Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duyguların Değişiyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Yeni bir ilişki için kendini hazır hissetmeyebilirsin. Yalnız olmanın tadını çıkarmak senin için önemli olacak. Kendin ve geleceğin hakkında düşüncelere dalmak ilerideki kararların için önemli olacak.

İlişki sorunları gündeme getirilip ortak çözümler aranabilir. İşyerinizde yeni tanışmalar, yeni yakınlaşmalar söz konusu. Son günlerdeki yoğunluk, bir nefes aldırma sürecine sokacak sizi.

Uzun süren çalışmalarının karşılığını alacağın döneme gireceksin. Kazancını eline aldıkça farklı işlere girmek senin için daha mümkün olacak. Çalışma konusundaki kararlılığını korumaya devam etmelisin.

Kötü alışkanlıkları terk etmek için yardım istemeyi düşünebilirsin. Arkadaşların ve sevdiklerin sana yardımcı olmak için hazır bekleyecekler. Hayatına daha çok egzersiz sokmak senin için önemli olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ortamlara girip yeni geziler için planlar yapmak sana iyi gelecek. Arkadaşlarınla birlikte çeşitli etkinlikler düzenlemek senin için önemli olacak. Aynı yerde uzun süre kalmak ister istemez sıkılmana sebep olacak. Bunu değiştirebilirsin.

3 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kurallarına göre oynamanız son derece önemlidir, çünkü köşeleri keserseniz veya kısayollar kullanırsanız, bu bazı sorunlara neden olabilir. Yetkili konumdaki insanlar her hareketinizi izliyormuş gibi davranın, çünkü öyle olmaları oldukça olasıdır.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevren, yeteneklerin ve iletişim konulu her alan bugün gündeminden düşmeyecek. Üzerinde çalıştığın proje ile ilgili güzel haberler kapını çalabilir, Evliliğinde sorunları olan bir Başak burcuysan, eşinle sorunları çözme konusunda iletişim kurmakta zorlanabilirsin. Akşam saatlerinde yapacağın telefon görüşmesiyle bambaşka duygulara kapılacaksın.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hassas ve takıntılı bir ruh haliniz olabilir. Yakınlarınızla yaşadığınız problemlerin ya da içinizde kendi kendinize kurduğunuz cümlelerin üstünde fazla durmamalısınız. Kendinize ve çevrenize zaman tanıyın ve sakinleşin.

3 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar olabilir. Karşınızdakini daha iyi dinlemeniz ve anlamanız gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylarla uğraşabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyabileceğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizde sabırlı olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde net göremediğiniz olaylar kafanızı karıştırabilir.

3 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söz söylemek istediğiniz kişilere kafa karıştırıcı bir yönden seslenmek eğlenceli bir hissiyat yaratabilir, yanlışı en hoş şekilde ifade etmenin yollarını arayın.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yapman gereken işleri ertelemekten vazgeçmelisin. Sürekli ileriyeatmak sonradan altından kalkamayacağın yükler oluşturabilir. Sorunları erkenden halletmek senin için daha iyi olacak. İleride daha rahat olmak için programına uymalısın.

3 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün derin bir konuşma fikri gerçekten hoşunuza gidebilir. Yine de büyük bir soru sormadan önce, cevabı gerçekten bilmek isteyip istemediğiniz ve neden size cevabın henüz söylenmediği konusunda kendinize karşı dürüst olmaya çalışın. Başkaları sizi paylaşmak için güvenli biri olarak görüyor mu? Her küçük gerçeği hemen öğrenme arzunuzu azaltmanız gerekebilir, çünkü bu korkutucu olabilir. İlişkiye odaklanın ve anlamlı detayları gerektiğinde öğrenebilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni oluşturacağınız planlar için kişisel desteklere ihtiyacınız olabilir. Yapmayı planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan eski ve güçlü dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın.

3 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün partner ya da ortakla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir aşk gündeminize gelebilir. Eski aşklarla da iletişim kurabilirsiniz ve yeni bir başlangıç bile yapabilirsiniz. Ayrıca eğitim, seyahat konularında güzel fırsatlar bugün sizinle olacak.

3 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda mutluluk verici gelişmeler var. Karşınızdaki kişiden güzel sözler duyacaksınız. Onun kıymetini bilin! İşinizle ilgili kendinizi gereksiz yere sıkıyorsunuz. Kendi üzerinizde kurduğunuz baskı başarınızı etkiliyor. Bazen olayları kendi seyrine bırakmak yararlı olabilir. Elinize toplu bir para geçme ihtimali var. Bu parayla işinizi biraz daha güçlendirebilirsiniz. Yorucu faaliyetlerden uzak durun, hafif yemekleri tercih edin

3 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 31' 57" R
Ay
Başak
06° 04' 48"
Merkür
Koç
17° 40' 43"
Venüs
Koç
17° 12' 33"
Mars
Balık
21° 04' 40"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 23"
Satürn
Balık
15° 31' 34"
Uranüs
Boğa
21° 43' 14"
Neptün
Balık
28° 33' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
20° 00' 54"
Lilith
Başak
22° 05' 48"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 19/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>