Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Cesaretin Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Mevcut ilişkinin gidişatı seni endişelendirmesin. İçine sinmeyen şeyleri partnerinle rahatça konuşma imkanının olması büyük avantaj sağlayacak. Olası sorunları çözmek için konuşmak ilişkinizin ilerlemesine katkıda bulunacak.

Bugün evde kalmak ve kimseyle konuşmamak isteyebilirsiniz. Eğer gerçekten dışarı çıkmaya karar verirseniz, kafanızı çevirdiğiniz her yerde karşıtlıklar ve engellerle karşılaşmaya hazırsınız demektir. Bunu olumsuz bir şey olarak görmek yerine, başarmak istediğiniz şeyde daha fazla çalışmak için teşvik olarak kullanın. Sizi dolduruşa getiren güçler var, bu yüzden güvenle ve cesurca hareket edin. Duygularınızı açığa çıkardığınızdan emin olun, aksi takdirde bu duygular içinizde çürüyecek ve size iyilikten çok zarar verecektir.

Uzun süredir planladığın işlerin gerçekleşmesi seni daha da cesaretlendirebilir. İşlerin istediğin şekilde ilerlemesi çok farklı yönlerde adımlar atmak için sana imkan verecek. Girişken olmaya çalışmak sana fayda sağlayacak.

Yeni şeylere başlamak için daha istekli olmalısın. Egzersiz ile ilgili daha kesin kararlar almak istediğin gelişimi sağlamak konusunda daha yardımcı olabilir. Hafif yemekler tüketmeye daha çok özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev işleriyle ilgilenmek için programını gözden geçireceksin. Sevdiğin insanlara daha çok zaman ayırmak senin için daha önemli olacak. Onlarla birlikte zaman geçirmek normalden çok farklı planlar yapmanı sağlayabilir.

27 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Doğası gereği biraz işkolik olabilirsiniz, ancak bu, hedeflerinizi ve saati izlemeyi unutmanız ve bir değişiklik için koşulsuz eğlenceye sahip olmanız gereken zamanlardan biridir. Bir Başak bile ara sıra biraz dinlenmeye ihtiyaç duyar!

27 Ekim 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçekleştirmekten çekindiğin bir işte cesaretin sayesinde başarıya ulaşıyorsun. Ev değişimi planların aklını en çok yoran konu. Ailenle uzun vadede düşündüğün bir fikrin hakkında ters düşebilirsin fakat kuvvetli aile bağların sayesinde iletişim kurarak hem fikir olacaksın.

27 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgüven ve odaklanmak çevrenize karşı daha dik bir duruş sergilemenizi sağlayacaktır. Kendinizle ilgili hem fiziksel hem de psikolojik olarak yeni kararlar alabilirsiniz. İnsanlarla olan mesafelerinizi yeniden düzenliyorsunuz.

27 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızda yeniden gündeme gelen konularla ilgilenebilirsiniz. Güvenlik konusu sizi uğraştırabilir. Emlak işlerinizde hareketlenmeler olabilir. Başkalarıyla paylaşımlarınız artabilir. İşlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Yaşadığınız olaylara iç sesinizle yaklaşmalısınız. Ev hayatınızdaki koşullarda dalgalanmalar olabilir.

27 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun vadede gerçekleştirilmesi gereken hedefler kendinize belirleyebilirsiniz. Heyecanlı karakterinize tezat sabırlı olmanız gereken durumlar ortaya çıkabilir.

27 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

27 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi göğsünüzden bir ağırlık kaldırılıyor. Kendinizi daha özgür hissediyor ve hedeflerinize doğru daha istikrarlı bir yola çıkıyorsunuz. Daha sonra günün tutkuları artırdığını ama aynı zamanda potansiyel olarak takıntıya veya gizliliğe yol açtığını görüyoruz. Mahremiyet istemekte sakınca yok ama yaşadığınız bir şeyi herkesten gizlemek istiyorsanız, orada bir problem olabilir.

27 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Onaylanmayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmadan, geçmişle ilgili konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Güç birliği içinde olacağınız yeni bir performans sizi bekliyor.

27 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

27 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ev, aile konularıyla ilgilenebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Yatırım yapma şansı yakalayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili ise harcamalarınız artabilir. Ticarette yanlış kararlar alabilirsiniz, dikkat etmelisiniz.

27 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda küçük mutluluklar size yetiyor, fazla bir şey beklemiyorsunuz. Siz böyle sürdürmeye kararlı gözükseniz de, bir süre sonra size yetenler sevgilinize yetmeyebilir. İşinizle ilgili düşündüğünüz değişiklikler doğrultusunda harekete geçin. Yeni oluşumlar ile bağlantılı çalışmaların hız kazanacağı veya tekliflerin geleceği bir dönem. Doğru değerlendirirseniz hedeflerinize erişebilecek durumdasınız. Yeni yatırımlara imza atmadan önce detaylı düşünmenizde fayda var.

27 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 08' 39" R
Ay
Oğlak
07° 32' 26"
Merkür
Koç
16° 27' 44"
Venüs
Koç
29° 22' 28"
Mars
Balık
28° 42' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 59"
Satürn
Balık
16° 27' 30"
Uranüs
Boğa
22° 16' 19"
Neptün
Balık
28° 52' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 03"
Lilith
Başak
23° 11' 29"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>