Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İçin Dışın Bir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşkta hızlı hareket etmen gerekebilir bugün. Hislerinden eminsen eğer bu konuda karşı tarafa direkt ve net olmalısın. Bu konuda güzel gelişmeler görmek için kendine güvenmen şart!

Son altı ay boyunca uyguladığınız fikirler bugün biraz karşıt görüşlere maruz kalacak. Birisi veya bir şey zekanıza meydan okumaya çalışıyor. Bu düşünceler duygusa anlamda oldukça yüklü, bu nedenle başkalarına karşı çok eleştirel olmamaya dikkat edin. Sözlerimizin ve eylemlerimizin evrende derin bir dalga etkisine sahip olduğunu unutmayın. Dışarıya yansıttığınız şeylerin kendinize dönmesini sakınca olmayan şeyler olduğunu unutmayın.

İş konularında kendinden emin durman gerekecek. Harekete geçmen ve doğru bildiğine odaklanman gerekecek. Kendi deneyimine ve kendi emeğine odaklanmalısın. Bu durumda kazanan sen olacaksın, o yüzden çekinmemelisin.

Sağlıklı beslenme rutini sağlamak için bugünden bazı hazırlıklar yapabilirsin. Önümüzdeki hafta neler tüketeceğini bugünden kararlaştırmak iyi bir başlangıç olabilir. Bu tür konularda planlı hareket etmek sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evi derleyip toplamak sadece temizlik yapmak anlamına gelmeyebilir senin için. Hayatını bir düzene oturtmak için yaşam alanından başlayabilirsin. Kendi hayatını ne kadar ciddiye aldığını, ona özenerek gösterebilirsin.

27 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün devasa bir temizliğe girişiyorsunuz. Evinizde ve bilinçaltınızda gerçek ya da mecazi anlamda büyük bir temizlik yapacaksınız. Kendinizi evinizi toplarken, işe yaramaz şeyleri atarken, masayı temizlerken veya postaları kontrol ederken bulursanız şaşırmayın. Sizi yeni ve farklı birine veya bir şeye hazırlanmaya zorlayan içgüdüsel bir durum keşfedeceksiniz.

27 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerek arkadaş ilişkilerinde gerekse aile ilişkilerinde daha uyumlu hareket etmeyi tercih edebilirsin. Düşüncelerinin hızını açığa çıkaracaksın. Kendine olan inancın sayesinde daha güçlü kararlar almaya hazır hissedeceksin. Çalışan bir Başak burcuysan,ortamında dönen bazı dedikodulardan haberdar olabilirsin

27 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali konuları,imkanlarını yönetirken tek bir alanla sınırlı kalmamalısınız. Geniş bir bakış açısı hem sizin daha esnek çalışmanızı sağlayacak hem de bu işin parçası olan ya da olabilecek insanları daha kolay bulmanızı sağlayacaktır.

27 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapıyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

27 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu noktada ise huzur sizinle birlikte geliyor. Partnerinizin kusurlarını fark edip, mükemmel olmadığını görünce daha büyük bir sevgi yaşayacaksınız.

27 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatını derinden etkileyecek kararları almadan önce iyice düşünmelisin. Ani ve duygusal tepkilerden uzak durmak yararına olacak. Makul kalmaya çalışmak senin için doğru olanı bulmaya yardımcı olacak.

27 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aşk ve tutkuyla dolu zamanlar geçirebilirsiniz ve muhtemelen bunu özlemiştiniz. Eğlence, heyecan, romantizm ve aşk, bu konuda söyleyeceğiniz bir şey varsa öncelikli olması muhtemel anahtar temalardır. Yolunuzu bir başkasının sizin için dikte etmesine izin vermeyin. Ne istediğinizi biliyorsunuz ve aşk size geliyor. Nasıl yakalayacağınızı öğrenin.

27 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kafanızın içi oldukça karışık. Ay’ın konumu, hisseli paraların çalışma şeklini gündeme getirirken, kişisel başarınızı kullanma konusunda size fırsatlar sağlıyor. Olayların farklı yönünü görebiliyorsunuz.

27 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

27 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her zaman şoför siz olmak zorunda değilsiniz. Neden biraz mola verip direksiyonu diğerlerine emanet etmiyorsunuz? Lider olmaya alışkın olmanız gerçeği bir yana, aslında herkes sizden bunu bekliyor gibi görünse de, bugün dümeni başkalarına bırakma vakti. Bu duruma keyifle şaşıracaksınız. Otobüsü şarampole yuvarlamak yerine, sürmenin daha etkil bir yolunu gösterecekler size. Bu dersi almak için kendinize fırsat tanıdınız, bravo!Bu sene aşk hayatında beni neler bekliyor?

27 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizi engelleyen engeli nasıl aşacağınızı sevgilinizle tartışarak ve konuşarak bulmanız gerekiyor. Sorunu çözmek için neler yapılması gerektiğini bir an önce kararlaştırın. Alım satım meselelerinde birtakım sıkıntılar, önümüzdeki günler içinde kapınızı çalabilir. Mesleğinizde sizi olumsuz etkileyecek haksız bir hükümle karşı karşıya kalmışsınız. Bu nedenle intikam almak istiyorsunuz. Dikkatli olun. Kendinizikonusunda fazla zorlamanız, aşırı yorgunluğa bağlı strese neden olabilir.

27 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 50' 56" R
Ay
Balık
00° 02' 05"
Merkür
Koç
18° 03' 27"
Venüs
Boğa
04° 04' 33"
Mars
Koç
01° 38' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 26"
Satürn
Balık
16° 47' 32"
Uranüs
Boğa
22° 29' 25"
Neptün
Balık
28° 58' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 56"
Lilith
Başak
23° 36' 53"
True Node
Koç
15° 21' 22"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:55

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>