Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Geçmiş Gündemde Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Partnerinle arandaki uyumun istediğin şekilde geliştiğini görmek seni mutlu edecek. Beraber daha çok şey yapma fırsatı edinmek birbirinize daha çok alışmanız için güzel bir fırsat yaratacak. Bugünkü tutumunuz ilişkinizin geleceğini olumlu etkileyecek.

Çok tempolusunuz, ama işler bitene kadar hem siz hem de çalışma arkadaşlarınız yeterince gerginlik yaşıyorsunuz. Plansız, programsız çalışmanıza rağmen işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor.

Arkadaşlarınla beraber yeni bir ortaklık söz konusu olabilir. Tanıdığın insanlarla birlikte çalışmak sana işine daha iyi odaklanma şansı verecek. Başka şeylerle vakit kaybetmeden işe odaklanmak daha mümkün olabilir.

Gün boyunca enerjini sık sık yenileme ihtiyacı duyabilirsin. Sana iyi gelecek ve yenilenmene yardımcı olacak aktiviteler için hevesli olmalısın. Fırsat oldukça açık havada yürüyüş yapmak sana büyük fayda sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ister istemez daha duygusal bir ruh hali içinde olabilirsin. Gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmalısın. İnsanların kalbini gereksiz yere kırmamak için daha dikkatli olmak, sana daha fazla değer kazandırabilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda birkaç nakit akışı sorunu yaşıyor olsanız bile, gezegenler paranızı büyütmenin yollarını bulabileceğinizi gösteriyor. Maddi meseleler söz konusu olduğunda, hiçbir burç Başak kadar becerikli değildir, bu yüzden zengin düşünün ve zengin olacaksınız.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadele gezegeni Mars, kardeş burcunda yavaşlıyor. Eski sevgilinden gelen bir telefon beklemediğin duyguların açığa çıkmasına neden olabilir. Geçmişe dair yaşanmışlıklara karşı özlem duyabilirsin. Ortaklı bir işte çalışıyorsan, bilgin dışında atılan imzalara tepkisiz kalmayacaksın.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günler sonra kendinize zaman ayırmak, kendi ihtiyaçlarınıza kulak vermek size daha iyi hissettirebilir. Yapabileceklerinizi ve bunun neticesinde karşılaşacağınız problemleri yapıcı yönde düşünmelisiniz. Mental açıdan da planlı olmak işinizi kolaylaştırabilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün oldukça meşgul olabilirsiniz. Aynı zamanda eve yönelik işler de pek çok fikir değişikliğine neden olabilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı baskıları yoğun şekilde üzerinizde hissedeceğiniz bir gündesiniz. Belki de yoğunlaşmanız gereken bazı meselelerin aciliyeti aklınıza düşmüştür. Yaşamanızda daha disiplinli bir yaklaşım izlemeniz en iyisi olabilir. Yeniden organize olmanın zamanı gelmedi mi? Değişimden korkmayın ve sorumluluk duygusunun sizi boğmasına izin vermeyin. Büyük balığı yakalamak için güzel bir zaman dilimindesiniz.Eğitim hayatımda başarılı olacak mıyım?

29 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde rahat hareket etmeye özen göstermelisin. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirirken işlerini halledebilmen gerekebilir. Zamanı etkili ve verimli kullanmaya çalışmak senin için önemli olacak. Esnek kalmaya çalışmak sana iyi gelecek.

29 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş/yaşam dengeniz biraz yeniden şekillenmeyi gerektirebilir. Ev hayatınızdaki sinir bozucu durumlarhayatınıza sızabilir veya sorumluluklarınızı çok kolay bir şekilde engelleyebilir ve iki dünya sizin için stresin üstüne stres yığabilir. Bunu tersine çevirme potansiyeline sahip olsanız da, evinizi veyayerinizi daha rahatlatıcı hale getirmenin yeni yollarını belirlemek ve uygulamak biraz yoğun odaklanma gerektirebilir. Bırakın evren, ihtiyaç duyduğunuzda size ulaşmanız ve fikir istemeniz için sizi cesaretlendirsin.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda elde ettiklerinizin üstünde olan taleplerinizi gerçekleştirmeyi düşünüyorsunuz. Her yönden güçlü konuma gelmek istemenizde, kendinizi ispat etme duygusu yatıyor. Çevre koşulları sizi zorluyor. Rakip tanımıyorsunuz.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ev, aile konularıyla ilgilenebilirsiniz. Partner ya da ortakla ilgili yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili ise kalıcı kararlar alabilirsiniz, ticarette yeni imzalar atabilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise fikir uyuşmazlıkları yaşanabilir. Saat 16:21’den sonra Ay’ın oğlak burcuna geçmesiyle; aşk, çocuk, hobi, borsa konularıyla ilgilenebilirsiniz. Merkür’ün akrep burcuna geçmesiyle 3 hafta kadar; yakın çevre ve kardeşlerle iletişiminiz artabilir. Eğitim alabilir. Seyahatleriniz artabilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün aklınızda olmayan şeyler başınıza gelecek. Özel hayatınızda varolan sorunları konuşup ortadan kaldırmak yerine çocukça tavırlarla görmezlikten gelmeyi tercih etmeniz hiç doğru bir davranış değil. Mesleğinizde hırslı biri olarak tanınıyorsunuz. Hedeflerinizin büyük olması biraz hırslı görünmenize neden olabiliyor. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Bir yerden beklediğiniz bir para varsa bugün mutlaka alacaksınız

29 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 04' 12" R
Ay
Oğlak
06° 31' 40"
Merkür
Koç
16° 26' 29"
Venüs
Koç
29° 16' 49"
Mars
Balık
28° 38' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 55"
Satürn
Balık
16° 27' 05"
Uranüs
Boğa
22° 16' 03"
Neptün
Balık
28° 51' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 47"
Lilith
Başak
23° 10' 59"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>