Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Güvenin Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Kalbine söz geçirmekte zorlanabilirsin bugün. Eğer bir ilişkide sana yanlış yapıldığını düşünüyorsan bunu ifade etmeden duramayabilirsin. Ancak kırıcı veya yıpratıcı davranmamak önemli olabilir. Bu konuda senin kendini kontrol etmen gerekecek.

Maddi konulara ağırlığınızı koyma isteğinize aile içindeki karşı çıkışlar, kalıcı bir soruna dönüşmeyecek. Giderlerinizi belli bir sınırda tutma niyetleriniz, daha tartışılmaz kararları gerektiriyor.

Eğer yapmak istediğin bir masraf varsa bunun için önden bir hazırlık ve plan yapman iyi olabilir. Belki bugünden bir masraf yapamayabilirsin ancak ilerisi için daha rahat harekete temek adına bugünden bir şeylerin yolunu açabilirsin.

Bolca sıvı tüketmek ve sağlıklı beslenmek sana özellikle iyi gelecek bugün. Yediklerinde daha dikkatli tercihlerde bulunabilirsin. Özellikle de mevsim sebzelerinden oluşan çorbalar içmek sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkıcı işler ve gündelik angarya... Bütün gün kafanda bunlar olabilir. Her ne kadar heyecanlı veya enerjik gelmese de kulağa, bugün bir sürü işi halledebilecek enerjiye sahip olabileceksin. İşlerin çoğunu halletmek sana iyi gelebilir o yüzden.

24 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün yeniayı, insanlara sadece zihinsel düzeyde değil, duygusal düzeyde de ulaşmanızı kolaylaştıracak. Şimdi ve hafta sonu arasında ortalıkta dolaşacak çok fazla iyi niyet olmalı, bu yüzden sizin için çalışmasını sağlayın.

24 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi içinde çeliştiğin bir durumu arkadaşın ile paylaşarak çözüm buluyorsun. Kendine olan güvenin artıyor. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişinin bazı davranışlarını eleştireceksin. Beklemediğin tepkiler ile karşılaşmak seni şaşırtabilir. Yaşam alanında ve kişisel görünüşünde değişiklik yapmak isteyeceksin.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi istekleriniz ve ailenizin beklentileri arasında farklar doğabilir. Özellikle taşınma ve alan değişikliği konularında heyecanınızın ve söylemlerinizin dozunu iyi ayarlamalısınız. Karşılaştığınız durumlara engel olarak değil, basamak olarak bakmalısınız.

24 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için yorulacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. İlişkilerinizde daha mücadeleci olabilirsiniz. Yıpratıcı koşullar söz konusu. İletişimden kaynaklanan sıkıntılara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda güçlü kişilerden faydalanabilirsiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizin sesini dinlemek için zaman ayırın ve oradan gelen fikirleri hayatınıza entegre edin. Maddi beklentilerinizin yükseleceği günler yaşamaktasınız.

24 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi hararetli bir biçimde haksız olduğunuza ikna etmeye çalışanlar olabilir. Biriyle belli bir konuda hemfikir olmadığınız için kendinizi aşağı görme tuzağına düşmeyin. Bugün yaratıcı yönünüze odaklanırsanız sanatsal yeteneğinizi ve entelektüel zekanızı birleştirerek yolunuzdaki tüm engelleri patlatacak bir dinamit oluşturabilirsiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizin şu anda bireyselliğinizin bir ifadesi olmasını isteyebilirsiniz. Ne yazık ki, bu durumda çıkarı olan diğerlerine bunu iletmek zor olabilir. Muhtemelen kendi arzularınıza ve düşündüğünüz herhangi bir değişikliğin size nasıl fayda sağlayacağına odaklanırken, bir başkası yalnızca onlar için daha fazlagibi görünen karmaşık planlar duyabilir. Onların da istedikleri bir şeyle sonuçlanacaklarını iddia edebilirseniz, sizinle ayni gemiye binebilirler.

24 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı tarafın ani değişimleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün, çevrenizle birlikte yeni başlangıçlar içinde olacak ve girişimciliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Siz, daima kendi tarzınızla hareket etmekten yanasınız.

24 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

24 Kasım Yay burcu Yeni ayıyla beraber 15 gün boyunca; aile ve evinizle ilgili yeni bir sürece girebilirsiniz. Ayrıca aşk, ilişkilerle ilgili de yeni gelişmeler sizinle olacak. Sadece tanımadan hemen bağlanmak yerine önce karşınıza çıkan kişileri tanımanızı tavsiye ediyorum.

24 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşırı iyimser bir gününüzdesiniz. Bu iyimserliğiniz ilişkinize de yansıyacak. İyimserliğiniz işinize de yansıyacağından tatsız konuları fazla büyütmeyeceksiniz. Parasal açıdan yapacağınız değişiklikler ve yenilikler, işinizde de hedeflerinize daha rahat erişmenize yardımcı olacak. Ama bu arada doğabilecek başka fırsatları da göz ardı etmeyin. Sağlık alanında biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Kimi zaman yaşadığınız stres ve sıkıntı sizi kabul edilemeyecek kadar güçsüz bırakabilir

24 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 45' 19"
Ay
Akrep
19° 19' 08"
Merkür
Koç
26° 15' 50"
Venüs
Balık
21° 05' 55"
Mars
Balık
04° 38' 56"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 27"
Satürn
Balık
13° 15' 16"
Uranüs
Boğa
20° 38' 34"
Neptün
Balık
27° 47' 36"
Plüton
Kova
01° 49' 09"
Chiron
Koç
18° 46' 10"
Lilith
Başak
19° 45' 03"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 29/03/2024 02:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>