Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Koşturmaca Halindesin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2022, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşka dair neler düşünürsen düşün, hayat sana daha farklı şeyler yaşatabilir. Eğer hoşlandığın ve bir şeylerin güzel bir biçimde ilerlemesini beklediğin birisi varsa bu konuda biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsin. En iyisi bazı şeyleri biraz kendi haline bırakmak olacak.

Bugün birisini azarlamak ya da eleştirmek zorunda kalabilirsiniz. Eğer bir ebeveynseniz, çocuğunuz uygunsuz davranışlar sergileyebilir. Biraz sert bir tartışma ile, kısa zamanda çocuğunuzu tekrar yola getireceksiniz. Ya da işyerindebirliği yapmayan bir çalışanınız olabilir. Sorumluluklarını yerine getirme konusunda onlarla konuşmanız gerekebilir. Bugün birisini düzeltmek konusunda utanmayın, çünkü disipline girmeleri gerekir.

Parasal anlamda ileriyi düşünerek hareket etmek bugün sana yetecek. Var olan paranın kıymetini bilmek ve gereksiz yere elden çıkarmamak için tasarruf planları kurabilirsin. İleride yapılacak masraflar için önden hareket etmek sana çok iyi gelecek.

Bugün sağlığa dair seni çok fazla yoran bir şey olmayabilir. Ancak kendini karanlık odalarda melankolinin pençesine bırakmaman da gerekecek. Bol bol temiz hava almak ve az da olsa egzersiz yapmak sana çok daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaderine karşı çıkmaman için iyi bir gün bugün. Bu tabii ki kötü şeyleri olduğu gibi kabul et ve benimse demek değildir. Kaderine, şansına biraz da olsa güvenmen ve bir şeyleri akışına bırakman gerekecek. Bunun sana ne gibi getirileri olabileceğini tahmin bile edemezsin.

8 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün kendinizle ve sevdiklerinizle barışmanın tam zamanı! ‘Hayır' kelimesinin yerini ‘evet' sözünün tüm pozitifliğine bırakırken beklemediğiniz bir hızla işlerinizin yoluna girdiğini göreceksiniz. Önünüze çıkan fırsatları mutlaka değerlendirin ve gecikmeli de olsa hayallerini gerçekleştirme yolunda atılan adımlarınızı kucaklayın.

8 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün toprak burcunda Ay tutulacak. Girişimcilik ruhu yüksek olan bir Başak burcuysan, sosyal medya üzerinden farklı projeler geliştirmek isteyeceksin. Müşteri odaklı bir işte çalışıyorsan gün içerisinde yaşanacak anlaşmazlık ya da iptallerden kendini sorumlu tutmamalısın. Her ne kadar sakin ilerlesen de koşturmaca seni biraz yoracak.

8 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma koşullarınızda ısrarcı olduğunuz bazı noktalar olabilir. İşinizi bir şekilde yapıyor olmak değil, doğru ve disiplinli bir şekilde yapıyor olmanız önemlidir. Bu ayrımı yaptığınızı zamanı ve işinizi yönetmek daha kolay hale gelecektir.

8 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işleriniz üzerine eğilmek, yarım kalan projelerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İşlerinizdeki gelişmeler daha fazla sorumluluk almanıza neden olabilir. Tartışmalara açık bir gündesiniz. Yeteneklerinizi ifade etmek için daha fazla çabalayabilirsiniz. Evdeki değişiklikler için uygun bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişileri evinizde misafir edebilirsiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size zararlı gelen olaylarda inat için takılmak size zarar verecektir. İntikam almak yerine evrensel akışa teslim edip ruhsal olarak almanız gereken dersi almalısınız

8 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sinirlerine daha çok hakim olman gerekecek. Yanındaki insanları ani tepkilerle üzmemelisin. Kırıcı olmamak için iletişim konusunda daha dikkatli olman gerekecek. Bir süre yalnız kalmak senin için daha iyi olacak.

8 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli bir şeyi kimseyi gücendirmeyecek şekilde söylemek sizin için yüksek bir öncelik olabilir. Bununla birlikte, kibar olmak için asıl niyetinizden çok uzaklaşırsanız, konuştuğunuz kişinin kafasını karıştırma riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Hatta onları manipüle ettiğinizden endişe duyabilirler, bu da muhtemelen küskünlüğü kışkırtır. Net bir şekilde konuşmak, olası sorunlardan kaçınmanıza ve konuşma gerilimlerinin kontrolden çıkmasını önlemenize yardımcı olmalıdır.

8 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlıklı düşüncelerin sağlam kafadan çıktığını bildiğiniz için, bugün görüşeceğiniz kişilerin hayallerinden çok, akılcı yaklaşımlarına ihtiyacınız var. İş bitirici yönlerinizle çevrenizde kesin çözümler elde ediyorsunuz.

8 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

8 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; yurt dışı, yabancılarla bağlantılar, hukuk, eğitim, seyahatlerde yeni gelişmeler gerçekleşebilir. Bu dönemde şanslısınız. Sorun ise sağlığınız ve yanınızda çalışanlar olabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yakın çevre ve kardeşlerin de desteği sizinle olacak. Aşk hayatınızda da güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ortaklık ve ilişkiler bu süreçte sizin şanslı olduğunuz konular.

8 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Size baskı yapan ve yolunda gitmeyen ilişkinize artık son vermelisiniz. Çünkü bu ilişkide artık bütün ümitler kaybedilmiş gözüküyor. Aklınız uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Bu projeyi gerçekleştirmeniz biraz zaman alabilir. Para konusunda oldukça talihli ve şanslısınız. Midenizin sağlıklı olmasına güvenerek, her türlü abur cuburu yiyorsunuz. Ama bir gün çok pişman olabilirsiniz. Bunlar daha sonra size kilo ve mide ağrısı olarak geri dönebilir.

8 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 13' 44"
Ay
Akrep
25° 14' 07"
Merkür
Koç
26° 28' 57"
Venüs
Balık
21° 41' 28"
Mars
Balık
05° 01' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 32"
Satürn
Balık
13° 18' 33"
Uranüs
Boğa
20° 39' 54"
Neptün
Balık
27° 48' 40"
Plüton
Kova
01° 49' 37"
Chiron
Koç
18° 47' 51"
Lilith
Başak
19° 48' 15"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>