Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çevreni Etkiliyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk hayatında canlanmalar yaşanabilir. Yeni bir insandan hoşlanabilirsin. Sana ilgi gösteren bir insan ile daha keyifli bir iletişim kurman da olası. Aşka dair daha pozitif gelişmeleri çok rahat bir biçimde hayatına çekebilirsin.

Enerji dolu yapınız özellikle idealleriniz için çalışabileceğiniz konularda ön plana çıkmanıza neden oluyor. Bu günlerdeyaşamınızda artan bir yoğunluk hissedebilirsiniz.

Yeni haftaya başlamadan önce bazı hazırlıklar yapmak isteyebilirsin. Gerekgerekse yapılacak masraflar için önden bir planlama yapman olası. Bu tür konularda kendini sıkmadan ancak kontrollü bir şekilde hareket etmek bir denge gerektirse de buna odaklanabilirsin bugün.

Enerjini boşa harcamak veya kendini tüketmek iyi olmayabilir bugün. Gün içerisinde rutinine sadık kalarak, erken uyanıp uyuyarak, beslenmene dikkat ederek bu enerjiyi bir sonraki haftaya yansıtabilirsin. Bu konularda dikkatli davranmanın sonucunu alacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeyler kontrol dışı gelişse de bunlara fırsat tanıman gerekecek. Çevrende olan biteni kontrol edememek bunların kötü şeylere sebebiyet vereceği anlamına gelmez. Biraz kendi şansına ve hayatın akışına inanman gerekebilir.

13 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başkalarının size karşı kullanabileceği bilgileri vermemeye çalışın. Dünyanın yaptıklarınız hakkında ne bildiği sizi rahatsız etmeyebilir, ancak daha da ilerisinde birkaç soruna neden olabilir. Hiçbir şey söylememek daha iyi olabilir.

13 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içerisinde biraz daha ön plana çıkmak adına konuşmalarda daha etkin olabilirsin. Ancak farkında olmadan sürekli sözlerini kesmen aranızda bir terslik oluşturabilir. İyi bir konuşmacı olmanın iyi bir dinleyici olmaktan geçtiğini kendine hatırlatmalısın. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sosyal medya kullanımından dolayı sevgilini uyarmak zorunda kalabilirsin.

13 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgüveninizi tazelemek istiyorsanız yerinizde saymayı bırakmalısınız. Ekonomik getiriler kadar psikolojik olarak da bazı kaygılarınızın önüne geçmek için fırsatları değerlendirmelisiniz. Ani hareketler veya aniden gelişen bazı sağlık sorunları karşısında soğukkanlılıkla hareket ederseniz durumu kontrol altına alabilirsiniz.

13 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gruplar içinde olmak ve gelecek yönünde düşünmek size daha cazip gelebilir. Hayatın pozitif yönlerine bakabilirsiniz.

13 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı çözülmemiş bazı meseleler olması önünüzü görmenize ve hayatınızda güzel giden şeylere odaklanmanıza engel olabilir.

13 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sanatsal girişimler bugünün vurgusu. Bugün ne yaparsanız yapın -bir hastayı ameliyat etmek ya da bilgisayar programı yazmak olsun- müzik ve sanat bu işin bir parçası olacak. Bir arkadaşınıza not yazarken bile renkli kalemlerle kenarlarına çiçek çizmekten kendinizi alıkoyamayacaksınız. Öğle yemeği molasında bir yürüyüşe çıkıp ikinci el dükkanlarından bir polaroid fotoğraf makinesi alıp fotoğraf çekmeye başlayın. Bugün yaratıcı yönünüzü susturamayacaksınız, neden onu kabul etmeyesiniz ki?

13 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda başkalarını yapmalarını istediğiniz şeyi yapmaya ikna etmek için mükemmel kelimeleri arıyor olabilirsiniz. İnsanlara patronluk taslamanın neredeyse hiçbir zaman güzel bir yolu yoktur! Muhtemelen kaba bir alana saptığınızı kendinize itiraf etmeniz gerekir, ancak bu mutlaka yanlış olduğunuz anlamına gelmez. Gerçekten ciddi bir mesele için, belki de istediğini elde etmek, sevilmemenin bedeline değer. İşlerin o seviyede olup olmadığı konusunda gerçekçi olun ve savaşlarınızı buna göre seçin.

13 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin bir ruhsal denge arayışı içindesiniz. Bugün sözlerinizin arkasında durarak, yakınlarınıza verdiğiniz sözleri yerine getirmek isteyeceksiniz. Oysa bir an önce tamamlamanız gereken yoğun işleriniz sizi bekliyor.

13 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

13 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tebrikler, biten dönemden çok daha huzur dolu ve keyifli yeni bir döneme giriyorsunuz. Son dönemlerde, kendinizi pek çok konuda savunmak zorunda kaldığınız güç durumlara göğüs germiş olabilirsiniz. Fakat bugünden başlayarak, iletişim, birliktelik ve işbirliği sayesinde kişisel bir dönüşüm yaşayacaksınız. Keyfini çıkarın, fakat geçen ay kazandığınız savunma yetilerinizi de kaybetmemeye dikat edin.Eğitim hayatımda başarılı olacak mıyım?

13 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz yaşadığınız ilişki konusunda çok ketum. Oysa siz yaşadığınız beraberliği başkalarıyla paylaşarak hata yapıyorsunuz. Bu durum can sıkıcı sonuçlara neden olabilir. Kariyerinizde bir düelloyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Rekabet halinde olduğunuz kişi, farklı baskılar deneyebilir. Soğukkanlılığınızı bozmayın. Kendinizi kısa vadede güvende hissedebileceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili küçük bir probleminiz olabilir, doktora danışmanızda fayda var

13 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 34' 36" R
Ay
Terazi
25° 17' 52" R
Merkür
Koç
16° 11' 58"
Venüs
Koç
22° 19' 18"
Mars
Balık
24° 17' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 19' 26"
Satürn
Balık
15° 55' 45"
Uranüs
Boğa
21° 56' 58"
Neptün
Balık
28° 41' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
20° 15' 22"
Lilith
Başak
22° 33' 24"
True Node
Koç
15° 39' 05"
Son Güncelleme : 23/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>