Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duygusallığa Dikkat! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2022, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk konusunda son zamanlarda yaşanan şeyleri gözden geçirmeyi tercih edebilirsin. Bu tercih seni çok güzel kararlara itebilir. Kendi mutluluğuna ve geleceğine odaklanarak aşkta daha fazla yol alabilirsin bugün.

Bugün, eve uzun bir yolculuktan yeni gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Gerçekten bir yerde ya da son birkaç gününüzü derin bir gevşeklik (uzaklaşmanın başka bir yolu) içinde geçirmiş olsanız da, sanki bir süredir üzerinde çalışmakta olduğunuz bir kitaptaki sayfayı çeviriyormuşsunuz gibi hissedeceksiniz. Şimdi, eve gitme, ailenizle biraz zaman geçirme ya da doğduğunuz yeri ziyaret etme zamanı. Köklerinize geri dönme zamanı!

Maddi olarak kendini gözlemleyeceğin bir gün olabilir. Masrafları gözden geçirerek hareket edebilirsin. Yeni bir bütçe belirlemeden önce bu ay yaşanan masrafları görmek sana daha detaylı hareket etme şansı tanıyabilir.

Eğer kilo kontrolü için bir şeyler yapıyorsan bugün bu konuda ne gibi şeyler öğrenebileceğini gözden geçirebilirsin. Daha önceden yapılan yanlışları düzeltmek ve sağlığa odaklanmak çok daha kolay olabilir. Bugün daha verimli sonuçlar için doğru adımlar atabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer hayatında bir değişim istiyorsan bugün bunun için yeterince çaba gösterebileceksin. Yaşadıklarından ve öğrendiklerinden çıkaracağın dersle birlikte bambaşka bir Başak olmak adına yola çıkabileceksin. Bu enerji oldukça yapıcı olabilir senin için.

22 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki birkaç gün içinde iç cephede karışıklıklar beklenebilir, ancak bunlar korkacak bir şey değil. Bugünün Güneş-Jüpiter bağlantısı, meydana gelen değişikliklerin sevdiklerinizle daha kolay başa çıkılmasını sağlayarak hayatınızı kolaylaştıracağını vaat ediyor.

22 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesi ile birlikte yaşayan bir Başak burcuysan ayrı eve çıkmak için plan yapabilirsin. Günün büyük bölümü ev ilanlarını kontrol ederken geçebilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Başak burcuysan, gün içerisindeki duygusal iniş çıkışların artabilir. Bununla birlikte yaşadığın yoğunluk ve hareketlilik baş ağrısı yaşamana neden olabilir.

22 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendinize yük edindiğiniz ve sizden başka kimsenin üstünde durmadığı konuları düşünebilirsiniz. Gündelik hayatınıza olan olumsuz etkisini azaltmak için her şeye bir sünger çekmek isteyebilirsiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin biraz belirsizliklerle dolu ve bulanık geçebilir. Almak istediğiniz kararlar üzerinde çok iyi düşünmeniz gerekebilir. Planlarınızdaki değişiklikler ve beklenmedik aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. İyi geçtiğini düşündüğünüz görüşmeler sonuç getirmeyebilir. Gün içinde sıklıkla kendi içinize dönmek isteyebilirsiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı konularda başarılı bir gün sizi bekliyor. Duygusal konularda yakaladığınız başarı size motivasyon kaynağı olarak da geri dönecek.

22 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev işleriyle daha çok ilgilenmek için programını tekrar düzenleyebilirsin. Sevdiklerinde daha çok zaman geçirmek senin için daha makul olabilir. Onlarla zaman geçirmek gelecek ile ilgili farklı planlar yapmana sebep olacak.

22 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizi güzelleştirme ilhamınız zirveye ulaşmış olabilir! Sizi geride tutan tek şey, harika fikrinizin ne kadara mal olacağı konusundaki endişeleriniz olabilir. Köşeleri kestirmek için yaratıcı bir yol bulabileceğinizi düşünseniz de, bazen bunun gibi zekice numaralar çözdüğünden daha fazla soruna yol açar. İlerlemeden önce güvendiğiniz birinden fikir alın, bir değişiklik yaparken, bunu ilk seferinde doğru yapmak daha iyidir!

22 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek ve kendinizi farklı bir potada göreceksiniz. Yenilenme söz konusu olacaktır.

22 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

22 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim ve seyahatlerle ilgilenebilirsiniz. Ev ve ailenizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Güneşin yay burcuna geçmesiyle 1 ay boyunca; ev ve aile hayatınız ön plana çıkabilir. Bazı durumlarda kararsızlıklar gerçekleşebilir.

22 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili bir dileğiniz var. Dileğinizle ilgili zorluklar yaşamanız mümkün. Bencil bir tutum göstermemeli, iddialı davranmamalısınız. İşinizle ilgili biraz cesarete ihtiyacınız var. Size cesaret veren arkadaşlarınızın görüşlerini dikkate almalısınız. İş yaşamınızda atılım yapmanız için her şey hazır. Maddi anlamda umduğunuz hedeflere ulaşamamak sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Diyet konusunda kararlı olmalı, kilo probleminize biraz dikkat etmelisiniz.

22 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 20' 30" R
Ay
Akrep
17° 27' 04" R
Merkür
Koç
15° 59' 26"
Venüs
Koç
24° 33' 21"
Mars
Balık
25° 41' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 33"
Satürn
Balık
16° 06' 01"
Uranüs
Boğa
22° 03' 03"
Neptün
Balık
28° 44' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 38"
Lilith
Başak
22° 45' 27"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>