Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Disiplini Elden Bırakmıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiyle zaman geçirmek sana çok iyi gelecek. Gün içerisinde birbirinize öncelik vermeniz aşkta birbirinize çok daha iyi gelmenize vesile olabilir. Hislerinizin ne kadar kuvvetlendiğini görebilirsiniz bugün.

Birtakım engellenmeleriniz var. Bunların üzerine gitmeniz için, önümüzdeki günler doğru zamanlama olabilir. Ortaklık türü ilişkilere karşı bu sıralar uyanık olmanız gerekiyor.

İşe odaklanmak senin için daha kolay olabilir. Hem zihnen hem de bedenen bazı konuların üstesinden daha iyi gelebilirsin. Bir süredir biriken işler varsa bunları sıraya koyman gerekebilir. Çok daha iyi bir biçimde işlere odaklanabilirsin.

Fiziksel enerjinin giderek artması seni memnun edebilir. Daha fazla şeyi halledebilecek kadar kendinde olabilirsin bugün. Ancak yine de kendini çok fazla hırpalamamak günün önemli bir konusu olabilir. Bu enerjiyi sonraki günlere taşırabilmeye bakmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne hassas bir enerjiyle başlayabilirsin. Ve ne yazık ki bu hassasiyeti öfkeyle çevreleyen şeyler olabilir. Hem kendini korumak hem de öfkeyle hareket etmemek için kendini biraz geri çekmen iyi olabilir. Bu tür konularda ani hareket etmemen iyi olacak.

25 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ve hafta sonu bazı zor kararlar vermek zorunda kalacaksın ama bu iyi bir şey çünkü büyük bir değişikliğe ihtiyaç var ve eğer bunu yapmazsan başkaları yapacak ve bedelini ödeyecek olan da sen olacaksın.

25 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazancına dayanarak ileriye dönük planlarını daha rahat yapıyorsun. Kendine özen gösterme noktasında takılabilirsin. Çalışma hayatında gösterdiğin disiplin özellikle üstlerin tarafından takdir toplayacak. Teknolojik anlamdaki gelişmelerden uzak kalmamak adına alanınla ilgili kurs ve seminerlere dâhil olabilirsin.

25 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi içinize dönerken hayata ve hayatınızdaki insanlara tamamen kayıtsız kalmamalısınız. İhtiyaç sahibi kişiler,gereği size ulaşmak isteyen kişiler olduğunda daha profesyonel ve mantıklı düşünmenizde fayda var. Birleştirici ve düzenleyici gücünüzü doğru yönde kullanın.

25 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize yönelmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bazı sonlanmalar yaşanabilir. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. Akşam saatlerinde birileriyle tanışabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

25 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluk sahibi bir ruhunuz var ve bir şeyi isterseniz onun için zaman ayırabiliyorsunuz. Hedeflediklerinizi başarmak için gösterdiğiniz çaba sizi bir noktadan diğerine taşıyabilir

25 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine ait, şık ve özgün bir tarzın var. Bugün gün boyunca övgü alabilirsiniz. Bu giydiğiniz yeni gömlekten olmalı, çünkü kesinlikle dikkat çekiyorsunuz! Görüntünüz ve giyinme biçiminizle gurur duyuyor olsanız da, bugün aldığınız bir geri bildirim, yansıttığınız görüntüyü yeniden gözden geçirmenize neden olabilir. Biraz daha az dikkat çekici olmak isteyebilirsiniz.

25 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabırlı bir yaklaşım, ihtiyacınız olan herhangi bir bilginin doğal olarak yolunuza akmasına yardımcı olabilir. Burcunuz genellikle bitmeyen sorular sormasıyla bilinse de, bugün doğru sorular size en önemli önceliklerinizle yeniden bağlantı kurma fırsatı veriyor. Kendinizi merkeze aldıkça ve artık her geçen merakla dikkatinizin dağılmaması durumunda, sezginizin gerçekten hayati ikilemlere yanıtları başarılı bir şekilde verdiğini görebilirsiniz. İnsanların size söylemedikleri çok şey söyleyebilir!

25 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Yay’da ilerlemesi, yaşama bakış açınızda ve finans konularında zor hedeflere kilitlenmenizi sağlayacak. Size bir katkı getirecek her türlü koşulu defalarca gözden geçirmek zorundasınız.

25 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

25 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün aile ve evinizle ilgili yeni gelişmeler sizinle olacak. Kariyer hayatınızda çok çalıştığınız bir dönemdesiniz ama bugün kariyerinizle ilgili bir tartışma içinde kalabilirsiniz. Partner ve ortakla ilgili bazı yanlış anlaşılmalar olabilir.

25 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevgilinizle duygularınızı daha iyi paylaşın ve bu akşam ona o muhteşem konuşma yeteneğinizle düşüncelerinizi bir gül bahçesi içinde anlatın. Sevdiğiniz birarkadaşınızla bugün tatsız bir konuşma olabilir. Yine de kırıcı olmaktan kaçınmalısınız. Sürekli akıl verme isteğiniz onu sıkıyor. Onun da bir yetişkin olarak bazı fikirleri olduğunu kabul etmelisiniz. Çok uzun zamandır sürüncemede olan bir mülk satışından para gelebilir. Bir dostunuzun rahatsızlığı, sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda sizi uyaracak.

25 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 21' 33"
Ay
Akrep
26° 52' 23"
Merkür
Koç
26° 32' 15"
Venüs
Balık
21° 51' 15"
Mars
Balık
05° 07' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 12"
Satürn
Balık
13° 19' 28"
Uranüs
Boğa
20° 40' 16"
Neptün
Balık
27° 48' 58"
Plüton
Kova
01° 49' 45"
Chiron
Koç
18° 48' 18"
Lilith
Başak
19° 49' 07"
True Node
Koç
15° 36' 11"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>