Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sürprizlere Hazır Ol Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin birisi varsa ona ne kadar ilgi duyduğunu göstermek için bazı çabalara girmen gerekebilir. Somut bir şeylere yatırım yapabilirsin. Güzel ve incelikli bir hediye, onu mutlu edecek bir jest daha iyi olabilir. Bu tür konulara zaman ayırman aşkta daha pozitif etkileri sana getirecek.

İşine pek güven duymadığınız birinin bir konuda gösterdiği çaba, onunla ilgili görüşlerinizi değiştirecek. Çözümsüz görüp gözünüzü korkutan problemler bir bir çözülüyor. Rahatlayacaksınız.

Hayat kaliteni artıracak ufak tefek şeylere özen göstermek biraz para harcamanı gerektirebilir. Mesela sürekli içinde bulunduğun ortamın ışıklarının gözünü yormaması, yeni masraflar demek olabilir. Ama bunlardan kaçınmamak önemli bir detay olacak, o yüzden para harcamaya hazır olmalısın.

Hayatını daha kaliteli yaşamak düşüncesi daha baskın olabilir. Niyetlenerek, özenerek, sağlığa önem vererek... Bütün bu konular da öz disiplinle gerçekleştireceğin bir günlük rutine bağlı olabilir. Bu konularda kendini geliştirebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat tarzını daha da kuvvetlendirebileceğin fikirlere kendini açabileceksin bugün. Hayat kaliteni artıracak şeylere yatırım yapabilirsin. Kendini ve ileride daha rahat etme ihtimalini düşünerek bazı değişimler yapman olası. Bu sana çok iyi gelecek.

20 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Akışa uymaya ne kadar istekli olursanız, günden o kadar çok keyif alırsınız. Şimdi aklınıza gelen bir para fikri, ağırlığınca altın değerinde olabilir. Ev tabanlı birbaşlatmak, uygulanabilir bir olasılıktır. Cömert bir akraba, yeni bir girişim için başlangıç sermayesi almanıza yardımcı olacaktır.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerji dolu ve azimli halin bugün her işin üstesinden gelmende sana yardımcı olacak. Yumuşak ve arkadaş canlısı tarafın bugün senden yardım isteyenarkadaşını geri çevirmeme nedenin olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz ayaklarını yerden kesecek.

20 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güvenmek ve hataya düşmekle ilgili konularda yanlışı nerede yaptığınızı düşünmelisiniz. Arkadaş seçimleriniz ve kriterleriniz değişebilir. Duygusal ve hassas bir ruh haliniz olsa da buraya devreye akılcı ve mantıklı çözümleri koymanız gerektiğini unutmayın.

20 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapıyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

20 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde içinizde sevdiklerinize yardım etme isteği çokça olabilir. Yaratacağınız iyi karmalar ilerleyen günlerde iyilik olarak dönecektir.

20 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün detektifi oynayabilirsiniz. Biri ya da bir şey, muhtemelen evcil bir hayvan, muhitinizde kaybolmuş olabilir ve bulmak için siz ön ayak olabilirsiniz. Aradığınız şey, yakalanması zor bir şey olabilir ama hiç zarar görmeden elinize geçecek. Uyarı: ararken çok uzaklara bakmayın. Aradığınız şey her neyse bir iki sokak ötede sizi bekliyor. Eve yakın kalın, her şey yolunda gidecek.

20 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sözlerin her zamankinden daha güçlü ama bu onların her zamankinden daha düşünceli oldukları anlamına gelmez. Yakın bir ilişkinizde bazı aldatıcı dinamikler varsa, dramın alevlerini kolayca daha yükseğe körükleyebilirsiniz. Belki de sorumluluk almak dışında ihtiyaçlarınızı karşılamanın bir yolu yokmuş gibi göründüğü için kendinizi haklı hissediyorsunuz. Kendinizi nesnel olarak değerlendirmek, başkalarından neye ihtiyacınız olduğunu ve kendi başınıza neler yapabileceğinizi açıkça ifade etmenize yardımcı olabilir.

20 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sorumluluğunuzun artmasının, sizi olumsuz yönde etkilediğini zannediyorsunuz. Aslında yaşam enerjinizi daha çok artıracak bir olay. İş konusunda, her türlü ayrıntıyı hesaplamak zorundasınız. Korkularınızı bir an önce yenmelisiniz.

20 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

20 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şeyin ne denli hızlı değiştiğini görmek sizi biraz huzursuz edebilir. Düzenelerce müşteri size ulaşmaya çalıştığı için telefonunuz susmamacasına çalabilir. Gün boyu anlaşmalar yapılabilir ve bazıları da bozulabilir. Bu tempo başınızı döndürecek! Bağlı çalıştığınız biri önemli konularda pek çok kez fikrini değiştirebilir ve bu da günlük planınızı alt üst edebilir. Yeniden düzene girmeniz birkaç gün alabilir bu yüzden her şeyin hemen çözülmesini beklemeyin.Bu sene aşk hayatında beni neler bekliyor?

20 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda geçebilecek bazı önemsiz şeyler sorun yaşamanıza sebep olabilir. Aslında karşılaşacağınız durum çok önemsiz bir şey de olabilir fakat bazı birikimler yüzünden partnerinizi yeniden değerlendirmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Mesleğinizle ilgili sorunlar var. Endişelerinizde haklı olabilirsiniz fakat sorunlarınızı çözerken insanları kırmaktan kaçının. Para harcamadaki rahatlığınız sonradan pişman ediyor, ama işe yaramıyor. Sağlığınızla alakalı endişeleriniz biraz yersiz gibi

20 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 27' 31"
Ay
Akrep
15° 38' 16"
Merkür
Koç
26° 06' 46"
Venüs
Balık
20° 43' 40"
Mars
Balık
04° 24' 56"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 39"
Satürn
Balık
13° 13' 13"
Uranüs
Boğa
20° 37' 44"
Neptün
Balık
27° 46' 56"
Plüton
Kova
01° 48' 52"
Chiron
Koç
18° 45' 07"
Lilith
Başak
19° 43' 03"
True Node
Koç
15° 35' 33"
Son Güncelleme : 28/03/2024 18:58

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>