Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Güven Konusunu İrdeliyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2022, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Kendini aşka açmak çok kolay olacak! Bugün hisler uçuşacak havada. Kendini daha doğru ifade edebilir, karşı taraf ile çok daha iyi anlaşabilirsin. Eğer aşk konusunda büyük beklentilerin yoksa, bugün sürprizler kapıda olacak!

Aradığınız destekler bugünlerde kapınıza gelebilir. Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz. Ama başkalarına yapılan haksızlıklara tepkinizle fazla ilgi odağı oluyorsunuz.

Bugün önemli kararlar alınarak hareket edilmesi gereken bir gün ise bir şeylere ekstra zaman ayırman gerekebilir. Eğer bir ödeme gerekiyorsa bu ödeme ile alakalı detayları iki kere gözden geçirmek ve karşı tarafın bu ödemeyi aldığından emin olmak daha önemli olabilir.

Sıcak bitki çayları bu aralar senin dostun olabilir. Sürekli kahve veya çay tüketmek yerine kendini ısıtmak için bitki çaylarına yönelmen gerekecek. Sağlıklı tercihlerde bulunmak sana ve enerjine iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendekilere neler hissettiğini ve neler düşündüğünü söylemen gerekecek. Bu durumdan çekinmemelisin. Her ne kadar ortam gerilse de bir şeyleri ifade etmeden onları çözmen zorlaşabilir. En iyisi bu konuda dışa dönük olmak bugün.

29 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları bugün enerjinizi toplayarak işlerinizi halletmek için büyük bir adım atacaksınız. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Sözleriniz ciddiye alınacak ve bir şeyin olmayacağını bildiğiniz halde insanları yanıltarak bir şeyin olacağına inandırmamalısınız. Kişilerin güvenini sarsmak sonrasında daha kötü sonuçlara neden olabilir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığın olayları daha çok irdelemeye başlayabilirsin. Daha önce fark etmediğin detayları da fark edeceksin. İç sesine her zaman olduğundan daha çok kulak verebilirsin. Ummadığın bir arkadaşının hakkında konuşması seni hem sinirlendirecek hem de çok kıracak. İnsanlarla arandaki güven ilişkisini yeniden sorgulamak zorunda kalacaksın.

29 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi özgür hissedeceğiniz şekilde yeniden düzenleyebilirsiniz. Kendi stilinizi daha iyi yansıtmak adına hem sorunlarınızı çözüyor hem de istediğinizi elde etmenin yollarını buluyorsunuz. Aile içindeki ilişkilerinizde pürüzler ortadan kalkıyor.

29 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin biraz belirsizliklerle dolu ve bulanık geçebilir. Almak istediğiniz kararlar üzerinde çok iyi düşünmeniz gerekebilir. Planlarınızdaki değişiklikler ve beklenmedik aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. İyi geçtiğini düşündüğünüz görüşmeler sonuç getirmeyebilir. Gün içinde sıklıkla kendi içinize dönmek isteyebilirsiniz.

29 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşverenleriniz yeni hafta başlarken sizden çok şey isteyecekler ki buna aldırmayacaksınız ama onlar da çokça fikir değiştirecek ki siz buna çok aldıracaksınız.

29 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlarla boş yere tartışmaktan kaçınmalısın. Seni fiziksel ve duygusal olarak yoracak bu tartışmalardan uzak durmak işine odaklanmana yardımcı olacak. Kendine daha çok zaman yaratmak gelişim için önemli.

29 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinizle iyi eğlenceler yaşamaya bakın. Endişelerinizi bir kenara koyun. İyi vakit geçirmenin olası olumsuz sonuçlarını düşünmeyin. Anın eğlencesine ve heyecanına odaklanın. Romantik partnerinizle aranızda fevkalade güçlü bağlar kurma yeteneğine sahipsiniz. Aşk sizin lehinize, bu yüzden güvenle hareket edin. Herhangi bir şekilde kötü veya güvensiz hissetmek için hiçbir sebep yoktur.

29 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal ve kişisel özelliklerinizin olumlu bir şekilde örtüştüğü bir gün. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor.

29 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

29 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, uçarı yapıdaki doğanı dünyaya indirmek için uygun bir gün. Ufak tefek şeyler yüzünden canını sıkmana gerek yok. Basitçe işlerini yoluna koymaya çalış ve yoluna girdiklerini gördükçe mutlu ol. Biraz daha derine kazman gerekebilir. Her şeyi yüzeysel seviyede bırakma, bil ki görünen ardında, ilk bakışta anlayamayacağın kadar çok şey yatıyor.Koruyucu melekler nasıl çağırılır?

29 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insana ulaşmakta problemler söz konusu olabilir. Ama tüm bunlara rağmen mutlu ve de huzurlu olmayı başaracaksınız. Bencilce davranışlarınız nedeniylearkadaşlarınızı rahatsız ediyorsunuz. Onların da fikirlerine kulak vermeye çalışın. Yakın çevrenizde fikir alışverişinde bulunabileceğiniz kimselerlekonusunda yenilikler gerçekleştirebilirsiniz. Evdeki hesap yine çarşıya uymuyor. İsteklerinize rahatlıkla ulaşabilmek için gelirinizi artırın. Güzel yemeklere hayır diyememeniz kilo almanıza neden oluyor. Aşırıya kaçmamaya dikkat edin

29 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 06' 54" R
Ay
Balık
03° 56' 58"
Merkür
Koç
18° 12' 42"
Venüs
Boğa
04° 24' 50"
Mars
Koç
01° 51' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 18"
Satürn
Balık
16° 48' 56"
Uranüs
Boğa
22° 30' 21"
Neptün
Balık
28° 59' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Başak
23° 38' 42"
True Node
Koç
15° 21' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>