Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle güzel ortamlara girmek, birlikte zaman geçirmek sana çok iyi gelebilir bugün. Aşka odaklanmak, önceliklerini ona göre belirlemek enerjini çok daha artırabilir. Sevgiye öncelik vermekten çekinmemelisin.

Bir arkadaşınız ya da romantik partneriniz sizi ziyarete mi geliyor? Bu konuda o kadar heyecanlısınız ki, şu anda hangi görevle uğraşıyorsanız kendinizi heyecanınıza yönlendiriyorsunuz. Çok çılgınca çalışmayın aksi takdirde misafirinizin tadını çıkarmak için ihtiyaç duyacağınız tüm enerjiyi tüketeceksiniz. Kendinizi hızlandırın, böylece arkadaşınız geldiğinde en iyi şekilde görüneceksiniz ve bu ziyaret için elinizden gelenin en iyisini yapın.

İş ortamlarında insanların sana fazla yüklenmesine izin vermemen gerekecek. Aynı şey maddiyat için de geçerli olabilir. Her zaman daha fazla fedakarlıkta bulunan sen isen bugün bu durumu değiştirmen ve kendine öncelik vermen gerekebilir.

Dinlenmen gerekiyorsa dinlenmelisin. Zihnini boşaltman gerekiyorsa boşaltmalısın. Çevrendeki insanların sana bu konuda kendini kötü hissettirmesine izin vermemen gerekecek. Bugünü kendi istediğin gibi yaşaman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ne kadar yorulduğunu hissetsen de başladığın işi bitirmeden duramayacaksın bugün. O yüzden gün içerisinde ne kadar planlı gidersen o kadar iyi olacak. Kendini zorlamadan ancak işlerin de olması gerektiği gibi gitmesi için biraz çaba gerekebilir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dışarı çıkma ve iyi vakit geçirme dürtüsü hissediyorsanız, buna karşı koymayın. Sosyal aktiviteler size çok iyi gelebilir. En iyi sonuçlar için tanıdığınız ve güvendiğiniz insanlarla birlikte çalışın. Yabancılar eğlenceli olabilir ama tehlikeli de olabilirler.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük koşuşturmalarının bir nebze de olsa sakinleştiğini hissediyorsun. Bu sayede kendine daha fazla vakit ayırmaya başlayacaksın. Bugün finansal konularda beklenmedik ödemelerle karşılaşabilir, bu anlamda çevrenden destek alabileceğin arkadaşlarınla irtibata geçebilirsin. Evli ve çocukları olan bir Başak burcuysan, ailecek katılacağınız aktivitelerle birbirinizle olan bağınız güçlenecek.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Temponuzun yoğun enerjinizin yüksek olduğu bir gün olabilir. Bu sayede elinizi işi daha iyi yapabilir, kendinize daha çok zaman ayırmanın yollarını bulabilirsiniz. Tanıştığınız bazı kişilerhayatınızı etkileyecek kararlar almanıza yardımcı olabilir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün statünüzü korumak için yeni hedefler edinmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla uyumlu hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle görüşmelerinizde iyi sonuç alacaksınız. Ailevi konular sizi zorlayabilir. Evinizde bazı şeyleri değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İmkanınız varsa kamp gibi temiz hava etkinliklerine dahil olabilirsiniz, imkanınız yoksa doğa yürüyüşü ve deniz kenarında zaman geçirmek de size iyi gelecektir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birisinin size değerlerinizi veya görüşlerinizi sorgulatmaya çalıştığını hissedebilirsiniz. Ama muhtemelen aynı zamanda, ne kadar uğraşırsa uğraşsın, düşüncelerinizi değiştiremeyeceğini hissedeceksiniz. Siz düşüncelerinizin arkasındasınız ve kolay kolay fikriniz değişmez. Bazıları dik kafalı olduğunuzu düşünebilir, ancak şu konuda rahat olun ki düşüncelerinizi değiştirmek için bu kadar uğraşan birinin muhtemelen bir niyeti vardır. Bu yüzden silahlarınıza sarılın.

9 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyadaki tüm tatlı konuşmalar, zahmetli bir sorumluluğu çekici kılmak için yeterli olmayabilir. Bu işi yapmanız isteniyor olsa da, sevinmek zorunda değilsiniz ve kabul ederseniz muhtemelen daha az mutsuz olacaksınız. Bununla ilgili daha fazla araştırma yapmak için duygusal enerjiniz serbest kalacak. Henüz denemediğiniz görevi tamamlamanın daha kolay bir yolu olabilir ve belki de bunu öğrenmekten zevk alacaksınız!

9 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyecek ve karşılaştığınız engeller yüzünden sinirli tavırlar içinde olacaksınız. Duygusal yaşantınızda, karşı tarafın sizi anlamasını beklememeli, isteklerinizi belli etmelisiniz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Aşk, çocuk, hobilerinizle ilgili güçlü kararlar alabilirsiniz. Partner ya da ortakla beraber hareket edebilirsiniz. Aşk sizinle olacak. Akşam saatlerinde kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünü iyi değerlendirmeli ve kariyer hedeflerinize adapte olmalısınız. Amaçlarınıza ulaşmak için üstlerinizle görüşebilir ve onlara planlarınızdan bahsedebilirsiniz. Olumlu gelişmeler çok yakında. İş yaşamınızdaki performansınız üstlerinizin gözünden kaçmıyor. Birlikte olduğunuz kişiyle ailesi yüzünden ufak bir tartışma yaşamanız mümkün. Büyütmeyin çünkü haksız olduğunu hemen anlayacak. İyi planlarla bol gelir sağlamanız mümkün. Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir.

9 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 21' 33"
Ay
Akrep
26° 52' 23"
Merkür
Koç
26° 32' 15"
Venüs
Balık
21° 51' 15"
Mars
Balık
05° 07' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 12"
Satürn
Balık
13° 19' 28"
Uranüs
Boğa
20° 40' 16"
Neptün
Balık
27° 48' 58"
Plüton
Kova
01° 49' 45"
Chiron
Koç
18° 48' 18"
Lilith
Başak
19° 49' 07"
True Node
Koç
15° 36' 11"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>