Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorumlulukların Ağır Basıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişinin kalbini kazanmak için onunla nasıl konuşacağın önemli olabilir. Karşındaki insana yaratıcı bir biçimde yaklaşman gerekebilir. Ona güzel bir şiir yazabilir, onunla güzel bir şarkı sözü paylaşabilirsin. Bu tür şeylere daha açık olabilirsin bugün.

İşlere odaklanmanız gerginliğinizi azaltabilir. Daha ölçülü ve uygarca birilişkisi kurma çabanızdan sonuç alamıyorsunuz. Bu şekilde bir süre katlanmak zorunda kalacağa benziyorsunuz.

Bugün parasal olarak kendini kuvvetlendirmeyi ön plana alabilirsin. Bu da daha sağlam tasarruf planları ve geleceği düşünerek hareket etmeyi içerebilir. Bunun için para kazanma koşullarına yatırım yapmak da öncelikli olabilir. İşine yarayacak teknolojik gereçler için bir bütçe ayırabilirsin.

Bolca su içmek bugün sana iyi gelebilir. Eğer son zamanlarda çok fazla kas tutulması veya baş ağrısı yaşıyorsan bunun sebeplerinden birisi de az su tüketimi olabilir. Bunu aşman önemli olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklında çok pozitif düşünceler olabilir. Hayatında odaklandığın her şeyde güzel ve keyifli bir yön bulabilirsin. Bir şeylere daha olumlu yaklaşmak, olayların gidişatını da iyi bir biçimde etkileyebilir. O yüzden bugün pozitif kalmak sana yarayacak.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün zihniniz harika düşüncelerle dolu. Günü meditasyon yaparak, gönüllü işler yaparak veya ilhamınızı bir tür sanatsal projeye dönüştürerek geçirmeyi düşünebilirsiniz. Sezgileriniz özellikle yüksektir, bu nedenle başkalarının düşüncelerine ve duygularına normalden daha keskin bir şekilde uyum sağlayabilirsiniz. Gün içinde birkaç dakikanızı düşüncelerinizle baş başa kalmaya ayırın.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne ait sorumluluklarını ertelemek istiyorsun. Fakat bir yandan da sorumluluklarının ağır basması isteklerin doğrultusunda hareket etmeni engelleyebilir. İşyerinde duyacağın dedikoduların canını sıkmasına izin vermemelisin. Her ne kadar kaygı duyacağın konular gündemde olsa da duygularını paylaşacağın yakınların sana epey iyi gelecek.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gergin hissetmenize neden her şeyi sakin kaldığınızda daha net görebilirsiniz. Bugün görmeyi ve bunları hayatınızdan uzaklaştırmayı, etkisini en aza çekmeyi seçmelisiniz. Geriye zamanınızın kaldığını gördüğünüzde işlerinizi yetiştirmeniz de kolaylaşacaktır.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekebileceğiniz bir gündesiniz. Olaylara karşı ani tepkiler geliştirmeniz söz konusu olabilir. Gün içinde yeni konularla ilgilenmek için fırsat yaratabilirsiniz. İlgi alanlarınız değişebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Akşama doğru işleriniz yavaşlayabilir. Olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz sizden yoğun ilgi bekleyebilir, isteklerini karşılamak için çaba gösterebilirsiniz. Gününüzü güzelleştirecek haberleri gün içerisinde alabilirsiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçsel benliğinle iletişim kurmak için iyi bir zaman. Dindar bir insan olmayabilirsin fakat spiritüel bir havadasın. Yaşamını idame ettirmenin farklı yollarını arıyor olabilirsin. Belki de yeni bir felsefe deniyorsun. Bir kitaptan veya danışmandan yardımlar alabilirsin. Aydınlatıcı görüşleri hayatına uygulamaya çalış ve önemli değişimler yapıp yapamayacağını gör.

14 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının şu anda ne yapması gerektiğini biliyor olabilirsiniz ve belki de onlara söylemekten çekinmeyeceksiniz. Bir noktadan sonra kendinizi kaybedebilir ve etrafınızdakilere bir zorba gibi davranıyor olabilirsiniz! Arkadaşlarınızın size bu tür geri bildirimde bulunma cesareti varsa, bunu ciddiye alın. Daha nazik bir şekilde konuşabilirsiniz, ancak tam olarak ne ifade etmek istediğinizi belirlemek için muhtemelen biraz düşünceli bir çaba gerekecektir.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizliliklere ilgi duyacağınız bir gün. Duygusal konularda isteklerinizdeki artışların yanlış anlaşılmasını istemiyorsanız, kendinizi daha iyi ifade etmenin yollarını bulmalısınız. Karşı tarafın düşünceleri önem kazanacak.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ne zaman her şeyin ne kadar güzel ve yumuşak gittiğini düşünsen birisi yoluna adeta bir bomba bırakıveriyor. Bu olumsuzmuş gibi görünen durum senin cesaretini yıkmasın. Resmin bütününü görmeye çalışmak açısından, bu yaşananlardan güzel dersler çıkarabileceksin. Çatışmayı zihnini genişletmek için bir fırsat olarak gör; savaşman gereken bir güç olarak değil.Aşkı bulacak mıyım?

14 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden yeterince ilgi görmediğinizi düşünerek canınızı sıkmayın. Bu akşamı, ona daha yakınlaşmanız için uygun bir zaman olarak kullanabilirsiniz. Ortak olduğunuz bir işte karamsar düşünmeye başladınız. Cesaretli adımlarla bundan karlı çıkmanız mümkün. Bu dönemdehayatınızda bazı şaşırtıcı gelişmeler olabilir. Hazırlıklı, tedbirli olma alışkanlığınız büyük para sorunları yaşamanıza engel oluyor. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranın. Sağlık ihmale gelmez

14 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 14' 28"
Ay
Akrep
25° 23' 25"
Merkür
Koç
26° 29' 16"
Venüs
Balık
21° 42' 23"
Mars
Balık
05° 01' 54"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 41"
Satürn
Balık
13° 18' 39"
Uranüs
Boğa
20° 39' 56"
Neptün
Balık
27° 48' 42"
Plüton
Kova
01° 49' 38"
Chiron
Koç
18° 47' 53"
Lilith
Başak
19° 48' 20"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:58

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>