Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Geçmişi Yad Ediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Sosyalleşmeye devam ettikçe yeni ilişkiler konusundaki şansının da arttığını göreceksin. Arkadaşlarınla beraber yeni ortamlara girmek sana büyük fayda sağlayacak. Güzel bir ilişki yaşayacağın insan karşına çıkabilir.

Alt üst ilişkilerinin gerekenin üzerinde sorun haline getirilmesi, bugünlerde bazı insanları daha iyi tanımanızı sağlayacak. Yarım kalmış umut verici görüşmeler, şu sıralar yeniden gündeme gelebilir.

İş konusunda kararsız kalmamaya özen göstermelisin. Karar verme işini hızlandırmak için kendine olan güveni tazelemen gerekecek. Vereceğin kararların olumlu etkileri ileride kazancının artmasını sağlayacak.

Kafa olarak daha iyi bir durumda olmak için her şeyi kontrol etmekten vazgeçmelisin. Olayları akışına bırakmak hayattan daha çok zevk almana yardımcı olacak. Bu sayede huzura ermek daha mümkün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatını etkileyecek kararları alırken aceleci davranmamalısın. Ani ve duygusal tepkiler vermek zararlı çıkmana sebep olabilir. Makul kalmaya çalışmak ister istemez senin için en doğru olanı yapmanı sağlayacak.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Talihsizliğin sapanlarından ve oklarından kurtulduktan sonra, durumu tersine çevirmek ve size zor anlar yaşatanlara biraz baskı yapmak için mükemmel bir yerdesiniz. Ama biraz da eğlenin. Her şey intikamla ilgili değil.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aynı zamanda rutine ayak uydurmakta da zorlanabilirsin. Gizemli davranışların, aile bireylerinde merak oluşturabilir. Evli ve çocukları olan bir Başak burcuysan, ailecek gideceğiniz davette eski günleri yâd edebilirsin. Akşam saatlerinde gelecek kaygısı duyabilirsin.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her zaman bildiklerinizin dışında hareket etmenizde fayda var. Bu yönde bir eğiliminizin olması sizi çevrenize karşı açık fikirli ve yapıcı biri olarak gösterecektir. Esnemekten ve kontrolü bırakmaktan korkmamalısınız.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi olumlu tutmalı ve gereksiz endişelere yenik düşmemeye bakmalısınız. Parasal konular üzerinde durmak gerekebilir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bizin bugünlerde vereceğiniz fikirler hayat kurtarıcı olabilir, zira sevdikleriniz için de bir şeyler yapmayı gönülden isteyeceksiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlarınla gireceğin tartışmalara daha çok dikkat etmen gerekebilir. Olası yanlış anlaşılmaları önleyip ortamın sakinliğini korumak senin için önemli olacak. İnsanların tepkilerini abartmadan vermesini sağlamak için çaba göstereceksin.

5 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli bir konuşma, ilişkilerinizden birini şimdi güçlendirebilir. Diğer kişiye iletmek istediğiniz noktaların bir monologunu önceden prova etmeye cazip gelebilirsiniz. Bununla birlikte, hikâyede şu anda görebildiğinizden daha fazlası olabileceğinden, muhtemelen zamanınızın en iyi kullanımı bu değildir. Spesifik acil sorularınız hemen yanıtlanmasa bile tartışmanın doğal akışına bırakın, konunun özünde başka bir yerde yattığını fark edebilirsiniz!

5 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden etkilenmemeniz mümkün değil. Bugün onlarla ortak bir proje üretme yoluna gidebilirsiniz. Geleneksel yapınızı zorlayacak olaylardan uzak kalmaya çalışmanız takdir görüyor.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün finans, okültizm, vergi, borçlar, ödemeler gündeminize gelebilir. Ameliyat gibi konularda kararlar alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda daha önceden verilmesi gereken konularda fırsatlar elde edebilirsiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda geride bıraktığınız sorunları bir daha yaşamak istemiyorsunuz. İlişkinizdeki küçük sorunlar bu kadar gözünüzü korkutmamalı. Her ilişkide yaşanabilecek sorunları siz de yaşıyorsunuz. Sorumluluk duygunuzun ağır bastığı bu dönemde kolay kazançları hedeflerseniz, ummadığınız şekilde iyi olaylar terse dönebilir ve sonunda hepsinden kendiniz sorumlu olursunuz. Maddi sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Rahat bir uyku için yatağa girmeden önce günlük stresten arının.

5 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 21' 59" R
Ay
Başak
16° 09' 36"
Merkür
Koç
17° 15' 58"
Venüs
Koç
18° 15' 46"
Mars
Balık
21° 44' 22"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 06"
Satürn
Balık
15° 36' 37"
Uranüs
Boğa
21° 46' 02"
Neptün
Balık
28° 34' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 53"
Lilith
Başak
22° 11' 30"
True Node
Koç
15° 37' 23"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>