Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendine Güveniyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk hayatında eksik olduğunu düşündüğün hareketi ve heyecanı sağlamak için istekli olabilirsin. Partnerinle birlikte yeni aktiviteler için planlar yapmak aranızdaki ilişkinin derinleşmesi için önemli olacak.

İş yaşantınızda başarı grafiğiniz günden güne yükseliyor. İş yerinizde zaman fazla hırslı ve yarışmacı davranışlar içine giriyorsunuz. Bu durum amirlerinizin hoşuna gitse de sizinle aynı konumdakiarkadaşlarınızın hoşuna gitmiyor.

Sosyal çevrenin yardımı ile yeni insanlarla tanışmak, yenifırsatlarıyla tanışmana sebep olabilir. Bu fırsatları değerlendirdikçe düşünce yapının değiştiğini fark edebilirsin. Daha üretken bir ruh haline bürünmek için istekli olmalısın.

Kendini rahat hissedeceğin ortamlarda bulunmaya özen göstermelisin. Bulunacağın ortamlar sayesinde kendini yenilenmiş ve gelişime hazır olarak programlamak mümkün olacak. Hayata bakışını da olumlu açıdan değiştirecek etkinliklere katılmakta fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev işleri için ailenden yardım istemek iyi olacak. Onlarla beraber hareket etmek üstündeki yükün azalmasını sağlayacak. İşleri erken bitirerek sevdiğin şeylere daha çok zaman ayırmak mümkün olabilir. Yardım istemekten çekinmemek iyi olacak.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları aile üyelerinizle birlikte yaşadığınız zorluklar aranızdaki bağın güçlenmesine yardımcı olacak. Hayatınızın bir döneminden hala sizi rahatsız eden bir konuya mı tutunuyorsunuz? Bu soruyu kendinize sormak için iyi bir an olacaktır. Sor, sonra cevapla ve bir kez ve herkes için dinlenmeye bırak!

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gözü kara hamlelerinyerinde dikkatlerin üstünde toplanmasına yol açıyor. Kendine güvenmelisin fakat bu durumu abartmamalısın. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle rutinlerinizden kurtulmak isteyeceksiniz. Akşam saatlerinde yakın bir arkadaşınla uzun uzadıya telefon görüşmesi yapabilirsin.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi iyi yönde kontrol edebildiğinizi görmek motivasyonunuzu arttırıyor. Günlük işlerinizi düzenlemek, parasal konularda daha özenli olmak daha sakin ve az düşünceli biri olmanıza yardımcı olacaktır. Detaylarda kaybolmak yerine onlarda kendiniz için iyi neden aramak isteyebilirsiniz.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz ve kendinizi daha huzurlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerine doğru ufak tefek tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bitirmeye çalıştığınız işlerinizde sıkıntılar çıkabilir. Sakinliğinizi korumaya çalışın.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkiniz yok ise beğendiğiniz kişiden geri bildirim alabilirsiniz. İlişkiniz var ise partneriniz yoğun ilgi hissettirerek sevgi duygusunu derinden tatmanızı sağlayabilir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi zaman kısıtları sebebiyle biraz baskı altında hissedebilirsiniz. Bir süredir ertelediğiniz ve teslim tarihi gelen bir projeniz varsa, teslim tarihini ötelemek isteyebilirsiniz. Yahut bugün için planlanmış çok fazla etkinliğiniz varsa, bazı toplantıları başka bir güne almak isteyebilirsiniz. Gezegensel enerjiler zaman su misali akıyormuş gibi hissetmenize yol açabilir. Acele içinde ve yorgun hissedebilirsiniz bu yüzden kendinize müsamaha gösterin!

7 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi bir kalbiniz var ve bugün tüm insanlığa sevgi göstermek için genişliyor. Sizden önce gelen ve takip eden herkesle derin, ruhsal bir şekilde bağlı hissetmekten kendinizi alamazsınız. Çok fazla paranız olmasa bile, değerli nedenlere fayda sağlayacak yıllık bir bağış planı oluşturmayı düşünün. Bu, duygularınızın doğrudan bir ifadesi olacaktır ve potansiyel olarak birçok insana yardımcı olabilir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Atılımlar için uygun bir gün. Harcamalarınız ve yatırımlar için gerekli dengeye sahip olacak ve bazı pürüzlere kesin çözüm getireceksiniz. Sadece çevrenizdeki kişilik savaşlarından uzak kalmayı başarmalısınız. İzleniyorsunuz.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün oturup enine boyuna plan yapmanızın tam zamanı. Deneyimlerinizden gelen büyük bir güç kaynağınız var ve bunu olabildiğince verimli bir biçimde kullanmalısınız. Ayrıntılara dikkat edilmesini gerektiren konulara eğilin. İstikrarınızı ve sağlam duruşunuzu bozmamanız gereken projelere el atın. Sizi mümkün olduğunca etkili olmaya teşvik eden büyük bir güçle karşı karşıyasınız.Bu sene şans benden yana olacak mı?

7 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi duygularınızla hareket etmek yerine, başkalarının etkisi altında kalıyorsunuz. Sevgi alışverişlerinde bencilsiniz. Bu tutumunuz karşınızdaki kişinin duygularıyla oynamanıza neden oluyor. Dikkatli olun, onu kazanayım derken kaybedebilirsiniz. Özellikle bugünyerinde kızgınlık ve saldırganlık içinde bulunmamaya özen gösterin. Bazı şeylerden hem nefret edip, hem çok sevebilirsiniz. Çalışma hevesinizi görmezlikten gelmeyin. Para durumunuz yavaş yavaş yoluna girecek

7 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 51' 39" R
Ay
Terazi
28° 49' 29" R
Merkür
Koç
16° 08' 50"
Venüs
Koç
22° 40' 52"
Mars
Balık
24° 30' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 23' 28"
Satürn
Balık
15° 57' 25"
Uranüs
Boğa
21° 57' 56"
Neptün
Balık
28° 41' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
20° 16' 23"
Lilith
Başak
22° 35' 20"
True Node
Koç
15° 38' 50"
Son Güncelleme : 23/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>