Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tamamlanmalar Başlıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Geride kalmış bir ilişkinin seni gereksiz yere rahatsız etmesine izin vermekten kaçınmalısın. Daima ileri bakmak ve gelecek ile ilgili planlar yapmak sana daha çok fayda sağlayacak. Bu sayede karşına çıkacak yeni fırsatları daha iyi değerlendirebileceksin.

Bazen fazla iddialı davranıyorsunuz ve boyunuzu aşan işler üstünüze kalıyor. Çapınızı bilmeli, bununla da gurur duymalısınız. İş çevrenizde oldukça yeterlisiniz.

Yeniimkanlarının önünde belirmesi şanslı olduğunu düşünmeni sağlayacak. Hiç beklemedin bir anda önüne yeniimkanları çıkabilir. Bunları değerlendirmek için bir plan yapmaya çalışmak düzen oluşturmakta yardımcı olacak.

Alışkanlıklarınla ilgili yeni kararlar almak seni meşgul edebilir. Alıştığın düzeni değiştirmek için büyük adımlar atabilirsin. Beslenme düzenin ile ilgili daha çok dikkat etmek geleceğin ile ilgili büyük farklar yaratacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir içinde olduğun ortamda bir değişiklik yapmak için hevesli olacaksın. Eline geçen fırsatları bu amaçla değerlendirmek senin için önemli olacak. Hareket etmeden önce arkadaşlarından tavsiyeler alıp bunları değerlendirmek seçeneklerini çoğaltabilir.

28 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda birkaç nakit akışı sorunu yaşıyor olsanız bile, gezegenler paranızı büyütmenin yollarını bulabileceğinizi gösteriyor. Maddi meseleler söz konusu olduğunda, hiçbir burç Başak kadar becerikli değildir, bu yüzden zengin düşünün ve zengin olacaksınız.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şans gezegeni Jüpiter, karşıt burcuna taşınıyor. 7. Evini etkileyecek olan Jüpiter yarım kalan detayları toparlamanı sağlayacak. Yeniden kazançlı günleri hissedebileceğinin de altını çiziyor. Başvurduğun bir sınav veya seçmeden olumlu dönüşler alabilirsin. Ailevi ilişkilerini daha sağlam temellere dayandırmak için mücadele edeceksin.

28 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Soru işaretlerinin gitmesi bakış açınızı değiştiriyor. Kendi içinizde detaylı bir hazırlık süreci başlatabilirsiniz. Özellikle kariyerinizi ve yerinizi sağlamlaştırmak için görüşmeler yapmak adına ideal bir gündesiniz.

28 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızda hareketli bir gündeminiz olabilir. Bazı değişiklikler için fırsat yaratabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda cesur kararlar verebilirsiniz. Emlak ve toprakla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda farkındalığınız artabilir. İlişkilerde tartışmalar yaşanabilir.

28 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yazılı, sözlü ve diğer biçimlerde iletişim kurma yeteneğiniz bugün son derece gelişmiş olacak. Böylece, çevrenizdeki pek çok kişiyi etkileyeceksiniz ve sizin hakkınızda fikirlerini değiştirecekler. Sempatilerini açıkça ifade edebilirler ve siz de gün boyu onaylanmış, ait hissedeceksiniz. Bu gece, bir seminer düzenlenen bir kitabevi bulun ve ona katılın.Eğitim hayatımda başarılı olacak mıyım?

28 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bencillik yapmaktan vazgeçmen gerekecek. Yaptıklarının başkalarının hayatını etkilediğini fark etmen senin için önemli olacak. Hareketlerinde daha dikkatli olmak, olası sorunlardan uzak kalmana yardımcı olacak.

28 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Destek sisteminiz, yoğun bir şekilde dâhil oldukları bir konuda onlara katılmanız konusunda oldukça tutkulu olabilir. Geçmişte sizi destekledikleri zamanlar nedeniyle, onları takip etmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Uyum sağlamak istemek doğaldır ve çevre baskısı da sizi normalden daha güçlü bir şekilde etkileyebilir. Bunu, yalnızca bir başkası sizin için istediği için değil, siz istediğiniz için yaptığınızdan emin olmak için zaman ayırın.

28 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aynı fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz. Hayatınızın en hareketli ve hızlı günlerini yaşayacağınızı bilmelisiniz. Girdiğiniz topluluklarda ön planda olmanın zevkini yaşayacaksınız.

28 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

28 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yazılı, sözlü ve diğer biçimlerde iletişim kurma yeteneğiniz bugün son derece gelişmiş olacak. Böylece, çevrenizdeki pek çok kişiyi etkileyeceksiniz ve sizin hakkınızda fikirlerini değiştirecekler. Sempatilerini açıkça ifade edebilirler ve siz de gün boyu onaylanmış, ait hissedeceksiniz. Bu gece, bir seminer düzenlenen bir kitabevi bulun ve ona katılın.Şanslı numaralarınız neler?

28 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların çalışmalarınızı olumsuz etkilememesi için duygusal ilişkinizi dengelemeye çalışın. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Ama bu hataların altında ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz . Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun.

28 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 23" R
Ay
Oğlak
06° 20' 38"
Merkür
Koç
16° 26' 15"
Venüs
Koç
29° 15' 47"
Mars
Balık
28° 38' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 43"
Satürn
Balık
16° 27' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 00"
Neptün
Balık
28° 51' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 45"
Lilith
Başak
23° 10' 53"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>