Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Gündemi Belirliyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Kalbinde birisi varsa eğer onun neler yaptığını merak edebilir, hatta onunla alakalı hayallere dalabilirsin. Ancak seni bu konuda kendi içine kapanmaya iten şey ne olabilir? Gerçekten konuşmak istemez misin? Bugün bu sorulara yanıt araman gerekecek.

Yakındailişkilerinizde müthiş sevinçler yaşayabilirsiniz. Öteden beri isteyip hazırlıklarını yaptığınız bir değişiklik, gerçeğe dönüştüğünde sizi biraz ürkütebilirse de cesur olmanızda yarar var.

İşte de parada da biraz geri çekilme zamanı gelmiş olabilir. Çevrendekiler sürekli senden bir şeyler bekliyorsa bu durum özellikle dikkat gerektirecek. Kendini biraz geri çekmen onlara bazı şeyleri yeniden düşünme fırsatı verebilir.

Gün içerisinde başkalarının enerjisiyle savaşmak yerine kendine zaman ayırıp sakince bir vakit geçirmeye odaklanman gerekebilir. Kendini biraz daha rahatlatman, dinlenmen önemli olacak. Çevrendekilerin negatifliklerini çekmek zorunda değilsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini biraz hassaslaşmış hissedebilirsin. Bu hassasiyetin etrafında olan bitenler dolayısıyla suistimal edilmemesi için kendini biraz geri çekmen gerekebilir. Sana yaramayan şeylerden uzaklaşmalısın bugün.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Rakip olarak görme eğiliminde olduğunuz biri, büyük olasılıkla sizi iyi gösterecek şeyler söyleyerek ve yaparak önümüzdeki 48 saat boyunca sizi şaşırtacak. Sizin hakkınızda kişisel olarak ne düşünürlerse düşünsünler, profesyonel becerilerinize yüksek puan verdikleri açıktır.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ortamınla ilgili bütün konuları gündeme taşıyacaksın. Aklındaki soruları cevaplamak için arkadaşlarından destek almak isteyeceksin. Yaşam alanında yapmak istediğin değişikliklerin faturası fazla olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle birlikte spor ağırlıklı ve eğlenceli aktiviteler katılabilirsin.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer görmekle ilgili tereddütleriniz olabilir. Bu tereddüte düşmenize neden olan durumları muhataplarınızla paylaşmalısınız. İçinizde tutmak ya da belli bir açıdan bakmaya devam etmek sizi bulunduğunuz durumdan çıkarmayacaktır.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında şahsi alanda yeni adımlar atabilirsiniz. Öğle sonrasında maddi durumunuz üzerinde daha çok düşüneceksiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda yeni atılımlar yapabilir ve partnerinize karşı oldukça anlayışlı bir imaj çizebilirsiniz. Partnerinizim sevgisini hissetmek oldukça mutlu edebilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hakkında bir şeyler okuduğunuz pek çok entelektüel ve insanı mevzu, değer yargılarınızı değiştirdi. Yavaşça oldu belki ama yine de değiştirdi. Bunu ilk bakışta fark etmemiş bile olabilirsiniz. Ancak birinin eskiden inandığınız şeylerden bahsetmesi bu farkındalığı harekete geçirecektir. Bu denli büyük değişimler yaşadığınızı fark etmek sizi huzursuz edebilir fakat bu kişisel gelişimin doğal bir evresidir. Dünyadaki diğer her şey değişir. Siz neden değişmeyesiniz ki?

26 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an aran gizli mücevher tam olarak sizsiniz! Sizde bunu fark edenlere karşı son derece sevecen ve özverili olmaya yatkınsınız. Geri çekilmek ve saklanmak için hiçbir sebep yok. Asil duruşunuzu devam ettirin ve yeteneklerinizi sergileyin. Huzurlu, büyüleyici doğanız parlıyor ve içinizdeki eşsiz nitelikleri yayıyorsunuz. Bugün sohbetinizi kim paylaşıyorsa çok şanslı. Bu kişinin size layık olduğundan emin olun.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşacarak, yeni düşünceler gündemde olacak. Size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün aşk, çocuk, hobi, borsa, tatil, eğlence konuları gündeminize gelebilir. Sağlık, gündelik hayat, çalışma arkadaşlarınız gündeminize gelebilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle olan ilişkinizde dikkatli davranmanız gereken bir gün. Ani kararların etkisi altında kalmanız, kıskançlık ve kavgaya neden olabilir. İş arkadaşları arasında bir yanlış anlama yüzünden sinirleriniz bozulacak. Çevrenizdeki kişilerden olumsuz tepkiler almamak için düşüncelerinizi ifade ederken dengeli olmalısınız. Haklı olduğunuzdan emin olduğunuz ve uzlaşma umudu taşımadığınız tartışmaları bir yerde bırakmak size o kadar zor gelmemeli. Maddi konularda fazla esnek davranmamanız gereken bir gün.

26 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 57" R
Ay
Balık
10° 07' 41"
Merkür
Koç
18° 27' 50"
Venüs
Boğa
04° 56' 39"
Mars
Koç
02° 11' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 21"
Satürn
Balık
16° 51' 08"
Uranüs
Boğa
22° 31' 51"
Neptün
Balık
29° 00' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 17"
Lilith
Başak
23° 41' 34"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>