Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorunlarla Yüzleşiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Kalbini kıran birisi varsa eğer bugün bu kişiyle arana bir mesafe çekmen gerekebilir. Aşk konusunda sana iyi gelmeyen insanları hayatından çıkarman gerekecek. İnsanlardan çok mutluluğa odaklanmak daha iyi olabilir.

Bugün yapacağınız küçük bir toplantı sizi yeniden umutlandırıp önünüzü yeniden görmenizi sağlayacak. İş yaşantınızda bugünlerde değerlendirilmeye değer fırsatlar üst üste gelebilir.

İş konularında canını sıkan durumlar yaşanabilir. Ancak bu durumlarla başa çıkabilmek için sakin kalman gerekecek. Zihnen kendini fazla zorlamamak ve ani, duygusal tepkiler yerine mantıkla hareket etmek önem kazanabilir para için.

Stres ve gerginlikler fiziksel olarak bir etki bırakabilir sende. Özellikle boyun ve omuz bölgelerinde yaşanabilecek tutulmalar seni zorlayabilir. O yüzden bu konularda önlemler almak, esneme hareketlerine odaklanmak daha iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tutamayacağın sözler vermemen daha iyi olacak. Kendini fazla zorlamaman gerekebilir. Bir anda herkesle aynı anda konuşmak zorunda kalabilirsin. Daha kontrollü bir gün geçirmek için dikkatli davranman şart.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün enerjinizi toplayarak işlerinizi halletmek için büyük bir adım atacaksınız. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Sözleriniz ciddiye alınacak ve bir şeyin olmayacağını bildiğiniz halde insanları yanıltarak bir şeyin olacağına inandırmamalısınız. Kişilerin güvenini sarsmak sonrasında daha kötü sonuçlara neden olabilir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını doğru ifade etmekte zorlanabilirsin. Yanlış anlaşılmalara yer vermemek için çevrende gelişen olaylara karşı sessizliğini koruyabilirsin. Dile getiremediğin, zorlandığın konuları ertelemek istemiyorsun. Sorunların üstesinden gelmek için önce yüzleşmen gerektiğinin farkındasın. Eğer ilişkisi olmayan bir Başak burcuysan, yeni bir ilişkiye dair sinyallerle karşılaşabilirsin.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ya da takılı kaldığınız bazı düşüncelerde uğraşmamalısınız. Hayatın değişen dengesine ayak uydurmalısınız. İçinde bulunduğunuz koşullara göre isteklerinizi uyarladığınızda daha başarılı olabilirsiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde beklentilerinizde değişiklikler olabilir. Başarılı olmak istediğiniz konularda en iyisini yapmak için çalışabilirsiniz. Gün içinde güçlü iletişiminiz sayesinde işlerinizi halledebilirsiniz. Gizli kalmış konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kavga etmemeye özen göstermeniz gerekiyor. Sinirlerinizin sınanacağı bu süreçte önceliğinizi sakin kalmaya ve kendinizi ifade etmeye vermelisiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ile ilgili işlerde ailenden ya da arkadaşlarından yardım isteyebilirsin. Onlarla birlikte çalışmak üzerindeki yükün azalmasını sağlayacak. İşler erken bittikçe kendine daha çok zaman ayıracaksın. Arkadaşlarından yardım istemekten çekinmemelisin.

28 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınızdakileri başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Bu, tartışılması zor bir konuyu içerdiğinde zor kısım gelebilir. Zihniniz tartışmalı bir konunun kanlı ayrıntılarına takılıp kalma eğiliminde olsa da, bunun duygusal yükü muhtemelen verimli konuşmayı zorlaştıracaktır. Öte yandan, durumun muhtemelen daha faydalı felsefi bir yönü de var. Büyük resmi görmek için burayı ziyaret etmek, tekdüzelikten çıkmanıza ve yeni olasılıkları tasavvur etmenize yardımcı olabilir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, ruhsal evinizde. Merkür, aile evinizde bulunuyor. İkili ilişkilerinizde bir türlü istediğiniz performansı yakalayamadığınızı zannederek, huzursuzluk çekebilirsiniz. Esnek olmalısınız, kendinizi denetlemekten vazgeçin.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün çalışma hayatı, gündelik hayat uğraşlarıyla ilgilenebilirsiniz. Aile ve evinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızdaki sorun ne olursa olsun, aranızdaki güzel iletişim ve sorunların üstüne ortakça gitme durumu, ilişkinizin ilerleme anahtarıdır. Sorunları çözmek için, ortak bir strateji geliştirmeniz gerekiyor. Kariyerinizle ilgili başınızın üzerine bir devlet kuşu konmuş da siz farkında bile değilsiniz! Belki sizin istediğiniz başka bir şeydi, ama bu durum sizin için daha olumlu görünüyor. Maddi anlamda sıkıntılı bir dönem. Büyük ödemeleriniz var. Onları ileri tarihlere ertelemeyi deneyin

28 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 52' 45" R
Ay
Balık
00° 28' 47"
Merkür
Koç
18° 04' 29"
Venüs
Boğa
04° 06' 52"
Mars
Koç
01° 40' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 53"
Satürn
Balık
16° 47' 42"
Uranüs
Boğa
22° 29' 31"
Neptün
Balık
28° 59' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 02"
Lilith
Başak
23° 37' 05"
True Node
Koç
15° 21' 24"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>