesleğinizdeki gücünüzün farkında olmanıza rağmen temkinli olmanızda yarar var. Kariyerinizle ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz konularda önünüze bazı engeller çıkabilir. Anlık arzularınız bütçenizi ciddi anlamda sarsabilir. Alkollü içecekler ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız

3 Aralık 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 13' 51" R
Ay
Başak
14° 31' 19"
Merkür
Koç
17° 19' 47"
Venüs
Koç
18° 05' 29"
Mars
Balık
21° 37' 55"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 11"
Satürn
Balık
15° 35' 48"
Uranüs
Boğa
21° 45' 35"
Neptün
Balık
28° 34' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 24"
Lilith
Başak
22° 10' 34"
True Node
Koç
15° 37' 12"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>