Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Öne Çıkıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin birisi yoksa eğer bu konuda yeni gelişmeler yaşanabilir. Ancak bu gelişmelerden çok kısa sürede büyük değişimler beklememen gerekecek. Bir şeylerin zamanla daha iyi bir hale bürünmesi olası, bu konularda acele etmemelisin.

Tatilden sonra kendinizi yapmanız gerekmeyen pek çok işi yaparken bulabilirsiniz. İnisiyatifli ve seri oluşunuz üzerinize vazife olmayan işlerin üzerinize yıkılmasına neden olabiliyor.

Senden para isteyen mi var? Bu zamana kadar verdiklerine saysınlar. Senden bir işi çözmeni isteyen mi var? Bu zamana kadar çözdüklerine saysınlar. Çevrendeki insanlardan bağımsız olmak onlara çok iyi bir ders verebilir.

Günün önceliği dinlenmek olabilir, senin için. Hem kafanı toparlamak hem de enerjini yerine getirmek için vücudunu dinlendirme ihtiyacı hissedebilirsin. Gün içerisinde uyuyabilir, ufak molalarla kendine zaman ayırabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sana gereksiz yük olan şeyleri önden görüp bunlar için önlem almak isteyebilirsin. Angarya işleri azaltmak, seni memnun etmeyen kişilerden uzak durmak ve maddi konulara çeki düzen vermek... İşte bunların hepsini görebilmek ve doğru bir çıkarımda bulunabilmek için kendini biraz geri çekmen gerekebilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gezegenlere göre, zaten başkaları için yeterince şey yapıyorsun. Bugün ve hafta sonu onlar için daha fazlasını yapmak aptallık olur. Arkadaşlarınızın ve aile üyelerinizin, şu andan itibaren ihtiyaçlarınızın her şeyden önce geldiğini bilmelerini sağlayın.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne biraz isteksiz başlayabilirsin. Tanıklık edeceğin bazı olaylardan dolayı, aslında küçük ve gereksiz meseleleri kendine boş yere dert ettiğini anlayabilirsin. Evli ya da ilişkisi olan bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişinin uzun süredir sana yansıtmamaya çalıştığı bir sıkıntısı olduğunu öğrenebilirsin. Bugün aynı zamanda kalabalıkların öne çıkan ismi sen olacaksın.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin ya da bazıortaklarınızla bir araya gelmek yeni şeyler düşünmenizi sağlayabilir. Olaylara yeni ve daha hızlı bir açıdan bakmak, sizde olumlu bir etki bırakabilir. Daha önce yapmadığınız şeyleri yapmak korkunun değil, üzerinizde cesaretin ve tazelenmenin etkilerini gösterecektir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarla bir arada olmak, daha çok şey paylaşmak için olumlu fırsatlar var. Eve, ailenize yönelik projeler üzerinde de durabilirsiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisi sürüncemede halinde olan Başak’lar günü partnerlerini ikna edecek gerekli planlamayı yapmak ya da direkt olarak konuşup ikna etmek ile geçirebilirler

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşça daha genç bir kişi farkında olmayarak sizi üzen bir şey söyleyebilir. Kelimeler size yöneltildiyse, onları ciddiye almayın. Yol yordam bilmiyorlar! Eğer kelimeler bir başkasına yöneltildiyse de, onları savunmaya kalkışmayın. Nazik bir şekilde düzeltmeniz iyi olacaktır. Her iki durumda da, sözlerinizi kendinize saklayıp sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etmenizde fayda var. Fazla dert etmeye değmez.

12 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, kaderinize izin vermenin ve kendi yolunuzdan çekilmenin tam zamanı. İşler istediğiniz gibi ilerlemediği için biraz hayal kırıklığına uğradınız ama şimdi fırsatlar önünüze geldiğine göre, bazı şeyleri geciktirdiğinizi görüyorsunuz. Sadece korkuyorsunuz, hepsi bu ancak korkunuzun sizi ele geçirmesine izin vermek yerine, enerjisini lehinize çevirin ve daha hızlı hareket edin.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Taviz vermek istemediğiniz konular sizin için daha sonra önemli olacak. Bugünlerde yolları kapsayan bazı detaylar sizi meşgul edecek. Egonuzu ifade edemediğiniz zamanlar, huzursuz ve oldukça kaprisli oluyorsunuz, dikkat...

12 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla, partnerinizle güzel zaman geçirebilirsiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda keyfinizi olumsuz yönde etkileyecek birtakım gelişmelere tanık olmanız söz konusu. Sakin bir şekilde düşünüp doğru kararlar vermelisiniz. İş konusundaki beklentileriniz, çalışma stiliniz ve arkadaşlarınızla olan olumlu ilişkileriniz, size yenikapıları açabilir. Ancak yine de ayaklarınızın yere basması gerektiğini unutmayın. Sistematik düşünerek maddi sıkıntılarınızın üstesinden zorlanmadan gelmeniz mümkün. Yaşadığınız bir sağlık sorunuyla ilgili uzmana görünmeniz gerekebilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 14' 50" R
Ay
Yay
12° 06' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 19"
Venüs
Koç
26° 58' 11"
Mars
Balık
27° 12' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 46"
Satürn
Balık
16° 16' 53"
Uranüs
Boğa
22° 09' 40"
Neptün
Balık
28° 48' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 23"
Lilith
Başak
22° 58' 30"
True Node
Koç
15° 30' 19"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>