Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Heyecanlısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişinin kalbini kazanmak için doğru adımları atabileceksin bugün. O kişiye kendini belli etmek istiyorsan eğer bugün tam zamanı olabilir. Karşındaki insanı yaratıcı adımlarınla etkilemen olası.

İşinizle ilgili yaşadığınız sorunları tek başınıza yaşıyorsunuz. Problemsiz, işleri yolunda imajınıza artık dostlarınız inanmıyorlar. Sıkıntılar üst üste bindikçe bunları paylaşıp dağıtmak ihtiyacınız artacak .

Bugün burcundaki etkiler senikonusunda sadece başarıya itecek. Eğer bir işin yoksa ancak bir arayıştaysan, uzun vadeli olabilecek güzel bir fırsat kapını çalabilir. Kazançlar konusunda daha mantıklı hareket edebilirsin. Paranı çoğaltmak kaderinde olacak bugün.

Bolca sıvı tüketmek sana kendini çok ama çok daha iyi hissettirebilir. Enerjinin arttığını hissederken aynı zamanda kaslarını daha rahat hareket ettirebildiğini de fark edebilirsin. Bol sıvı tüketmenin cildinde de önemli etkileri olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal konulara daha fazla odaklanabilirsin. Yakın çevrende yaşananlara müdahale etmek isteyebilirsin. Bir şeylerin daha iyiye gitmesi için kendi çabalarını gösterebilir, daha pozitif bir etkiye kendini açabilirsin bugün.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün zihniniz sosyal problemlerle boğuşurken büyük bir mücadele verecek. Yakın zamanda gelirinizde meydana gelen bir artış sizleri heyecanladıracak. İşinizdeki artışla birlikte yeniden hayallerinizi planlamak için yol haritası belirleyeceksiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan hoşlandığın birine duygularını açılmayı düşünebilirsin. Heyecanın gün boyunca belli olacak. Bugün kendi potansiyelinin farkına varacaksın. Özellikle yaratıcılık isteyen konularda farklı deneyimler kazanabilirsin. Resim ya da heykel türünden el becerisi gerektiren kurslara yazılabilirsin.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Durgun ve sakin kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Yalnız kaldığınız sürelerde kendi kendinizi psikolojik olarak yormamalısınız. İnzivanın asıl amacını kaçırdığınızda hayattan beklentilerinizi yakalamak da kolay olmayacaktır.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde beklentilerinizde değişiklikler olabilir. Başarılı olmak istediğiniz konularda en iyisini yapmak için çalışabilirsiniz. Gün içinde güçlü iletişiminiz sayesinde işlerinizi halledebilirsiniz. Gizli kalmış konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birkaç küçük aksaklığın üst üste gelmesi ile beraber hemen moralinizi bozmamalı ya da hedeflerinizden vazgeçmemelisiniz. Hayat iniş ve çıkışlara sahiptir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ajandanızda temiz bir sayfa bulacaksınız, dolayısıyla bugün yalnızca kendinizi düşünmeye çalışmalısınız. Hayatınıza şöyle bir bakmak için kendinize müsaade edebilir ve huzurlu hissedebilirsiniz. Hayat bugün size çok daha basit görünebilir. Eğer isterseniz bazı kişisel problemlerinizi çözmek için uygun bir gün.

21 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir ilişkideki güç dinamikleri sizi sinirlendirebilir. Belki de diğer kişi, bu statüyü açıkça talep etmenin garip tarafı olmadan sorumlu olmanın avantajlarını istiyor. Tam eşitlikten daha azı fikrine kötü tepki vereceğinizden şüphelenebilirler. Fikirlerine rağmen, belki de farklı seviyelerde olduğunuzu kabul etmeye hazırsınız, tabii bu konuda dürüst olurlarsa. Yargılayıcı olmayan bir tonda soru sormak, bazı çok ilgili ayrıntıları ortaya çıkarabilir. Bir şans verin!

21 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istiyorsunuz ancak günlük yaşamınızı, baş edebileceğinizden fazla zorladığınızdan, bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz. Güvenli olmak size yakışıyor.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün maddi kaynaklar, para konularıyla ilgilenebilirsiniz. Borsa, hobi, tatil, eğlence, aşk, çocuktan dolayı harcamalarınız artabilir. Ay 14:14-20:15 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde yepyeni bir şeye başlamak yerine işlerinizi tamamlamak, işlerinizi toparlayarak geçirmek iyi olacaktır. Yeni başlanan işler sonuçsuz kalır. Saat 20:15’den sonra yakın çevre, kardeşler, eğitim ve seyahatlerle ilgilenebilirsiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün dengeyle ilgili bazı önemli dersler alacağınız durumlar olabilir. Ateşle baş etmeye hazır olun, zira kendisi hızlı ve öfkeli şekilde üstünüze doğru geliyor. Muhtemelen egolar oldukça büyük ve herkesin her şey hakkında bir fikri olacak gibi. Gerilim oluşabilir ancak bu geri adım atmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Esnek ve anlayışlı olun; ama ille de hatalı olduğunuz kanaatine de varmayın hemen.Eğitim hayatımda başarılı olacak mıyım?

21 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 42' 19" R
Ay
Başak
20° 15' 19"
Merkür
Koç
17° 06' 49"
Venüs
Koç
18° 41' 27"
Mars
Balık
22° 00' 30"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 52"
Satürn
Balık
15° 38' 40"
Uranüs
Boğa
21° 47' 11"
Neptün
Balık
28° 35' 25"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 06"
Lilith
Başak
22° 13' 48"
True Node
Koç
15° 37' 49"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>