Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorgulayıcısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Yeni bir ilişki için hazır olduğunu düşünmeyebilirsin. Geçmiş ilişkinin izlerini silmek ve sende yarattığı hasarı onarmaya çalışmak seni meşgul edecek. Ne olursa olsun olumlu kalıp geleceğe odaklanmaya devam etmelisin.

Her şeyin doğru bir şekilde düşünülmüş ve planlanmış olduğunu düşündüğünüzde, birden yolunuzda başka bir engel belirir. İlk tepkiniz, küplere binmek olabilir. Bir öfke durumunun hiç kimsenin durumuna yardımcı olmayacağını unutmayın. Her zaman her şeyi kontrol edemeyeceğinizi fark edin. Sürprizler olmak zorunda. Gerçekten planlayabileceğiniz şeyi planlayın, ancakyerinizde çoğu zaman amaçlarınızın tam tersi olarak çalışan bilinmeyen güçlerin olduğunu unutmayın. Dikkatli olun!

İşlerinin ilerleyişi konusunda aksaklıklar yaşanabilir. Bunları kısa yoldan çözmek için pratik düşünmelisin. Sorunları aşmak için hızlı davranmak sana büyük fayda sağlayabilir. Arkadaşlarından yardım istemek üstündeki yükü azaltacak.

Bol bol temiz hava almayı ihmal etmemelisin. Bu sayede konsantrasyonunu güçlendirmek mümkün olacak. Kendini işine verdikçe sağlık ile ilgili şikayetlerinin azaldığını göreceksin. Yağlı yiyeceklerden uzak durmak sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının duygularının üstüne gitmesine izin vermemen gerekecek. Hislerini mümkün olduğunca paylaşmamak bu durumlarda daha güçlü kalmana yardımcı olacak. Güvendiğin insanlarla daha çok zaman geçirmek sana iyi gelecek.

6 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

En ufak bir önemi olmayan bir şey için neden endişeleniyorsun? Büyük olasılıkla bunun nedeni, hayal gücünüzün size oyunlar oynamasına izin vermenizdir, bu nedenle gerçek Başak moduna geri dönün ve duruma tamamen pragmatik bir bakış açısıyla bakın.

6 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir sorguladığın konularda ne kadar haklı olduğun bugün yaşadıklarının ispatı olacak. Bu durum çevrenle kuracağın diyaloglarda kendini beğenmiş olarak algılanmana da sebep olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, ilişkinin rutin gidişini sorgulayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, gün içerisinde katılacağın toplantı ya da organizasyonda kalbini ısıtan bir aşka yelken açabilirsin.

6 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda haklıyken haksız duruma düştüğünüzü görebilirsiniz. Olaylar karşısında bıraktığınız etkinin, işinizi yaparken gösterdiğiniz gayretin dışarıya yanması düşündüğünüz gibi olmayabilir. Üstleriniz ve çalışma arkadaşlarınızla gireceğiniz diyaloglara hassasiyet göstermelisiniz.

6 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan daha sakın kalmaya bakmalısınız. Kimi zaman huzursuzluklar, endişeler olabilir. Başkalarına bağlı durumlar vurgulanıyor.

6 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bazı yeni girişimlerde bulunarak kendinizi kanıtlamaya çalışacaksınız. Hal böyle olunca hayatınız daha rutin bir hale gelebilir.

6 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün uzay geminizi rölantiye alıp kendiniz ve mürettebatınız için güvenlik denetimi yapabilirsiniz. Gemide herkesin nereye gidileceğini iyi bildiğinden emin olun. Onları sokaktan rastgele toplayıp inecekleri yeri söylememiş olabilirsiniz. İnsanları farkında olmadan kendi dünyanıza sürüklememeye özen gösterin. Eğer kontrolü isteyerek size bırakacak olurlarsa, o ayrı.

6 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen şu anda meraklı ve öğrenmeye heveslisiniz. Konuşma muhtemelen sorunsuz bir şekilde akacaktır ve sohbet ettiğiniz bir kişi, çekici bulduğunuz yeni bir fikri sizinle paylaşabilir. Teoride umut verici görünen şey, kişisel düzeyde daha zorlayıcı olabilir. Sizi çok uzun süre geride tutan geçmiş engellemeleri zorlamanın değeri olabilirken, bazı sınırların bir amacı vardır. Her şeyi düşünürken karşınıza çıkan rahatsız edici duygulara dikkat edin.

6 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. İsteklerinizde önemli artışlar var ve kendinize güveneceğiniz işler yapacak, duygusal coşkular yaşayacaksınız.

6 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

6 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün finans, okültizm, vergi, borçlar, ödemeler gündeminize gelebilir. Ameliyat gibi konularda kararlar alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda daha önceden karar verilmesi gereken konularda fırsatlar elde edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda önemli projeler ön plana çıkabilir.

6 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel ilişkinizde çalkantılı bir gün olabilir. Sevgiliniz ya da eşinizle aranızdaki uyumu artırmak için çabalamanız gerekiyor. Çünkü, aşktan mutluluk duyacaksınız. Bunları yaparken özgürlüğünüzden vazgeçmeyin. İş ilişkilerinde sadakat duygusuna önem veriyorsunuz. Bu anlamda yeni yaşadığınız bir olay sizi epeyce sarsmış görünüyor. Bugün yapacağınız bir ziyaret bu anlamda çok yapıcı olabilir. Farkında olmadan yaptığınız günlük harcamalar belinizi büküyor.

6 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 51"
Ay
Akrep
24° 37' 59"
Merkür
Koç
26° 27' 42"
Venüs
Balık
21° 37' 51"
Mars
Balık
04° 59' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 55"
Satürn
Balık
13° 18' 13"
Uranüs
Boğa
20° 39' 46"
Neptün
Balık
27° 48' 34"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 40"
Lilith
Başak
19° 47' 55"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>