Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Parlıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Uzun süredir konuştuğun insanın sana karşı olan hislerinin sandığından güçlü olduğunu öğrenebilirsin. Yapacağınız konuşma sonrasında birbiriniz için değerinizi anlayıp bir ilişkiye başlama ihtimaliniz çok yüksek.

Bugün Bay Sosyal olabilirsiniz! Hayatınıza giren ve çıkan birçok insan olabilir. İş arkadaşlarınız aniden sizinle konuşmak isteyebilir; müşteriler sizi arayabilir ve tavsiyelerinizi isteyebilir. Bu arada, akşamınız davetlerle dolu olabilir. Romantik partneriniz özel, samimi ilginizi isterken, arkadaşlar akşam yemeğinde onlara katılmanızı isteyebilir! Seçim yapmak zorunda kalacaksınız.

Karşına çıkacak insanlar sayesinde yenifırsatları hakkında daha istekli olabilirsin. Onların bilgilendirmesi seni buimkanları konusunda cesaretlendirecek. Harekete geçmeden önce iyice düşünmek sana büyük yarar sağlayabilir.

Arkadaşlarınla beraber zaman geçirmek kendini tekrar canlı hissetmeni sağlayacak. Onlarla yeni aktiviteler için planlar yapmak hayattan daha çok keyif alman için yardımcı olacak. Yemekte aşırıya kaçmamaya özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihnen kendini yorgun ve tükenmiş hissedebilirsin. Yaptığın işe kendini vermek senin için sıkıntı yaratabilir. Yenilenmek için eline geçecek tüm fırsatları değerlendirmek için istekli olmak sana büyük fayda sağlayacak.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün söyledikleriniz insanların duymak istedikleri şeylere tam uymayabilir. Bunu kişisel algılamayın. Başkalarının göremediği şeyleri görme konusunda inanılmaz bir yeteneğiniz var. Bu nedenle kendinizi bu konuda törpülemek yerine besleyin ve gücünüzün farkına varın.

25 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde yakın arkadaşınla dertleşerek, üzerindeki olumsuz havadan bir nebze de olsun kurtulacaksın. Ne kadar yorgun olursan ol, kendine zaman ayırmayı ihmal etmeyeceksin. Üzerindeki negatif enerjiden ve rehavetten kurtuluyorsun. Mutlu ve dinamik görüntün, etrafındakilerin de ilgisini çekecek.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Saklanmak yerine ortaya çıkmak isteyebilirsiniz. Bu istek sizi yoğun ve aktif bir döneme hazırlayabilir. Dikkatleri üzerinize çekerken yaşça sizden büyük kişilerden alacağınız fikirler işinizi kolaylaştırabilir ve bazı endişelerinizi yok edebilir.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha çok ifade etmek isteyebilirsiniz. Farklı konulara yönelebilir, eğitsel konularla ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularda hızlı değişikliklere ayak uydurmanız gerekebilir. Kendinizi göstereceğiniz işler için daha fazla mücadele verebilirsiniz.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda çözüm üreten ve öncü olan kişinin siz olması beklenebilir ve bu konudaki yetenekleriniz ön plana çıkarak sizi çevrenize karşı yüceltebilir.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

26 Ekim 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aramasını beklediğiniz biri bugün aramayabilir ve bu sizi biraz endişelendirebilir. Telefonu kaldırıp aramak için çok utangaç olmayın. Arkadaşınız uyuyakalmış veyaveya aile hayatından çok bunalmış olabilir. Bunu unutulmak olarak değerlendirmeyin. Telefon ederseniz, bu kişi şüphesiz sizden haber almaktan memnuniyet duyacaktır.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İstekleriniz konusunda gerçekçi olmalısınız. Kişisel isteklerinizle ilgili konularda özveride bulunmanız gerekiyor. Size bir katkı getirecek her türlü koşulu defalarca gözden geçirmek zorundasınız. Kıskançlıklara hedefsiniz.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yakın çevre ve kardeşlerle iletişime geçebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki kişilerle ve otoritelerle iletişimde sorunlar yaşanabilir. Ayrıca seyahat, eğitim, yurt dışı konularında ani sorunlar gerçekleşebilir. Kardeşlerinizle ilgili de ani gelişmeler gerçekleşebilir.

26 Ekim 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınız açısından oldukça güzel ama bir o kadar da karışık bir dönemden geçiyorsunuz. İlişkinize biraz heyecan katmanız gerekiyor. Sevgilinizle sosyal etkinliklere katılarak hoş saatler geçirmeyi deneyin. İşyerinizde uyumlu davranmak sizi pek fazla zorlamayacak. Bununla birlikte, kendinizi özgür hissetmek isteyip beklenmedik girişimlerde bulunabilirsiniz. Parasal açıdan birden ani harcamalar yahut zorunlu yatırımlar çıkabilir. Küçük bir sağlık problemi çıkabilir, bu masraf için para ayırmaya çalışın.

26 Ekim 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 09" R
Ay
Oğlak
05° 36' 30"
Merkür
Koç
16° 25' 22"
Venüs
Koç
29° 11' 41"
Mars
Balık
28° 35' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 57"
Satürn
Balık
16° 26' 43"
Uranüs
Boğa
22° 15' 49"
Neptün
Balık
28° 51' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 33"
Lilith
Başak
23° 10' 31"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>