Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çekimsersin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Partnerinin ilişki konusunda senin kadar özenli olmadığını düşünebilirsin. Bu durumu onunla konuşmak ikiniz için de yararlı olacak. Başkalarının dediklerine aldanmadan kendin yargılarınla bir karara varmak ilişkinin gidişatı için de iyi olacak.

İnsanlar genellikle sizi hassas bir varlık olarak tanımlıyorlar. Ama uzun vadede, hayatın sapanlarına ve oklarına karşı herkes kadar sert ve hissizleşmiş olduğunuz ortaya çıkabilir. Her halükarda, önümüzdeki gün olaylarla dolu olacak, ancak kendinizi çekmeyecek ve koruyamayacaksınız. Aslında, işiniz veya aileniz gibi kutsal tuttuğunuz idealleri savunan barikatları savunuyor olacaksınız. İşgalciler arkanızdan geliyorlar, bu yüzden kılıcınızı hazırda tutun!

İşlerinin karşılığının istediğin gibi alamamak canını sıkmasın. Zamanı gelinde hakkını alacağını bilmek senin için iyi olacak. Sabırlı olup programının istediğin gibi işlemesini beklemek senin için en iyi yol olacak.

Kararlılığını korumak için önemli bir gün olabilir. Gelişim konusunda verdiğin kararların arkasında durmak sana yarar sağlayacak. İstikrar sağlayarak huzura ermen kolaylaşabilir. Sık sık yürüyüş yapmak sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla beraber zaman geçirmek sana daha çok yarar sağlayabilir. İhtiyaç duyduğun manevi desteği onların yardımıyla bulabilirsin. Önemli kararlar öncesinde onlarla zaman geçirip fikirlerini almak ilerlemene yarar sağlayabilir.

30 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda birkaç nakit akışı sorunu yaşıyor olsanız bile, gezegenler paranızı büyütmenin yollarını bulabileceğinizi gösteriyor. Maddi meseleler söz konusu olduğunda, hiçbir burç Başak kadar becerikli değildir, bu yüzden zengin düşünün ve zengin olacaksınız.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk konusunda oldukça çekimser davranmakla birlikte sevgilin hakkında arkadaşlarının farklı düşünmesine neden olabilirsin. Bugün karşılıklı bir sorgulama söz konusu olabilir. Gizlilik seni bir yandan çekici kılabilir fakat olayların olumsuz bir şekil almasına izin vermemeli ve gerekli müdahaleyi zamanında yapmalısın. Sorularının cevabını alamayabilirsin.

30 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve özellikle yazılı mecralardaki işleriniz konusunda avantaj elde edebilirsiniz. Bugün sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanmak ya da buraya yönelik bir plan yapmak, size ileriye dönük kazançlı sonuçlar getirebilir. Harcamalarınızın dengesini korumaya dikkat etmelisiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Oğlak’ta ilerlerken, sevdiklerinizle ilgili konularda daha hevesli ve girişken olabilirsiniz. Aşkta heyecan ve yeniliklere daha açıksınız, hayatın olumlu yönlerine odaklanabilirsiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi verimli bir tutumda hissedebilmek için geçmişten uzaklaşmanız gerekmekte. Kendi sorumluluğunuzu alın, vesvese veren düşüncelerden uzaklaşın.

30 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla daha iyi anlaşmak için onların suyuna gitmek isteyebilirsin. Bu sayede onlar tarafından istediğin ilgiyi görmen mümkün olacak. Onlardan istediklerinin gerçekleşmesi daha kolay olabilir. İnsanların etrafında olması sana iyi gelecek.

30 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi yükselen bir egonun kontrol edilmesi gerekebilir. Hayatınızdaki başkalarıyla bazı haberleri paylaşmaktan heyecan duysanız bile, hikaye anlatma yönteminiz biraz abartılı gelebilir. Kendinizi kahraman olarak resmetmek veya akranlarınızı dinlemeden başarılarınız hakkında şarkı söylemek, size olumsuz bir ışık tutabilir, bu da muhtemelen yapmaya çalıştığınız şeyin tam tersidir. Mevcut konuşmalarınıza biraz alçakgönüllülük katmak yardımcı olabilir.

30 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizde size hayran olan kişilerin varlığı sizi mutlu ediyor. İletişim konusunda olumlu olayların gündeme gelme olasılığı bir hayli yüksek. Maddi harcamalarınızı dengelemek zorundasınız. Kendinize güvenmelisiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

30 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün aşk, çocuk, hobi, borsa konularıyla ilgilenebilirsiniz. Eğitim, seyahat, kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili önemli fırsatlar elde edebilirsiniz.

30 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi yalnız hissetmeniz geçici bir ruhi ve moral sarsıntısından ileri geliyor, aslında yakın çevrenizde sizinle gönül birliği edecek kimseler var. Ümit kırıcı bir durum yok! Son günlerdekiproblemlerinizin hala etkisi altındasınız. Bugün canınız hiç sorun yaşamak istemiyor. Bu yüzden size sorun olabilecek tartışmalardan, hatta size sorunlarını açabilecek insanlardan uzak durun. Dikkatli harcama yaptığınız sürece para sıkıntınız olmayacak. Geriliminizi spor yaparak azaltabilirsiniz.

30 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 47" R
Ay
Oğlak
06° 26' 09"
Merkür
Koç
16° 26' 22"
Venüs
Koç
29° 16' 18"
Mars
Balık
28° 38' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 49"
Satürn
Balık
16° 27' 03"
Uranüs
Boğa
22° 16' 02"
Neptün
Balık
28° 51' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 46"
Lilith
Başak
23° 10' 56"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>