Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Vaktini Boşa Harcamıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyle kalabalık ortamlara girmek yerine birlikte sakin bir yerde zaman geçirmek sana çok daha iyi gelebilir. Bugün bu tür ortamlara daha fazla odaklanabilirsiniz. Her ikinizin de kafa dinlemesi gereken bir gün olabilir.

Ekip olarak biraz fazla yorulacaksınız, ama bu eforun size getirileri tatminkar olduğu için aldırmayacaksınız. Bugün yine iyi gelişmeler var. İş potansiyelinizin artması,yerindeki ilişkileri de olumlu etkiliyor.

İş ve para konularında kendini biraz geri çekme ihtiyacı hissedebilirsin. Bugüne kadar ortaya koyduğun emeğe ve işe güvenmen gerekecek. Bazı şeylerin kendiliğinden yettiğini görmek seni biraz daha memnun edebilir. Bu süreçte sen de kendini biraz dinlenmeye çekebilirsin.

Dinlenmek ve kafa boşaltmak sana iyi gelebilir bugün. Vücudunu da zihnini de gereğinden fazla yormamayı öğrenmelisin. Bugün meditasyon, esneme hareketleri ve bolca dinlenme sana çok iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İdealist olmak iyidir ancak çevrendeki insanların idealleri yokmuş gibi davranmak ukalalıktan başka bir şey değildir. Sadece kendi fikirlerinin daha yüce olduğunu düşünerek kendini kandırmamayı öğrenmen gerekecek bugün. Başkalarına saygıyla yaklaşman gerekebilir.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dikkatleri üzerinize çeviren ve birkaç konu hakkında attığınız adımlarla ilgi odağı olacaksınız. Bu durum hoşunuza gidecek. Sadece dikkat et, tüm o övgü ve alkışların aklına gelmesine izin verme.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerine yönelik taze adımlar atmak adına önemli araştırmalar yapacaksın. Elinden gelen her türlü iyi niyetiarkadaşlarına göstermene rağmen sen aynı tepkiyi görmemek, davranışlarını sorgulamana neden olabilir. İşten dolayı zamanın az olsa da bu vakti kaliteli ve dolu dolu geçirmek isteyeceksin. Diğer yandan da kendini, acaba ne yenilikler yapsam diye düşünürken bulabilirsin.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendinizi dolduruşa getirmemelisiniz. Bazı şeylerin kontrolünüz dışında gelişmesi sizin sınavınız olabilir. İsteklerinizi doğru kişilere doğru şekilde ifade etmelisiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün statünüzü korumak için yeni hedefler edinmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla uyumlu hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle görüşmelerinizde iyi sonuç alacaksınız. Ailevi konular sizi zorlayabilir. Evinizde bazı şeyleri değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki problemleri yok saymak yerine çözüme gitmeyi denemelisiniz. Hayatınızı kendi istediğiniz şekilde yaşamalı ve bireyselliğe önem vermelisiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Değişime hazır olabilirsiniz. Gecelerinizi çoğunlukla yalnız geçiriyorsanız yeni bir arkadaş grubuna dahil olmayı deneyin. Ya da çoğunlukla dışarı çıkıyorsanız, şu sıralar biraz evde vakit geçirmek için mükemmel bir dönem olabilir. Rutininizin dışına çıkın. Değişik bir şey deneyin. Bildiğinizden şaşmıyorsunuz ama aynılıkta boğulduğunuzun farkında değilsiniz. Yeni şeyler denerseniz yaratıcılığınız ve mutluluğunuz artacak.

16 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Keyifli bir sohbet, önemli bir ilişkiyi yeniden canlandırmanıza yardımcı olabilir. Belki de ikiniz arasındaki güç dengesizliği son zamanlarda bağlantınızı garip hale getirdi. Toplam adaletten daha azının kötü olduğu inancına sıkı sıkıya sarılmak, rahatsızlığı olması gerekenden daha kötü hale getirebilir! Hâlihazırda statüde bir tutarsızlığın kaçınılmaz olduğunu kabul ederseniz, bu ortaklığı daha özgür bir şekilde yaşayabilirsiniz. Dinamikteki konumunuz da sizin için önemli dersler içerebilir, bu yüzden dikkatli olun.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin ve keskin görüşler içindesiniz. Temel şartlarınızı yeniden gözden geçirirken, daha aktif kişilerlebirliği içine girmelisiniz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin morali sizin tutumunuza bağlı olacaktır.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geri geri ggidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Eskiden tanıdığınız insanlarla sohbet edebilirsiniz. Eski günlerdeki anılar birden hafızanıza hücum edebilir. Ya da eğitiminizin bir dönemini tekrar etmeniz gerekebilir. Belki de bilgisayar becerilerinizi, bir kursa giderek parlatmanız gerekir. Geçmişe dönmek sizi endişelendirmesin. Bir süre önce hayatınızın bir parçası olan konuları ve ilişkileri değerlendirmek son derece faydalı olabilir.Bu sene aşk hayatında beni neler bekliyor?

16 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınıza girecek yeni bir insan sizi hayli etkileyecek. Geçmişi yargılamayı bıraktığınız taktirde ilişkiniz hoş bir duygusal birlikteliğe dönebilir. Yaşadığınız duygusal bunalımdan bu kişi sayesinde çabuk kurtulacaksınız. Önümüzdeki günlerdeyaşamınızda aşırı yoğunluklar olabilir. Şimdiden enerji toplamaya bakın. Paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Hala çok savurgansınız. Endişeli duyguların sağlığınızı olumsuz etkileyebileceğini unutmayın

16 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 56' 30" R
Ay
Yengeç
00° 09' 39" R
Merkür
Koç
24° 47' 45"
Venüs
Boğa
14° 22' 05"
Mars
Koç
08° 03' 58"
Jüpiter
Boğa
26° 30' 18"
Satürn
Balık
17° 27' 55"
Uranüs
Boğa
22° 58' 25"
Neptün
Balık
29° 12' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
21° 15' 14"
Lilith
Başak
24° 32' 30"
True Node
Koç
15° 06' 07"
Son Güncelleme : 11/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>