Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Olumsuzluklardan Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2022, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişinin sana karşı boş olmadığını görme ihtimalin yüksek bugün. İlgilerin senin üzerinde toplanmasının bunda bir etkisi olabilir. Aşk konusunda daha şanslı olabilirsin. İnsanların dikkatini çekmede bir sorun yaşamayacaksın.

Bugün başkalarının düşüncelerine bağlıymışsınız gibi hissedebilirsiniz. Her zaman psişik bir tarafınız oldu ve bugün bu tarafınız gözler önüne serilebilir. Patronunuzun size ihtiyaç duyacağı bir şeye dahil olabilirsiniz. Bu işi vaktinden önce yaparak, bu kişiyi hassasiyetiniz ve inisiyatifinizle etkileyebilirsiniz. Ya da belki partnerinizin istediği bir şeyi fark edebilirsiniz. Bugün sezgilerinize göre hareket edin, hoş sonuçlar elde edeceksiniz!

Bugün maddi açıdan paylaşımcı olman gerekecek. Yardıma ihtiyacı olan kişiler için bir şeyler yapmak sana kendini iyi hissettirebilir. Sahip olduklarına şükrederek başkalarına destek olmak sendeki enerjiyi daha olumlu bir hale getirebilir.

Bugün daha iyi kararlar alma günü! Etkisini tam olarak hissetmesen de bir şeylerin daha iyiye gitmeye başladığını görebilirsin. Enerjinin yavaşça artmaya başlayacağı bu dönemde günlük rutinini kuvvetlendirmen daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatına güzel şeyler çekmek istiyorsan bugün tam zamanı. İstediğin şeylere daha rahat odaklanabilirsin. Kendini daha iyi ifade edebilirsin. Hayal gücün daha iyi çalışabilir. O yüzden bu güzel enerjiyi bir eyleme dökmek adına çabalara girişebilirsin.

15 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugünü tamamen sevdiklerinize ayırın. Uzun zamandır kendi kabuğunuza çekilerek yaptığınız içsel yolculuğu sonlandırmanın zamanı geldi. İç korkularınızı açığa çıkartmak ve kendinizle yüzleşmek için sevdiğiniz insanların sizin hakkınızdaki düşüncelerini dinleyin. Dışarıdan yapılan yorumlar karşınıza tutulan bir ayna gibi bütün dürüstlüğüyle gerçekle yüzleşmenize yardımcı olacaktır.

15 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerine ulaşmak adına, oldukça radikal kararlar alacağın bugünde motivasyonunu düşüren, sürekli olumsuz düşünen kişilerden uzaklaşacaksın. Özellikle yapmak istediğin, planlarınla ilgili fikirlerine güvendiğin, bir yakınınla paylaşmak isteyebilirsin. Eğer kendi işini yapan bir Başak burcuysan, uluslararası bir yazışma önemli bir anlaşmaya neden olabilir.

15 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Taşınma ve yer değişikliği gibi durumları destekleyecek bazı haberler alabilirsiniz. Öğrendikleriniz ufkunuzu her anlamda genişletebilir, kendinizi geliştirip daha iyi yönde olmanız için çalışmalar başlatabilirsiniz. Net olmak, hayatınızda ne istediğinize karar vermek size yeni bir duruş kazandırıyor.

15 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin biraz belirsizliklerle dolu ve bulanık geçebilir. Almak istediğiniz kararlar üzerinde çok iyi düşünmeniz gerekebilir. Planlarınızdaki değişiklikler ve beklenmedik aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. İyi geçtiğini düşündüğünüz görüşmeler sonuç getirmeyebilir. Gün içinde sıklıkla kendi içinize dönmek isteyebilirsiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde planlama hususunda başarılı olacak burç gruplarındansınız. Detaylara önem verme yeteneğiniz sayesinde özelliklearkadaşlarınız sizden destek isteyebilir.

15 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların seninle aynı fikirde olmaması canını sıkmamalı. Bunu avantaja çevirmek her zaman mümkün olacak. Farklı düşünen insanları anlamak için uğraşmak senin için iyi olacak. Empati yapmak için buna dikkat etmek isteyebilirsin.

15 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İdealleştirdiğiniz biriyle yakın bir ilişki şu anda heyecan verici olabilir, ancak bu kişinin gerçek sizi idare edebilecek donanıma sahip olup olmadığını merak edebilirsiniz. Bugün, onlarla normalden daha fazla sohbet ederek bu şüpheleri test etmeye başlayın. Tepkileri sizi hoş bir şekilde şaşırtabilir ancak size bu kişinin gerçek benliğinizi anlamayacağını söyleyen birini çürütmeye çalışmadığınızdan emin olun. Kendiniz için, aynı sayfada olup olmadığınız konusunda dürüst olun.

15 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda iletişimin önemli olduğunu bildiğiniz halde; ketum davrandığınız için, bazı düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda zorluklar yaşıyorsunuz. Eski projelerinizi bir an önce tamamlamalısınız.

15 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

15 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilir. Ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Eklem, diz, kalp, sırt, diş rahatsızlıkları yaşanabilir. Gizli kadın düşmanlarınıza dikkat etmelisiniz. Çalışma hayatında otoriteyle sorunlar gerçekleşebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili bazı aksilikler meydana gelebilir.

15 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arzularınızla sorumluluklarınız arasında yaşadığınız çatışma sizde baskı oluşturuyor. Bu durumdan partnerinizi suçluyorsunuz. Duygularınızı açıkça ortaya koymayı denerseniz birlikteliğinizi farklı boyutlara taşıyabilirsiniz. Bütçenize eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor, kemerleri sıkmaya başlayın. İşinizi riske edecek pozisyonlardan ve tartışmalardan kaçınmalısınız. Diyet yapıyorsanız bugün biraz daha dikkatli olmalısınız, çünkü iştahınız son günlerde fazla açıldı.

15 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 49' 42" R
Ay
Akrep
23° 40' 14"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 10' 20"
Mars
Balık
26° 04' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 29"
Satürn
Balık
16° 08' 49"
Uranüs
Boğa
22° 04' 44"
Neptün
Balık
28° 45' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 22"
Lilith
Başak
22° 48' 47"
True Node
Koç
15° 34' 55"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>