Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hedeflerini Şekillendiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Kalbinin sesini daha fazla duyman gerekebilir. Uzunca bir süredir kendi hislerine yabancılaşmış olabilirsin. Bugün bu negatifliği aşabilmek için kendi iç sesinle barışman ve kalbine yönelmen gerekecek.

Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanacaksınız. Size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz.

İş konularında tam gaz bir şeye başlaman gerekirken içinden bir ses biraz dinlen diyebilir. O yüzden bugün kendini biraz geri çekebilirsin. Bu durumu daha iyi fırsatlar için hazırlık olarak düşünebilirsin. Bazı şeyleri beklemeye almak seni üzmemeli.

Esneme hareketleri sana kendini biraz daha iyi hissettirebilir. Eğer normal olarak egzersiz yapan birisiysen kaslarının daha rahat hareket edebilmesi için egzersiz öncesi veya sonrasında biraz kasları esnetmen iyi olabilir. Daha rahat hareket etmek ruhen de etkileyebilir seni.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni kararlar alma günü olacak senin için. Hayatının gidişatına daha sıkı bir yön verebilmek için doğru kararlar alman gerekebilir. Gerek işte gerekse aşkta daha pozitif bir etki kazanabilmek için bugünden kendini hazırlaman gerekecek.

17 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sosyal ortamınız sıkıcıysa, bu konuda bir şeyler yapın. Kimse sizi aynı eski yüzlerle çevrili aynı eski yerde kalmaya zorlamıyor, bu yüzden dışarı çıkın ve yeni bir grup insanla eğlenmenin yeni yollarını bulun.

17 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer yaşantında önemli virajlara girebilirsin. Üstlerin ile kurduğun iletişim seni daha yükseklere taşıyacak. Yanlış ve doğru arasındaki keskin çizgiye daha duyarlı olduğun günlerden geçerken, hedeflerini tekrardan şekillendireceksin. Yönetici gezegenin Merkür, ateş burcunda konumlanmaya başlıyor. İş arayışında olan bir Başak burcuysan, başvurularınla ilgili geri dönüş alabilirsin.

17 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde engel olarak gördüğünüz bazı durumlar doğabilir. Yüzeysel konuşmalar, devamı gelmeyen gündemler yüzünden sorumluluklarınızdan kaçmamalısınız. Doğru bir üslupla konuşmak sizi bir adım öne taşıyabilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için yorulacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. İlişkilerinizde daha mücadeleci olabilirsiniz. Yıpratıcı koşullar söz konusu. İletişimden kaynaklanan sıkıntılara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda güçlü kişilerden faydalanabilirsiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün en şanslı burçlarından biri olarak günü keyifli geçirirken sevdiklerinize de zaman ayırmayı ve küçük iyilikler yapmayı unutmamalısınız.

17 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni biriyle tanıştırılabilirsiniz. Bu kişi hayatınızın bir noktasında çok önemli bir rol oyanayacak biri olabilir. Onunla hemen bir bağ kuracaksınız ve benzer tutkularınız olduğunu fark edeceksiniz. Bu kişi çok iyi arkadaşınız olabilir fakat havada romantizm kokusu da var. Ağırdan alın ve neler olacağını görün.

17 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev hayatınızda mutluluğu inşa etmek için ne gerektiğini belirlemek bugün sizin için çok önemli olabilir. Gördüğünüzde ne istemediğinizi kolayca anlayabilirsiniz ancak bunu pasif-agresif yorumlarla dile getirmek muhtemelen verimsiz çekişmelere yol açacaktır. Ev içi mutluluk vizyonunuzu açıkça ifade etmek, sizin açınızdan daha fazla çaba gerektirecektir, ancak buna değmelidir. Etrafınızdaki insanlar ne aradığınızı bilsinler ki tahmin etmek zorunda kalmasınlar.

17 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara yüzeysel bir bakış açısı getirmek istemediğiniz için, çevrenizle kişisel çarpışmalar yaşayabilirsiniz. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan kurtulmanız mümkün değil.

17 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün duygusal olarak iyi hissedebilişiniz. Atak ve girişimci olabilirsiniz. Fiziksel değişim, kişisel bakım yapabilirsiniz. Ani yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili gelişmeler olabilir ve sizin lehinize fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aile ve evinizle ilgili de kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Venüs ve Merkür yay burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca; ev ve aile konuları gündeminize gelebilir. Ev değişikliği yapabilir, evinizde dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Bekarsanız ailenize yakın birileriyle tanışabilirsiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizde her gün bir yenilik keşfetmeniz sizi çok heyecanlandırıyor. Beraberliğiniz her geçen gün biraz daha kendini tazeliyor ve yeniliyor. İşteki yoğunluk bunalmanıza yol açabilir. Bu yoğun tempoyu sizinle paylaşmaya hazırarkadaşlarınız var. Hep birlikte üstesinden gelebilirsiniz. Para sorunları yaşamasanız da, bu konudaki bazı dengesiz harcamalar yakında sizi sıkıntıya sokabilir. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

17 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 38' 40" R
Ay
Başak
19° 31' 04"
Merkür
Koç
17° 08' 26"
Venüs
Koç
18° 36' 50"
Mars
Balık
21° 57' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 00"
Satürn
Balık
15° 38' 18"
Uranüs
Boğa
21° 46' 58"
Neptün
Balık
28° 35' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 53"
Lilith
Başak
22° 13' 23"
True Node
Koç
15° 37' 45"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>