Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Eksiklikleri Fark Ediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Kalbinin sesini dinlemen gerekecek bugün. İçine sinmeyen bir durum varsa en başta bunu kendine itiraf etmen gerekecek. Aşkta kendi hislerini görmezden gelmemen önem kazanabilir.

Tatminsizliğiniz işinizin türüyle ilgili. Bu yüzden çok istekli çalışmıyor ve bunu gizleyemiyorsunuz. Huzursuz görüntünüz göze batıyor. Bugünden başlayarak gönlünüzün işini aramalısınız.

Eğer birortamında senden bir şeyler öğrenmek isteyenler olursa bu seni şaşırtmasın. Bilgini ve emeğini konuşturacağın bir gün olabilir senin için. İş ilişkilerini daha pozitif bir hale getirmek sana çok şey katabilir.

Bugün neler tükettiğine ekstra dikkat etmen gerekebilir. Eğer son zamanlarda çok fazla şeker tükettiysen bunu kontrol altına alman iyi olabilir. Çok fazla şekerden uzak durman gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik şeyler yaşanabilir ve sen de buna şaşırabilirsin. Hayatın sana getirecekleri kafanı biraz karıştırabilir. Ancak bir şeyleri doruklarında yaşamak için tam zamanı. Kendini geri çekmemelisin.

18 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dünyayı tek başınıza değiştiremezsiniz ama ideallerinizi ve hayata bakış açınızı paylaşan insanlarla güçlerinizi birleştirirseniz çok şey yapabilirsiniz. Bakmak istersen orada onlardan bolca var. Kesinlikle yalnız değilsin.

18 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evliliğinde sorunları olan bir Başak burcuysan, biraz kendinle baş başa kalmak isteyebilirsin. Sakin kafa eşliğinde düşünmek sana iyi gelecek. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, geçmişte yaşadığınız sorun tekrar gün yüzüne çıkabilir. Sorunun hallolmamış olduğunu fark ederek, içsel bazı kararlar alabilirsin. İletişimindeki eksiklikleri de fark edeceksin.

18 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sözlü gerilimler yaşanabilir. Kendinizi korumalı, buna mahal verecek davranışlardan da kaçınmalısınız. Sakin kalmak ve sorumluluklarınıza uygun davranmak kurtarıcınız olabilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bazı sıkışık durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulardaki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Gün içinde olayları biraz daha geniş çerçevede görmeniz iyi olabilir. İşlerinizi akışa bırakmak daha iyi sonuçlar getirebilir. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Ailenize zaman ayırabilirsiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cümlelerinizin pozitif olması beraberinde olumlu bir süreç getirebilir. Özellikle işinizde koyduğunuz hedefler sizi başarılı bir konuma getirebilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün muhtemelen çok arkadaş canlısı olmayacaksınız. Hiç kimseyi görmek ya da konuşmak istemeyecek ve kendinizi eve kapatmak isteyeceksiniz. Yalnızlık ihtiyacı o kadar güçlü ise ona boyun eğin. Kendinizi diğerleriyle iletişime geçmeye zorlayarak bir yere varamazsınız. Fiziksel açıdan biraz kötü hissedebilirsiniz, bu yüzden doğru beslenmenizde ve bol bol C vitamini almanızda özellikle fayda var.

18 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnanılmaz bir hayal gücünüz var. Bugün bunu kullanmak için harika bir gün. Yaratıcı etkinliklere katılmak için zaman ayırın ve meditasyon yapmayı, hikaye planlamayı, rol oynamayı veya görselleştirmeyi deneyin. İçinizdeki korkuları ve kısıtlamaları açığa çıkarmak, güveninizi ve yaratıcılığınızı artırmak ve hayatın zorluklarını çözmek için güçlü bir araca sahipsiniz. Bu sizin için yeni bir fikirse, içsel benliğinizle bağlantı kurmak için meditasyon hakkında daha fazla şey öğrenmeyi düşünün.

18 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki konularda başarıyla yan yana gidiyorsunuz. Bugün isteklerinizi karşı tarafa yansıtırken, doğru kararlar peşindesiniz ve sonradan sizi zor durumda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Bencillikle suçlanabilirsiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

18 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yapmanız gereken birtakım işler ve telefon görüşmeleri olabilir, ancak muhtemelen canınız bunları yapmak istemeyecek. İnsanlar sizi aradığında, büyük olasılıkla konuşmaktan ziyade dinlemeyi tercih edeceksiniz. En önemli görevlerinizi, işlerinizi ve telefon görüşmelerinizi mümkün olan en hızlı şekilde yapın ve günün bir kısmını ya da akşamı dinlenmeye ayırın. Yoğun birkaç gün geçirdiniz ve biraz dinlenmek sizin de hakkınız. Bu dinlenme sürecinde kendinize yeni bir kitap ısmarlayın. Bunu fazlasıyla hak ettiniz!Koruyucu melekler nasıl çağırılır?

18 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni biriyle tanışmış olmanıza rağmen, ilişkiniz geçmiştekiler gibi görünüyor. Bu duyguları sona erdirmek için eski alışkanlıklarınızdan kurtulmalısınız. Mutluluğunun anahtarı sizde; olumlu düşünün. Sizden daha deneyimli birinin yaptığısize teklif edilebilir. Bunun hem bir sınav, hem de bir fırsat olduğunu kabul edin. Tereddüt etmeyin, altından kalkmayı başaracaksınız. Parasal konulardaki esnekliğiniz sıkıntı çekmenize yol açıyor. Daha sağlıklı ve mutlu olmak için olaylara takılıp kalmayın.

18 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 56' 22" R
Ay
Başak
10° 59' 58"
Merkür
Koç
17° 28' 15"
Venüs
Koç
17° 43' 23"
Mars
Balık
21° 24' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 06"
Satürn
Balık
15° 34' 02"
Uranüs
Boğa
21° 44' 36"
Neptün
Balık
28° 33' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
20° 02' 21"
Lilith
Başak
22° 08' 35"
True Node
Koç
15° 36' 48"
Son Güncelleme : 19/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>