Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Motivasyonun Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün mevcut ilişkinin geleceği ile ilgili biraz daha düşünmek isteyebilirsin. Partnerinle birlikte olası bir gelecek hakkında kafa yormak kendi önceliklerini belirlemeni de kolaylaştırabilir. Değişim konularına açık fikirlilikle yaklaşman en iyisi.

Etrafınızdaki insanlar değişiyor olabilir. Belki de yeniarkadaşlarınız olacak. Şirketinizin çalışanlarında değişiklikler olabilir ve bu yeniarkadaşlarıyla ilişkiler kurmanız gerekebilir. Ya da yakında yanınızda yaşayan yeni komşularınız olacağını keşfedebilirsiniz. Gelecekte birbirlerine yardım edebilmeniz için çevrenizdeki diğer insanlarla arkadaş olmak için de çaba gösterin.

Yeniimkanları konusunda daha yenilikçi düşünmek gerekebilir, özellikle de bu aralar. Eski yöntemlerle istediğin ilerlemeyi sağlamak mümkün olmayabilir çünkü. O yüzden bugün yeni şeyler için etrafına bakmaya devam etmelisin. Zamanın ruhunu yakalaman şart.

Soğuyan havalara karşı önlemini artırmakta fayda var, özellikle de bugün. Dışarıya çıkarken daha tedbirli olman gerekebilir. Olası soğuk algınlıklarını önlemek bağışıklığını kuvvetlendirmek demek olabilir. Bol bol vitamin tükettiğinden ve sıkı giyindiğinden emin olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak çevrende varlığından rahatsız olduğun insanlar olabilir. Sadece yanında olmaları bile canını sıkabilir hatta bu kişilerin. O yüzden kendi sınırlarına ve bulunduğun ortamlara dikkat etmen daha iyi olacak.

1 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün Mars-Merkür bağlantısı, haritanızın en güçlü açılarından birini kesiyor, bu nedenle bugün bir tür bozulma yaşayabilirsiniz. Başka ne yaparsanız yapın, duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. Hiçbir şey hakkında fazla kafa yormaya değmez.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşlarına olan güvenini sarsacak olayalar ile karşı karşıya kalabilirsin. Bu konuda gözlemci kalmak isteyeceksin. Aralık ayına yoğun bir tempoda başlıyorsun. Uzun zamandır üzerinde çalıştığın konularla ilgili geri dönüş alman, ayın ilk gününden motivasyonunu artıracak. 2022 yılını arkada bırakırken entrikalarla dolu hiçbir düzene alet olmayacaksın.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evlilik kararınızı, yeni bir hayat kurma isteğinizi ailenizle paylaşabilirsiniz. Bir kurtuluşun değil kendinize ait bir özgürlüğün temellerini atmak isteyebilirsiniz. Fedakarlık ve sorumlulukların ayrımını yapmak size daha iyi adım atma şansı verecektir.

1 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için yorulacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. İlişkilerinizde daha mücadeleci olabilirsiniz. Yıpratıcı koşullar söz konusu. İletişimden kaynaklanan sıkıntılara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda güçlü kişilerden faydalanabilirsiniz.

1 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkla alakalı problemlerinizden uzaklaşmak için olgun düşünmeniz gerekmekte. Partnerinizin de denge kurmasına izin vermeniz lazım. Onu dinleyin.

1 Aralık 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki olayları, yaşananları kişisel almamak senin için daha iyi olacak. Her şeyden incinmemeye dikkat etmek hayata karşı daha sağlam bir duruş bulmana yardımcı olacak. Karşındakiyle empati yapmak senin için iyi olacak.

1 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son aile ve kariyer taahhütlerini dengelemek zor olabilir. Evde önemli görünen her şeyi tamamlamanız özellikle zor olabilir. Gerçekten acil işlere odaklanmak ve kendinizi yormamak için gerisini sonraya bırakmak için kendinize izin verin. En yakın ilişkilerinizi daha ön planda tutmaya çalışın, diğer insanlar için fark yaratacak görevleri öncelemeye çalışın.

1 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı, sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz.

1 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İnsanlar için aşırı çaba sarf etmeyin ve onlardan da aynı şeyi bekleyin. Bir şeyi önemsediğiniz için yapıyorsanız sorun yok, ancak iyilik yaptığınız kişiden bir beklentiniz olduğu için yapmamalısınız. Bugün büyük dram ve duygu gösterileriyle bir yere varamazsınız, bu yüzden denemeyin bile. Lafla peynir gemisi yürümez.Bu sene bana olumlu neler getirecek?

1 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün üzerinizde etki bırakacak kişileri doğru yorumlamaya ve kendi duygularınızı anlamaya dikkat edin. Aşk hayatınıza dair olan olayları düşünüp, uygun çözümler bulmaya çalışmalısınız. Yavaş yavaş duygularınız durulmaya başlayacak. Uzun süredir aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açıksınız. Beslenmenin önemine fazla dikkat ettiğiniz söylenemez. Dikkatli olmazsanız bazı sorunlarla karşılaşmanız mümkün.

1 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 15' 02" R
Ay
Oğlak
22° 48' 54"
Merkür
Koç
16° 49' 37"
Venüs
Boğa
00° 46' 40"
Mars
Balık
29° 35' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 54"
Satürn
Balık
16° 33' 35"
Uranüs
Boğa
22° 20' 13"
Neptün
Balık
28° 54' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 55"
Lilith
Başak
23° 19' 04"
True Node
Koç
15° 21' 38"
Son Güncelleme : 30/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>