Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İdealistliğin Düşündürtecek Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Yeni ortamlara girmek yeni insanlarla tanışmanı kolaylaştıracak. Bu sayede kafa dengin olan insanla karşılaşman ve tanışman daha mümkün olabilir. Girişken olmaya ve sosyalleşmeye elinden geldiğince devam etmelisin.

İş yaşamınızda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak gelişmeler olabilir. Mantığınızı geri plana iterek duygusal bir karar verebilirsiniz ancak bunun sonuçları ilerki günlerde sizin için zarar verici olabilecektir. Çevrenizdeki insanların sizden beklentileri artabilir ve buyaşamınızda sizin için rahatsız edici olacaktır. Çok önemli olmasa da yaşayacağınız küçük sorunlar keyfinizi kaçıracaktır. Yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş ile ilgili kararlarını onaylatmak için ısrarcı olmamalısın. Senin için mantıklı olacak şeylere yönelip yenifırsatları yaratmaya çalışmak sana daha çok fayda sağlayacak. Alıştığın düzende çalışmaya devam etmelisin.

İçinde bulunacağın yoğun tempo sayesinde düşündüğünden daha çok yorulabilirsin. Eline geçecek fırsatları dinlenmek için değerlendirmeye devam etmelisin. Enerjini yeniledikçe günü daha verimli geçirmek kolay olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleceğin konusunda endişelendiğini görebilirsin. Kendini güvende hissetmek için daha dikkatli davranmaya başlamalısın. Hem maddi hem de fiziksel olarak iyi durumda olmak için şartları zorlamak seni gün boyunca meşgul edebilir.

4 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Arkadaşlarınızın ve aile üyelerinizin bugün size söylediklerini dikkatle dinleyin çünkü belirli durumları sizden daha net görebilirler. Haritanızın iletişim alanındaki Merkür, onların kararlarına kendinizden daha fazla güvenebileceğiniz anlamına gelir.

4 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Başak burcuysan, sorunun kendinden kaynaklandığını düşünebilir, ilişkiler konusunda fazla idealist olduğunu fark edebilirsin. Akşamüzeri yakın akrabalarında yaşanan sağlık sorunu kaygılarını artırabilir. Kendine zaman ayırarak maske, peeling gibi kişisel bakımına ağırlık verirken; yeni bir detoks başlangıcını değerlendirebilirsin.

4 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde üzerinde düşünmeniz gereken konulara eğilebilirsiniz. Yaşananlarda kendinize düşen payın farkında olmanızda fayda var. Hiçbir şeyin tek yönlü olmadığını bildiğinizde hem duygusal hem de ticari ilişkilerde daha sağlıklı iletişim kurabilirsiniz.

4 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular bugün büyük ölçüde gündeminizi etkileyebilir. Sabrınızı zorlayan konulardan uzak durmanızda fayda var. İletişim noksanlığından biranda tartışmalar çıkabilir. Bugün ne kadar çok dengede kalmak isteseniz de; ikili ilişkileriniz de huzursuzluklar yaşanabilir. İş hayatınızda ise mücadele etmeniz gereken konular ön plana çıkabilir.

4 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söz söylemek istediğiniz kişilere kafa karıştırıcı bir yönden seslenmek eğlenceli bir hissiyat yaratabilir, yanlışı en hoş şekilde ifade etmenin yollarını arayın.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gergin ortamlardan uzak durmayı tercih etmek isteyeceksin. Olaylara karşı genel yaklaşımında değişiklik yapmak gereksiz yere sinirlenmeni engelleyecek. Her şeyi kişisel algılamamak senin için iyi olacak.

4 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşadığınız fiziksel bir sorun hakkında endişelenmek, kendinizi daha kötü hissetmenize neden olabilir. Endişenizin ayrıntılı bir en kötü durum senaryosuna dönüşmesine izin vermeden önce, belki de endişelerinizi başka birine dile getirmeyi düşünmelisiniz. Sorununuzu beklediğinizden daha kolay nasıl çözeceklerini biliyor olabilirler. Herhangi bir spesifik öneride bulunmasalar bile, en azından bu şikayeti olan tek kişinin siz olmadığınız konusunda sizi temin edebilirler ve tek başına bu bile baskının bir kısmını hafifletebilir!

4 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili değişimlere hazırsınız. Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Birçok sorunların üst üste gelmesinden dolayı canınız bir hayli sıkılacak. Oysa yaşamınızla ilgili yeni yapılanmalar sizi bekliyor.

4 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

4 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün partner ya da ortakla ilgilenebilirsiniz. Aşk, hobi, çocuklarla ilgili önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Partner ve ortaklık konusunda korunuyorsunuz ve şanslı bir süreçtesiniz. Ani yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeminize gelebilir.

4 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkinize de çok yakın olan arkadaşlarınız sevgilinizle yaşadığınız problemlerde sizi suçlu buluyorlar. Değişmek gibi bir niyetiniz yok. İlişkinizde, sevgiliniz size mecburmuş gibi bir tavrınız var. Satış-pazarlama, iletişim, ortaklık kurma gibi faaliyetlerin yoğunluk kazanacağı bugün, dikkatli ve mükemmeliyetçi yapınızla her şeyin üstesinden geleceksiniz. Kenara köşeye para koyma alışkanlığınızın olmaması sizi zorluyor. Rahatsızlığınızın tedavisini yarıda bırakmayın.

4 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 20' 44"
Ay
Akrep
26° 42' 02"
Merkür
Koç
26° 31' 55"
Venüs
Balık
21° 50' 13"
Mars
Balık
05° 06' 50"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 02"
Satürn
Balık
13° 19' 22"
Uranüs
Boğa
20° 40' 14"
Neptün
Balık
27° 48' 56"
Plüton
Kova
01° 49' 44"
Chiron
Koç
18° 48' 15"
Lilith
Başak
19° 49' 02"
True Node
Koç
15° 36' 11"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>