Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Değişiklik Vakti Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Arkadaşların senin için bir şeyler planlayıp başkalarıyla tanışman için gereken ortamı sağlayabilir sana. Bu konuda onlara ters düşmemelisin. Bazen arkadaşlarımız bizim iyiliğimizi bizden daha fazla isterler. Bu tür aşk müdahaleleri sana iyi bile gelebilir.

İş alanınızda çok az insanın sahip olduğu bir doyum içindesiniz, ideallerinize hizmet veriyorsunuz. Kaçınılmaz olarak da birçok sübjektif değerlendirmeyi üzerinize çekiyorsunuz.

Bugün süregelen işlerini daha da geliştirmek için programında değişiklik yapmak isteyebilirsin. Günü daha da dolu dolu geçirmekkonusunda fayda edebilir. Çalışma temponu tekrar ayarlamak geleceğin için ve uzun vadeli planların için de önemli olacak.

Bugün zihnen kendini daha iyi bir konuma getirmek istiyorsan eğer sevdiğin insanlarla geçireceğin vakitlere özen göstermelisin. Kendini bir köşeye kapatmaman en iyisi. Arkadaşlarınla zaman geçirmek sana çok iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafında olan olaylar hakkında aşırı düşünmekten vazgeçmelisin, özellikle de bugün. Bir olay hakkında ne kadar fazla düşünürsen o olay hakkında bir şey yapman zorlaşabilir çünkü. Hislerine yenik düşmeden ve pratiklikten şaşmadan hareket etmelisin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün Mars-Merkür bağlantısı, haritanızın en güçlü açılarından birini kesiyor, bu nedenle bugün bir tür bozulma yaşayabilirsiniz. Başka ne yaparsanız yapın, duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. Hiçbir şey hakkında fazla kafa yormaya değmez.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerin ile ilgili konularda bazı endişelerini gidermek istiyorsun. Geleceğin üzerine detaylı bir şekilde düşünüp, köklü bir değişikliğin araştırmalarını yapabilirsin. İş arayışında olan bir Başak burcuysan, maddi olarak kendini dizginlemeye çalışman, stres yaratabilir. Aile içerisinde çözüme kavuşmayan miras konuları gündeme gelebilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızla aranızda inatlaşmalar yaşanabilir. Birbirinizin iyiliğini isterken olayları sadece kendi açınızdan değerlendirmemelisiniz. Baskın düşünceleriniz yerine empatiyle hareket etmenizde fayda var.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün statünüzü korumak için yeni hedefler edinmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla uyumlu hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle görüşmelerinizde iyi sonuç alacaksınız. Ailevi konular sizi zorlayabilir. Evinizde bazı şeyleri değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda ne istediğinizi bilseniz dekonusunda karşınıza çıkacak yeni fırsatlar kafanızı karıştırabilir. Bu yüzden düşünerek karar vermeniz önemli olacak.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini yormak için bahane yaratmaktan vazgeçmelisin. Hayatının en sakin ve güzel geçecek dönemini angarya işlerle harcamak istemezsin. Olumsuz düşüncelere teslim olmamak için daha çok çaba göstermen gerekecek.

30 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumluluklarınıza bağlılık şu anda size iyi hizmet etmelidir. Her gün yaptığınız işin sizi daha büyük bir hedefe ne kadar yaklaştırdığını göstermek için birlikte çalışıyor. Buna rağmen, bu enerjilerin tüm faydalarını ortaya çıkarmak için konfor alanınızdan biraz çıkmanız gerekebilir. Rutininize yeni unsurlar eklemek, onu daha derin anlamlarla renklendirebilir! Bugün denediğiniz şeyler tam olarak istediğiniz gibi sonuçlanmasa bile pişman olmayacaksınız.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi sorunların gündemi kapsamasıyla düşünceleriniz allak bullak olabilir. Beklenmeyen harcamalar karşısında sinirlenmeyin. Parayla ilgili konuları daha sonraya erteleyin. Bu dönem kısa vade çözümleri unutmalısınız.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün partner, ortak, yakın arkadaş, evlilik konuları gündeminize gelebilir. Partner ya da ortakla beraber aniden seyahat, eğitim ,hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz ve güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ev ve aileniz de ise fikir çatışmaları gerçekleşebilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde sevgilinizle sözlü tartışmadan uzak durun, fakat beklentilerinizi açıkça dile getirmekten de kaçınmayın. Gerekirse, arada sırada ondan uzaklaşın, bu size rahatlama zamanı sağlayacak. Bir süredirhayatınızda devam eden hareketlilik ve gerginlikten yoruldunuz. Bugünortamındaki dedikodulara kulaklarınızı tıkayarak sakinleşmeye çalışmalısınız. Hesaplı yaşıyorsunuz, ama hesabınızı pek bilemediğinizden bütçeniz hep açık veriyor. Soğuk algınlığına yakalanmamaya dikkat edin

30 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 27' 10" R
Ay
Oğlak
25° 38' 43"
Merkür
Koç
16° 54' 15"
Venüs
Boğa
01° 02' 04"
Mars
Balık
29° 44' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 49"
Satürn
Balık
16° 34' 41"
Uranüs
Boğa
22° 20' 56"
Neptün
Balık
28° 54' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 38"
Lilith
Başak
23° 20' 27"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>