Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İyimserliğini Kaybetmiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Kalbini açtığın kişiyle anlaşmazlıklar olabilir. Bunlar normal. Anormal sayılabilen şey bu anlaşmazlıklara rağmen bir şeyleri diretmek olacak. Eğer karşı taraf sürekli ayak diretiyorsa bir şeyleri iki kere düşünebilirsin.

Her şeyin doğru bir şekilde düşünülmüş ve planlanmış olduğunu düşündüğünüzde, birden yolunuzda başka bir engel belirir. İlk tepkiniz, küplere binmek olabilir. Bir öfke durumunun hiç kimsenin durumuna yardımcı olmayacağını unutmayın. Her zaman her şeyi kontrol edemeyeceğinizi fark edin. Sürprizler olmak zorunda. Gerçekten planlayabileceğiniz şeyi planlayın, ancakyerinizde çoğu zaman amaçlarınızın tam tersi olarak çalışan bilinmeyen güçlerin olduğunu unutmayın. Dikkatli olun!

Özellikle de para meselelerinde canını sıkanlar olabilir. Bazı sorumlulukları senin omuzlarına yüklemeye çalışanlar olabilir. Bu tür kişilerle arana mesafeler koymak ve kendi paranın kıymetini bilmek çok önemli bir hal alabilir.

Bugün stresli bir gün olabilir senin için. Gün içerisinde halletmen gereken çokça şey varken bir de başkalarının negatifliğini üstüne çekebilirsin. O yüzden günün sonunda yeteri kadar dinlendiğine emin olmak ve uyku düzenini korumak önem kazanacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kimlerin kavgasına dahil olduğunu çok dikkatli bir gözle görmen gerekecek. Çevrendeki insanlara iyilik etmeye çalışırken bir anda ortada kalabilirsin. Bunun önüne geçmek için tavırlarında dikkatli olman şart bugün.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Haritanızın aile alanında çok fazla kozmik aktivite olduğu için sevdikleriniz önce gelmelidir. Halının altına süpürülen ev içi sorunlar artık açığa çıkarılabilir ve kimse duygusallaşmadan halledilebilir.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihnini daha yoğun olarak çalıştırıyorsun. Mantığın duygularını geride bırakabilir. Başvuruda bulunduğun kredi ya dabaşvurundan geri dönüş alabilirsin. İş yerinde ast – üst ilişkilerinde değişikliklerin olduğuna şahit olabilirsin. Gün içerisinde karşılaştığın aksilikler karşısında iyimserliğini kaybetmesen de moralin biraz bozulabilir.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi özgür ve mutlu hissettiğiniz yerlerde düzenlemeler yapabilirsiniz. Evinizle ilgilenmek, taşınma ve gayrimenkul işleriyle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Aile üyeleriyle aranızdaki ilişkiler iyileşiyor.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün statünüzü korumak için yeni hedefler edinmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla uyumlu hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle görüşmelerinizde iyi sonuç alacaksınız. Ailevi konular sizi zorlayabilir. Evinizde bazı şeyleri değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde stresle başa çıkabilmenin yolu beslenmenizi düzenlemenizden geçiyor. Aşk hayatınızda kısıtlanmış hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihinsel açıdan zorlu bir meydan okuma durumuyla karşı karşıya kalabilirsin, çevrendeki konuşmaları dikkatlice takip et. Bugün arka sıralarda oturup olan biteni izleme günü değil. Yaptığın her işte aktif rol oyna. Grup ortamlarında tarafsız bir bakış gerektiğinde, gayet yararlı olabilirsin. Kendini duygusal olarak olaydan soyutlayıp mantığınla hareket etmeye olan eğilimin seni değerli kılıyor.

23 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne nasıl başladıysanız öyle gitmek zorunda değil! Başlangıcınızdan memnun değilseniz bu bir şans ve eğer memnunsanız da sürdürmek için çabalamanız gerekecek. Bu uğraş, zaten sahip olduğunuz veya kolayca ulaştığınız birçok şeyin aslında ne demek olduğunu hatırlatabilir. Bugün, değecek her şeye takdir ve şükran gösterdiğinizden emin olun.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal yaşantınızla ilgili ihmal ettiğiniz konuların güncellik kazanması, size fazladan sorumluluk getirecektir. Elinizdeki işlerin gelişmesiyle ilgili duraklamalar yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz yeni bir boyuta giriyor.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başarıya giden yol, sabitliği ve gerçekçiliği sürdürmektir. Eğer insanlar seni çok hayalperest ve acayip olarak görüyorlarsa, bu sana güvenmek konusunda da şüpheye düşebilirler demektir. Hedefini tutturmak üzere güç toplamak için elinden geleni yap. Sonrasında insanlardan gelen desteğe de ihtiyacın olabilir. Sağlam bir temel oluşturmaya odaklan ve imparatorluğunu bunun üzerine inşa et.Koruyucu melekler nasıl çağırılır?

23 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yeni kırgınlıklar yaşamamak için sert çıkışlar göstermekten kaçının. Sizi kırmış olan partneriniz, pişmanlık içinde kıvranıyor. Her ikinizden biri adım atmalı! Bugünyerinde zamansızlıktan yakınabilir, aynı anda pek çok işle birden meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz. Ödemeleriniz bugünlerde peş peşe geliyor. Dikkatli harcıyor, ama yine de yetiştirmekte zorlanıyorsunuz. Sağlığınız gayet iyi, enerjiniz de yerinde. Ancak yine de iyisiniz diye kendinizi fazla zorlamayın.

23 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 04' 05" R
Ay
Başak
12° 33' 22"
Merkür
Koç
17° 24' 28"
Venüs
Koç
17° 53' 09"
Mars
Balık
21° 30' 10"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 54"
Satürn
Balık
15° 34' 49"
Uranüs
Boğa
21° 45' 02"
Neptün
Balık
28° 34' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
20° 02' 49"
Lilith
Başak
22° 09' 28"
True Node
Koç
15° 36' 58"
Son Güncelleme : 19/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>