Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kimseye Taviz Yok! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2022, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiyle yaşanan anlaşmazlıklar varsa eğer bugün bunu çözüme ulaştırmak için mantığına sığınman gerekecek. Duygusal ve ani tepkiler vermek her iki taraf için de ters tepebilir. Bugün kontrollü olmak biraz sana düşebilir.

Bugün işinizle ilgili bazı konularda destek almak şansını elde edebilirsiniz. İstediğiniz anlayış ve toleransı elde etmeyi başaracaksınız. Çevrenizdeki birinden yardım görebilirsiniz.

Maddi anlamda kendini çok yormayacağın, rahat bir gün olabilir. Daha mantıklı hareket etmek ve harcamaları önden planlamak sana çok daha rahat hareket etme şansı tanıyabilir. Maddi anlamda kendine bir esneklik katabilirsin.

Egzersiz konusunda kendini geliştirmen gerekebilir bugün. Esneme hareketleri ve kardiyo gibi konularda daha özenli olabilirsin. Biraz hareket etmek sana çok daha iyi bir enerji katabilir. Bugün buna öncelik vermen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin kişiyle aranızdaki anlaşmazlıkları gidermek istiyorsan bugün ekstra özenli olman gerekebilir. Zira ufak tefek yanlış anlaşılmalar önüne taş koyabilir. İletişim konusunda kendini kuvvetlendirmen gereken bir gün olacak bugün.

1 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün romantizmin zirvede olduğu bir gün olacak. Kendinizi ve partnerinizi mutlu etmek için birbirinden güzel sürprizlere imza atacaksınız. İlerleyen saatlerde kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Özellikle atılan küçücük bir adım bile sinirlerinizin bozulmasına ve mutsuz hissetmenize neden olabilir.

1 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesaretinizin bir an olsun düşmeyeceği Kasım ayı bugün başlıyor. Emeklerin konusunda kimseye taviz vermeyeceksin. Hakkını fazlasıyla koruyacaksın. Eğer yeni bir ilişkiye başlamış Başak burcuysan, partnerinin her konuya dahil edilmesi seni rahatsız edebilir. Üçüncü kişileri ilişkinden uzak tutmak isteyeceksin.

1 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani kararlar yerine üzerinde iyi düşünülmüş ve çalışılmış konulara yönelmelisiniz. Çevrenizde manipülasyona açık olan ya da manipüle eden insanlar olabilir. Bu kişilerden etkilenmemek için sadece kendi stratejinize göre hareket etmenizde fayda var.

1 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca beraber çalıştığınız kişilerle olan ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde işlerinizle ilgili sorumluluklarınızda artış olabilir. Verimli zamanlar geçirebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işlerinizde sıkışmalar olabilir. İsteğiniz kadar hızlı sonuçlar alamayabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizi toparlamak için fırsatlar doğabilir. Sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş sözleşmeleri gibi durumlarda olayların eksilerini artılarını iyi hesaplamanız gerekiyor. Gelir-gider konusunu dengelemekte zorluk çekebileceğiniz bir gündesiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafında olan olaylar hakkında aşırı düşünmekten vazgeçmelisin. Bir olay hakkında ne kadar fazla düşünürsen o olay hakkında bir şey yapman zorlaşacak. Hızlı ve pratik olmak için dikkat etmelisin. Arkadaşlarından yardım isteyebilirsin.

1 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapılan bir değişiklik veya yeni bir sayfadan hemen sonra bir dramayla karşılaşabilirsiniz. Sizi bir süredir tanıyan insanlar, itibarınız muhtemelen gözlerinin önünde değiştiği için yeteri kadar gururlu davranmayabilirler ve hatta siz olduğunuz kişiyle ne kadar rahat hissederseniz hissedin, eski sizi geri isteyebilirler. Kimse için geriye gitmek zorunda değilsiniz! Bırakın onlar sizi kaybetsin.

1 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle aranızdaki olayların çoğu parasal nedenlere dayanıyor. Onun istekleri karşısında bocalamanız mümkün. Olayların yönü, biraz da sizin tavırlarınızla paralel ilerleyecek. Sınırlarınızı zorlamaya gayret edin.

1 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

1 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün çalışma hayatı, gündelik işler, evcil hayvanlarınız gündeminize gelebilir. Yolculuklarda kazaya açıksınız dikkatli olmalısınız. Eğitim, seyahat, hukuk, akrabalarınızla ilgili sorunlar gerçekleşebilir. İletişime dikkat.

1 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı dedikoduları fazla ciddiye almanız, aşk hayatınızı altüst edebilir. Bu dedikodulara inanan ve sizin aleyhinizde olan yok, siz de kimse ile aranızı bozmayın. Bugün ortak olduğunuz bir işle ilgili alacağınız bazı haberler yüzünden gerilim içine girmeniz mümkün. Ancak, bunları fazla büyütmeyecek ve dikkatinizi yönelttiğiniz konularda başarılı çalışmalar yapacaksınız. Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat edin. Size üzüntü veren sağlık sorunu yakında yüzünüzü güldürecek.

1 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 25' 48" R
Ay
Boğa
23° 55' 51" R
Merkür
Koç
22° 16' 55"
Venüs
Boğa
11° 10' 14"
Mars
Koç
06° 04' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 53' 35"
Satürn
Balık
17° 15' 54"
Uranüs
Boğa
22° 49' 22"
Neptün
Balık
29° 08' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 54"
Lilith
Başak
24° 15' 12"
True Node
Koç
15° 19' 32"
Son Güncelleme : 08/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>