Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çevreni Koordine Ediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Hislerini kendine ifade etmediğin sürece karşı tarafta sürekli bir sorun arayabilirsin. Ancak öncelikli olarak kendi davranışlarına odaklanman gerekebilir. Bugün aşkta daha çok kendi etkini gözden geçirmen gerekecek.

Önümüzdeki haftanın yarısında biraz rahatlama görülüyor. Son günlerdehayatınızın gerginliklerini dışarıya taşır oldunuz. Kısa da olsa bir izin, size çok yararlı gelebilir.

İş konularında kafana yatmayan şeyleri kabul etmemelisin. Eğer yeni birkonusuysa ancak bufırsatının sana sunduğu şartlar sınırlıysa buna hemen evet dememen daha iyi olabilir. Dışarıda köle gibi çalıştıracak adam çokken kendini buna alet etmemek sana bağlı olabilir.

Bugünün enerjisi bir türlü akmayabilir. Kendini sıkışıp kalmış hissedebilirsin. Bu negatif etkiden uzaklaşmak için keyif alacağın aktivitelere öncelik vermek ve kendini zihnen de bedenen de çok zorlamamak daha iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün fiziksel enerjin oldukça fazla olabilir. Ancak önemli olan bu enerjiyi nasıl yönlendireceğin olacak. Gün içerisinde egzersize daha yatkın olabilirsin ancak egzersize abanırken kendine zarar vermemeye senin dikkat etmen gerekecek.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Diğer insanlar için, özellikle de aileniz ve arkadaşlarınız için çok şey yapıyorsunuz ama bugün kafanızı ve kalbinizi tekrar aynı seviyede çalıştırabilmek için kendinize biraz zaman ve alan ayırmanız gerekiyor. “Ben zamanı” çok önemlidir.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dağınıklığın sana göre olmadığını biliyorsun. Fakat işlerini düzene sokmak konusunda da gerekli motivasyonu sağlayamıyorsun. Silkelenip bir an önce günü yakalamak isteyeceksin. Çevrendeki insanları organize edebilir, onlara yardıma ihtiyaç duydukları konulara ilişkin tavsiyelerde bulunabilirsin. Kendine daha çok özen gösterirken, sağlıklı olmak adına spora yazılabilirsin.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize ait gerçek bir tutku size istediğiniz her şeyi verebilir. Bunu kendi fikirlerinizle ya da çevrenizin desteğiyle de bulabilirsiniz. Ancak doğru kişilerle paylaşımda olup olmadığınızı iyi anlamalısınız. Söylenti ve manipülasyona sebebiyet verecek ortamlardan kaçının.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınıza ait sorumluluklarınız gündeminizi büyük ölçüde etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullardan elinizden geldiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı göz ardı etmemeye özen gösterin. İşlerinizle ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Tenkit edici tavrınızdan sıyrılabilirseniz, daha sakin bir gün geçirebilirsiniz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz de dahil olmak üzere kimse kusursuz değildir sevgili Başak. Hayatınızdaki birinin kusurlarına fazlaca odaklanıp onun güzel yanlarını gözden kaçırıyor olabilirsiniz. Bugün bir adım geri atıp o kişiyi iyi ve kötü yanlarıyla bir bütün olarak görmeyi dener misiniz?

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrende varlığından rahatsız olduğun insanlar olabilir. Sadece yanında olmaları bile canını sıkabilir. Bunlardan uzak durmak kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacak. Kendine yeni uğraşlar bulup bunlara yoğunlaşmak senin için daha iyi olacak.

2 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlence her an telaşa dönüşebilir. Bazı arkadaşlarınızla veya ailenizle bir oyun oynuyor olabilirsiniz ve ruh hali siz farkına varmadan yoğunlaşıyor, birdenbire rekabetçi tutumlar ve vahşi gelişmeler ortaya çıkabilir. Sadece şaka yapıyor veya gerçek bir spor veya oyun oynuyor olsanız da, bir sinir anında veya birileri çok sık kaybettiğinde eğlence tartışmalara dönüşebilir. Herhangi bir anlaşmazlıkta sakin kalmaya çalışın ve bunun eğlenceli olması gerektiğini unutmayın!

2 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı aktivite ve enerjiyle, birçok çalışma içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Resmi eğitiminiz bittikten sonra bile alanınıza dair bilgi ediniyorsunuz. Herkeste rastlanmayan bir öğrenme tutkunuz var. Ayrıca bilgi birikiminiz ve uzmanlığınız da herkesin harcı değil. Bugün bilgeliğinizin bir parçasını insanlarla paylaşma fırsatı bulacaksınız. Cesur olun. Toplantı ve sunumlarda fikirlerinizi dile getirin, zira olgun görüşleriniz mutlaka kabul görmeli.Bu sene aşk hayatında beni neler bekliyor?

2 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki düzeni birden değiştirmeye kalkmak olumlu sonuçlar vermeyebilir. Zemin ve zaman yeniliklere, değişikliklere elverişli değil! İş arkadaşları arasında tartışma ya da bir tür fikir ayrılığı yaşanabilir. Normal zamanlarda fazla aldırmayacağınız durum ya da sözler bugün alınmanıza ya da üzülmenize sebep olabilir. Düşüncelerinizi açıklamadan önce bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var. Bir veraset işinden elinize yüklü paranın geçmesi mümkün. Sağlığınızla ilgili küçük bir problem sizi bu kadar üzmesin.

2 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 49' 42" R
Ay
Akrep
23° 40' 14"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 10' 20"
Mars
Balık
26° 04' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 29"
Satürn
Balık
16° 08' 49"
Uranüs
Boğa
22° 04' 44"
Neptün
Balık
28° 45' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 22"
Lilith
Başak
22° 48' 47"
True Node
Koç
15° 34' 55"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>