Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sınırlarını Belirliyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk konusunda her şey tam gaz gidebilir. Kalbin hızlı atabilir. Kendini bir anda aşka açık bir halde bulabilirsin. Kalbinin sesini duymak, uzun zaman sonra sana çok iyi gelecek. Aşka zaman ayırmalısın.

Yoğun etütler içine girebilirsiniz. Sürpriz gelişmelerle özgün projelerin yükümlülüğünü üstlenebilirsiniz. Doğru zamanlamalar sizi doğru sonuçlara götürecek, övgüler alabilirsiniz.

Parasal anlamda vekonularında bir şeyler yoluna girebilir. Ancak yine de bir karar alınacağı zaman çok riskle hareket etmemen gerekecek. Bazı şeyleri zamana yaymak ve uzun vadeli sonuçlar doğurabilecek konularda kontrollü olmak iyi olabilir.

Bugün neşen ve keyfin yerinde olacak. Canını sıkabilecek şeylerle karşılaşmaman olası. Sadece yediklerinde biraz daha seçici olman gerekebilir. Çok yağlı ve tuzlu şeyler tüketmemeye özen göstermek bugün miden için daha iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aşka odaklanmak sana çok iyi gelebilir. Günün önceliği sevdiğin kişi olabilir. Birbirinizle zaman geçirmek, romantik bir güne odaklanmak her ikinize de çok iyi gelecek. Bunun için senin bazı önceliklerini değiştirmen gerekebilir.

11 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha fazla zorlama havasında değilseniz, yapmayın. Gezegenlere göre bu, en azından bir süreliğine, ayağınızı gazdan çekmek ve hayatı daha sakin bir tempoda almak için ideal bir zaman. Bir değişiklik için yavaş gidin.

11 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni manipüle eden arkadaşlarını çevrenden uzaklaştırmak istiyorsun. Onlara karşı soğuk bir tavır takınabilir ve sınırlarını belirleyebilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Başak burcuysan, seni yeniden bir araya getirmek isteyenlere tepkin sert olabilir. Evlilik hazırlığı yapan bir Başak burcuysan, her detayda söz almaya çalışan kişiler stresini artırabilir.

11 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortaklarınızla yapacağınız görüşmeler size bazı konuları yeniden düşünme fırsatı verebilir. Göremediğiniz detayları görmek, alamadığınız riskleri de almanızı sağlayabilir. Ufkunuzu genişletmek kazancınızı ve bağlantılarınızı da geliştirmenize olanak tanıyabilir.

11 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bazı sıkışık durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulardaki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Gün içinde olayları biraz daha geniş çerçevede görmeniz iyi olabilir. İşlerinizi akışa bırakmak daha iyi sonuçlar getirebilir. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Ailenize zaman ayırabilirsiniz.

11 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapılacaklar listesinizi yine tıka basa doldurmuşsunuz bugün. Böyle yoğun bir programa sahip olmak sizi zorlamasa da, hayatın getireceği sürprizlere pek alan bırakmadığınızı hatırlatmak gerek… Bugün programınızda keyifli bir şeyler için ayırdığınız bir zaman dilimi olsun. Hayatın ne getireceği belli olmaz!

11 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Astroloji, kim olduğunu anlamak için kullanabileceğin araçlardan bir tanesidir. Elbette daha birçok araç mevcut. Kim olduğunu keşfetmene yardım edecek olan diğer tekniklerle ilgileniyor musun? Bunu sorma sebebimiz senin burcunun bu alanla yakın ilişkide olması; çünkü sen gizli ve saklı olanı her daim merak edersin. Bugün derinlemesine düşünmek için harika bir gün.

11 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki insanlar, dünya hakkındaki bazı görüşlerinizin bekledikleri gibi olmadığını keşfettiklerinde şaşırabilirler. Öte yandan, belki de başkalarının fikirlerini varsaymaktan suçlusunuz. Yanıtları düşündüğünüzden daha olumlu olabilir! Tartışmalı bir konuyu konuşmanın ortasında gündeme getirmek bir risk olsa da bazen gerçekte kimin sizin tarafınızda olduğunu bulmanın daha iyi bir yolu yoktur. Özlediğiniz destek zaten sizin olabilir, sadece istemeniz yeterli.

11 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi meşgul edecek ve masraf yapmanıza neden olacak o kadar çok şey buluyorsunuz ki, sizi takip etmek bu dönemde zorlaşacak. Bugün özellikle farklı düşünüyor, değişik hareket ediyor fakat, duruma hakim oluyorsunuz.

11 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

11 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir arkadaşınız parti veriyor olabilir ve siz de davetliler arasında olabilirsiniz. Zorlu bir gün geçirmiş ve katılmaya can atmıyor olabilirsiniz. Arkadaşınız gelmezseniz size darılacağını söyleyip sizi zor bir ikilemde bırakabilir. Sadece dinlenme ihtiyacınızdan daha önemli bir durum varsa gidin. Aksi halde bu daveti geri çevirin. Arkadaşınız sizi affeder.Eski sevgilim geri dönecek mi?

11 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikteliğinizde kısa süreli de olsa bir sorun yaşanabilir. Çünkü kendi iç sesinizi dinlemiyor, çevrenizden gelen öğütleri reddediyorsunuz. Bu tutumunuzu değiştirmeli, olaylara daha ılımlı yaklaşmalısınız. İş ilişkilerinizde eksik bilgilenmeler, hatalı sonuçlara götürebiliyor. İşyerinizde yaşanan tartışmalardan uzak durmak yararınıza olacak. Yakın bir dostunuzla istemeden de olsa yaşayacağınız para tartışması keyfinizi kaçırabilir. Yemek yeme isteğini abartmazsanız sağlığınızda problem yok.

11 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 02' 37"
Ay
Akrep
22° 54' 52"
Merkür
Koç
26° 24' 01"
Venüs
Balık
21° 27' 33"
Mars
Balık
04° 52' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 09"
Satürn
Balık
13° 17' 16"
Uranüs
Boğa
20° 39' 22"
Neptün
Balık
27° 48' 15"
Plüton
Kova
01° 49' 26"
Chiron
Koç
18° 47' 11"
Lilith
Başak
19° 46' 60"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>