Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tempon Yoğun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün aşk konusunda büyük beklentilerin olmayabilir. Günü rahat geçirmek daha önemli olabilir. Eğer sevgilin varsa bu konuda ondan destek beklemek isteyebilirsin. İletişimde açık olmak bu konuda her ikinize de iyi gelebilir.

İş yaşamı dışındaki huzurunuzu da olumsuz etkileyen bir geçimsizliğiniz var. Daha ölçülü ve uygarca bir ilişki kurma çabanızdan sonuç alamıyorsunuz. Bu ilişkiye bu şekilde bir süre katlanmak zorunda kalacaksınız.

İş konusunda sürekli olarak etrafında "hadi, hadi, hadi" şeklinde var olan bir etki varsa bundan uzak durmak sana düşecek. Çevrende seni telaş ettirerek senden faydalanmak isteyenler olabilir. İnsanların gazına gelmemelisin.

Bugün stresle seni yormaya çalışan durumlar olabilir. Bu durumlara mesafe koymak sana bağlı olabilir. Seni strese düşürecek kişilerle arana mesafe koymak, insanlara sağlıklı sınırlar çizmek seni çok daha iyi hissettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini biraz zorlanmış hissedebilirsin bugün. Ancak tam da bugün seni neyin gerdiğini, sana neyin anksiyete yaşattığını görme günü. Bugün seni iyice zorlayan şeylere karşı sınırlar çekmek için iyi bir gün olacak. Bunu kaçırmamalısın.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçlar bugün belirsizlikler içinde olduğunuzu fark ederek kendinizi sorgulamaya başladığınız bir gün olacak. Özellikle iletişim kurma konusunda yaşadığınız problemleri gözden geçirmeniz gerekebilir. Kendinizi ve sevdiklerinizi anlayabilmek adına iletişim kanallarına biraz daha yönelmelisiniz.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ayın son günü. Bugün beklediğin de yoğun bir tempoda geçecek. Bankalar ile olan işlemlerin karşına gelebilir. Mars Retrosu hava burcunda başlıyor. Kariyer evini etkileyecek mücadele gezegeni aksaklıkları da beraberinde getirebilir. Eğer kendi işini kurmak istiyorsan, ekibinde yer alacak kişileri özenle seçmek isteyeceksin.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dikkat çektiğiniz bir gün olabilir. Bu dikkati olumlu yönde tutmalısınız. Gireceğiniz ortamlarda fikirlerinizi ifade etmek, yaptığınıza işe dair tecrübelerinizi paylaşmak size olan bakış açısını değiştirebilir. Anlaşmayı ve iyi olanı seçmelisiniz.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular sizi meşgul edebilir. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizle ilgili eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Finansal anlamda sizi zorlayan koşullar oluşabilir. Kendinizi fazla zorlamamaya çalışın. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süre dinlenmeye ve akılcı düşünmeye ihtiyacınız var. İmkanınız varsa kendinizi sizi rahatsız eden ortamlardan uzak tutarak dinlenmeye zaman ayırın.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla ilişkilerinin bugün iyi olduğunu fark edebilirsin. İlgi alanların hakkında farklı insanlarla konuşmak sana yeni işler için fikirler verebilir. Bunları değerlendirmekte geç kalmamaya özen göstermelisin.

31 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle çatışma olasılığı çok güçlü. Ebeveynleriniz veya ailenizdeki diğer otorite figürleri, daha istikrarlı olduğunu düşündükleri bir şey yerine tutku veya yaratıcılığınızın peşinden gidiyor olabileceğiniz için yaptığınız seçimlere katılmayabilir. Anne babanız sevgiyle motive olsa ve mümkün olduğunca güvende olmanızı istese bile, kendi yolunuzu seçebilmelisiniz. Kendinizi mutlu ve tatmin olmuş hissetmenin sizin için daha önemli olduğunu unutmayın.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizde meydana gelebilecek kısa süreli takılmalar, sizi fazla meşgul etmeden sonuçlanacak. Hayat ekseninizde, karamsar duygular kadar iyimser duygulara da yer vermelisiniz. Bu, mutluluğunuz için kaçınılmaz bir yaşam gereksinimi haline geldi.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün aşk, çocuk, hobi, borsa konularıyla ilgilenebilirsiniz. Partner ya da ortakla ilgili çok önemli güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Akşam saatlerinde; çalışma hayatı, gündelik işler, evcil hayvanlarınız gündeminize gelebilir.

31 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir aşk için kendinize izin vermelisiniz. Belki de duygularınızın karşılığı var! İçine kapanarak, bu kişiden kaçmaya devam etmeniz sadece size zarar verir. İşinizle ilgili uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar, bugün yine karşınıza çıkabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yardım tekliflerine açık olun. Bugünlerde daha fazla soğukkanlı olmanız gerekecek. Para konusunda, dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı atlatacaksınız. Kilo vermek için kendinizi çok fazla zorlamayın.

31 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 04' 40"
Ay
Akrep
23° 20' 38"
Merkür
Koç
26° 24' 57"
Venüs
Balık
21° 30' 08"
Mars
Balık
04° 54' 11"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 35"
Satürn
Balık
13° 17' 31"
Uranüs
Boğa
20° 39' 28"
Neptün
Balık
27° 48' 20"
Plüton
Kova
01° 49' 28"
Chiron
Koç
18° 47' 18"
Lilith
Başak
19° 47' 14"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>